ozdilek guzel gercekten. Sen demeseydin benim aklima bile gelmezdi ben de yorgan aldim oradan hem yastik hem yorgan 45 liraydi. Sonra disari baktim da markasiz yerlerde bile ikisi 75 lira iyi ki almisim dedim.
Canim yariyil tatilinde ablamlar geldi 9 yasinda yigenim bana inanilmaz faydasi oldu su halimde bir hafta daha kal diye yalvardim resmen cocuga ama ikna edemedim artik nasil yorduysam

saka bir yana hakikaten cok buyuk faydasi olur. Sanslisin gercekten. Sen daha iyi bilirsin ama sana tavsiyem dogum yapacagin gun hastaneye onu da goturun. Gorsun o sureci ki ailenin bir parcasi oldugunu daha cok hissetsin. Kardeslerin oyle havadan iner gibi pat diye gelmedigini anlasin. Kendisinin de oyle oldugunu anlatin. Uzmanlar kardes kiskancligi yasanmamasi icin kabullenip benimsemeleri icin ozellikle oneriyorlar hastaneye goturulmesini.
Ben hatirliyorum kardesimin dogumunu. 3 yas vardi aramizda hamile haliyle annemin kucavindan inmezdim ne kadar bebek var deselerde idrak edemezdim. Sonra bir gece annem sancilanmis hastaneye goturmusler haberimiz yok. Babaannem yanimizda uyandirdi bizi kardesiniz geliyor dedi. O duygu cok tuhaf biseydi sanki alisverise gitmislerde bisey alip geleceklermis gibi. Ogleye de gelmislerdi annemler

degisik bir duyguydu.