canim seninnbahsettigin urun 15 subatta indirime girecek. E bebegin 28 gunde %28 indirim kampanyasi var. Aklinda olsun. Ben hafta sonu gordum urunu eger bambu besik filan dusunuyorsan hic dusunme bambu besige gore cok mantikli. Ama
zeymuran0
nin dedigi gibi bebek hareketlenince durmaz
arkadan kaldirilabiliyor ama mama sandalyesi olarak masaya getiremezsin sadece oldugu yerde yedirirsin cocugu
canim ben cok baktim. Eger ikili baston dusunuyorsan ki burda bir arkadas anlatti bebekleri krese birakip kresten aliyormus hergun macleren diye bir marka soyledi bebekliginden itibaren kullaniliyormus. pierre cardenin mor renkli olanini diyorsun onu da birini dogumdan itibaren digerini ise 6 aydan sonra kullanabiliyorsun. Yani pek ikiz arabasi gibi degilde sanki aralarinda ay farki olan bebekler icin uygun gibi. Ikili uzun travel sistem arabalar cok hantal cok uzun bazi asansorlere eni okey ama boyu imkansiz sigmaz. Altli ustlu capraz vs. Takilanlar da cok pahali tum parcalariyla 6000 den basliyor.
sonuc kafamda iki fikir var birincisi ve mihtemel yapacagim ilk etapta arabaya konulan anakucaklarindan birer tane alip bunlari kullanmak. Dogumdan sonra arabaya karar vermek ki dogumdan sonra muhtemelen ikili baston alacagim. Atiyorum asiya goturecegim hastaneye. Esime bugun ise gitme bebeklerin asisi var mi diyim. Yarim saatlik is icin misal. Ikisiyle kisa zamanli cikarim diye dusunuyorum.
ikincisi ana kucagi olmayan arabalardan ayri ayri almak var aklimda. Anakucagida konulabilen arabalar cok buyuk evet tekerlek sistemi filan guzel ama cik buyukler daha kibar iki tane ayri da olabilir. araba olayini yasayip gorecez askiya aldik simdilik dogumdan once almayi dusunmuyoruz. Nazar olayina cok guldum. Dogrudur ama sirf bu yuzden araba degistirrnek bilemedim. Benim de konustugum bir aile onlarda kraftin ikili arabasi vardi onlu arkali olan uzunlardan sakin almauin asla tavsiye etmiyorum dedi. Ayri almak buna gore daha mantikli dedi. Sebep biri hastalaniyor misal sadece birini hastaneye goturecek kocaman arabayla cikiyorsunuz filan gerek yok diyor hakli buldum. Onun icin ya ikili baston ya da tek tek.
ikiki bastonlar cok da genis degil. Simdi yeni cikan travel sistem denen arabalardan sadece bir karis 20 30 cm genis. Simdiki teklilerde cok genis cunku. Durum bu araba konusunda istanbulda anadolu yakasindayim yapabilecegim bisey olursa heber verirsin canim
peg prego italyan markasi cok pahali. Pierre cardenin ki de dedigim gibi bir bolumu 6 aydan sonra kullaniliyor ikisini de gordum inceledim canim.
birak canim ya milleti. Rabbim verdiyse kolayligini da verir. Ayeti kerime var Rabbim Ben insana kaldiramayacagi yuku yuklemem buyuruyor. benim en buyuk istegim haftalarinda saglikla gelsinler ve bol bol emzirebileyim. Emzirebilirsem bazi seyler daha kolaylasacakmis gibi geliyor. Insanlar simdiden can sikiyor moral olacaklarina. Gecen annem yapti iki gun once de kayinvalidem. Yok tanidigin bebegi dogmus daemziremiuormus da o emziremiyorsa kimbilir biz ne yapacakmisiz da falan filan. Ya ortada fol yok yumurta yok emziremezsin sutun gelmez. Olabilir gelmeye de bilir ama niye moral bozuyorsunuz. Emziren nasil emziriyor. Bakanlar nasil bakiyor. Bu isin ucuzleri dorduzleri var. Evet ilk aylar duzen kurana kadar zor olacak ama eminim guzrl olacak. Benim ikisi de erkek napalim bu saatten sonra iade sansimiz yok. Bu tedavinin altina girdigimizde iadesiz taahhutsuz istedik biz bunlar Rabbim de verdi. Guzel olacak insaAllah takilma millete. Ben en basindan beri ikiz annesi olacagim icin kendimi ozel hissettim hep. Dusunsene herkesin karninda bir kalp var seninkinde iki tane daha var. Herkes sen ikicanlisin diyor ama sen uc canlisin. Cok buyuk bir mucize. Rabbim o mucizrlerimizi saglikla kucaklayip koklamayi da nasib etsin hepimize