• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Bunlardan mi aldin.bunlar gerci triko battaniyeymis.

Eklentiler

• M018614_medium.webp
    M018614_medium.webp
    21 KB · Görüntüleme: 128
Ben bu pikeyi begenmistim.yazin serince orteriz diye.sitesinde mavi tukenmis gerci.

Eklentiler

• M004790_large.webp
    M004790_large.webp
    88,6 KB · Görüntüleme: 102
canım ben hiç netten alışveriş yapmadım da ödemeyi kredi kartıbilgilerini girerek mi yapıyorsun?yoksa kapıda ödeme mi yapıyorsun?
Kredi kartimin uzerinden sanal kart aciyorum.oraya harcayacagim kadar limit aktarip sanal kartla harcama yapiyorum.
kredi kartin internet bankaciligina acik ise deneyebilir veya inceleyebilirsin.
kapida odemeyi cok onceden denemistim.
simdiye kadar da tum aldiklarim sorunsuz ve birebir geldi.ama aldiginiz siteyi iyi inceleyin
hakkundaki sikayetlere bakin.
gittigidiyorda da oyle.profilinde sikayet olan saticidan almayin.yorumlari okuyun.bunun faydasi var.

Guzelmis.
sitesinde yok ama bu urun.
Triko filan degil normal pike yani.
ben de boyle hafif biseyler alicam.
bugun giderim diyodum ama agrim var.
dun pijama alicam diye biraz carsida dolastim perisan oldum.
Bir tane lohusa pijama tk alabildim.biraz da ic camasiri

biraz da bebislere birkac parca kiyafet.pil bitti.
bugun dinleneyim.yrn bakicam avm de ki english home.ins
indirimde nevresim tk filan denk gelir:))
Tek yastik kilifi da alirim kiza.
mavi var oglumdan kalanlar.cok ta saglamlar.onlari kullanirim.kiza da pembe bi tk alirim.
o triko battaniyelrr de guzel duruyo aslunda degil mi.bi de pamuk battaniyeler var sitesinde.onlari begenmedin mi sen:))

Guzelmis.
sitesinde yok ama bu urun.
Triko filan degil normal pike yani.
ben de boyle hafif biseyler alicam.
bugun giderim diyodum ama agrim var.
dun pijama alicam diye biraz carsida dolastim perisan oldum.
Bir tane lohusa pijama tk alabildim.biraz da ic camasiri

biraz da bebislere birkac parca kiyafet.pil bitti.
bugun dinleneyim.yrn bakicam avm de ki english home.ins
indirimde nevresim tk filan denk gelir:))
Tek yastik kilifi da alirim kiza.
mavi var oglumdan kalanlar.cok ta saglamlar.onlari kullanirim.kiza da pembe bi tk alirim.
o triko battaniyelrr de guzel duruyo aslunda degil mi.bi de pamuk battaniyeler var sitesinde.onlari begenmedin mi sen:))
evet yokmus baktim senin icin simdi. Sen pamuklu diye su bulut desenlileei filan diyorsun dimi. Benim takintim var ya. Boyle cok yunlu tuylu ya da fazla yumusak seyleri kullanamiyorum. bu cocuklar icin cizgi film karakterli filan olan kadife battaniyler varya ablamlar onlardan alacakti yalvara yakara vazgecirdim. Kendim kullanamiyorum ki coxuklara kullanayim. aslinda onlarin desenleri daha guzel yikaninca ne olur bilmiyorum yumusaciklar ama huy iste :(

tesekkurler canim.ikisi de cok hos gercekten.dun elime ulasti.gittigidiyordan aldim.buradaki ozdilekte hic cesit kalmamisti.tac i filan da hic begenmedim.cok boyali ve sert kumasli
bu urunleri alacaklara tavsiye ederim.
reinforce ve yumusacik.
oglum su anda cok hevesli.dolaplari gelince o hazirlayacak.ama dogunca napacak bakalim.gerci ben ona guveniyorum.getir goture bile yardimi olsa yeter.
Ben internetten Taç ın bebek pike takımlarından almıştım, gerçekten çok sert ve boyalı, pikeleri hele çalı gibi, Taç markaya hiç yakıştıramadım böyle bir ürünü. Ben de sonra ikea nın bebek nevresim takımlarından aldım onlardan memnunum. Zaten beşikleri de ikeadan.

21996361094715126526.JPG

kızlar bu nevresim takımını aldık ama netten değil
ST205-9.jpg

ikitane mavi ayıcıklı nohut battaniye aldık nasıllar?
Ayıcıklı battaniyeler çok şirinmiş. Ben de buna benzer nohut battaniyelerden almıştım ama yazın doğum yaptım çok sıcaktı terletiyorlar. Penye battaniyeleri daha çok kullanıyorum.

Ayıcıklı battaniyeler çok şirinmiş. Ben de buna benzer nohut battaniyelerden almıştım ama yazın doğum yaptım çok sıcaktı terletiyorlar. Penye battaniyeleri daha çok kullanıyorum.
Valla battaniye yönünden çok zenginiz 4 örgü battaniye 2 nohut battaniye 2 peluş battaniye 2 Penye battaniyesi oldu anneanne babaanne sağolsun :)

Ben internetten Taç ın bebek pike takımlarından almıştım, gerçekten çok sert ve boyalı, pikeleri hele çalı gibi, Taç markaya hiç yakıştıramadım böyle bir ürünü. Ben de sonra ikea nın bebek nevresim takımlarından aldım onlardan memnunum. Zaten beşikleri de ikeadan.
Ben de tac bayi de inceledim.hem pahali hem de cok boyali.bi de sert.160 tl dedi bi de.gercekten taca yakismayan urunler.ayni sekilde tac in yan markasi kristal de oyle.
ikea yi bilmiyodum.iyi olduguna gore denk gelirse alirim.ama sadece internetten.

evet yokmus baktim senin icin simdi. Sen pamuklu diye su bulut desenlileei filan diyorsun dimi. Benim takintim var ya. Boyle cok yunlu tuylu ya da fazla yumusak seyleri kullanamiyorum. bu cocuklar icin cizgi film karakterli filan olan kadife battaniyler varya ablamlar onlardan alacakti yalvara yakara vazgecirdim. Kendim kullanamiyorum ki coxuklara kullanayim. aslinda onlarin desenleri daha guzel yikaninca ne olur bilmiyorum yumusaciklar ama huy iste :KK43:
Pelus tuylu battaniye ben de hic kullanmadim oglums.
kadife iki battaniyesi vardi.tuysuz.velsoft mu deniyo iste onlar.
pelus almam zaten.
ama trikolar hosuma gitti.serin havada pusette ortmeilk icin iyi olur
o pamuk olanlara bi bakmak lazim .peluslar gibi akrilik degil cunku.

Kızlar ben çeşitli aylara ait bodyler takımlar vs aldım birçok şey tamam gibi ama yenidoğan için tek alt bulamıyorum hiç. Bulduğunuz gördüğünüz yer var mi?

canım benim doktorum da muayene ücreti 300 tl.
özelde doğum olursa 5000-6000 civarı oluyormuş.
ama üniversitede sadece kendisi doğuma girdiği için alır
ne kadar alcagını öğrenince yazarım sormadık daha.
ama fiyatlar hep aynı civarda...
tamam canım sağol.umarım 3000 geçmez alacağı ücret üniversitede.

Back
X