• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Nohut battaniyeler kisin mi iyi olur.ben de baktim ama almadim dahs
Daha çok mevsim geçişlerinde kullanabilirsiniz. Bahar aylarında kullanılabilir. Kışın da ince kalıyorlar. Ben de çok beğenerek almıştım onlardan ama pek kullanamadım, terletiyorlar. Yazın sıcağında en güzeli penye battaniyeler, mothercare den çift katlı penye battaniyelerden almıştım indirimdeyken en çok onlardan memnun kaldım, yüzde yüz pamuk ve yumuşacıklar.

Eki Görüntüle 1416457 Hanimlar gunaydin
biz dun bu hastane cikislarini aldik organik diye. Desen alternatifi yoktu. Krem uzerine kahverengi dikisli. Biraz da rahatsizdim desenlerine bakamadim. Eve gelince kararsiz kaldim. Sanki kiz gibi geldi etikette standart yaziyor. Sizce kiz icin mi erkek icin mi?
Unisex gibi duruyor buradan.
ne marka.
marka bunlari tek cesit uretmisse unisex tir zaten.
iyi gunlerde kullanin.

Ben de bugun lohusa pijama tk aldim.sabahlikli.yedek pijama da aldim .
englush home a baktim.bebek urunleri yakinda indirime girebilir deyince almadim.pikeler de cok seyrek dokunuslu gibi gerci.
bakalim daha iyi bulursam baska alicam.
mothercare de de polar ve nohut battaniyeler de indirim vsrdi ama begenmedim ben.trikolar vardi onlari da sevmedim pek.diger begendiklerim de pahaliydi acikcasi:))
Bugun de yoruldum baya yururken.
ben aslinda internetten guzel pike tkmi bulmustum cift tarafli.65 e filan.ya onlardan ya da bahar bebe pike tk alicam galiba.

Son düzenleme:
Ben de bugun lohusa pijama tk aldim.sabahlikli.yedek pijama da aldim .
englush home a baktim.bebek urunleri yakinda indirime girebilir deyince almadim.pikeler de cok seyrek dokunuslu gibi gerci.
bakalim daha iyi bulursam baska alicam.
mothercare de de polar ve nohut battaniyeler de indirim vsrdi ama begenmedim ben.trikolar vardi onlari da sevmedim pek.diger begendiklerim de pahaliydi acikcasi:))
Bugun de yoruldum baya yururken.
ben aslinda internetten guzel pike tkmi bulmustum cift tarafli.65 e filan.ya onlardan ya da bahar bebe pike tk alicam galiba.
Dikkat et canim kendine onlar sonradan da alınır.cok gezme nolur

IMG-20150215-WA0000.webp

bunlar da biberonlarimiz devaevi.com dan almıştık

Dikkat et canim kendine onlar sonradan da alınır.cok gezme nolur
Alisveris icin carsiya 3. Cikisim bu:))
Cogu seyi netten aldim ben.hepsi icin tek tek gezilmez zaten.yani ben yapamazmisim.
bugun de avm icinde dolandim iste biraz.
az bisey kaldi artik.

misket diye bir turk markasi.
bence guzeller canim.tereddut etme o kadar
ayrica yedek te aldin mi

Alisveris icin carsiya 3. Cikisim bu:))
Cogu seyi netten aldim ben.hepsi icin tek tek gezilmez zaten.yani ben yapamazmisim.
bugun de avm icinde dolandim iste biraz.
az bisey kaldi artik.

bence guzeller canim.tereddut etme o kadar
ayrica yedek te aldin mi
markanin sayfasindan baktik da hakikaten kizmis. Erkek icin olanlarinda ayinin tokasi yok :))
yapacak bisey yok ugrasmayacagim zaten inan gucum yok yemek yerken oturamiyorum canim yaniyor. Bundan sonrasi artik internetten. Ikincisi de var canim birer takim da kayinvalidem almis. Cok takilmiyorum aldiklarimi bir gorsen zaten kirmizili yeleklerimiz turuncu pijamalarimiz hardal sarisi badilerimiz filan zaten rengarenkiz. Bir pembemiz eksik diyecem ama o da var. Coraplarin bir paketini yanlis almisiz pembeli lilali corabimiz bile var yani :))

lcwakiki nin internet satisinda 0 - 1 aylar var. Biari kadife bazilari penye bakarak almani tavsiye ederim alirsan
bu arada yazdogin saatler genelde gece ya da sabaha karsi aliyor sen de mi uyuyamiyorsun :KK43:
Kadife olarak ca da da gördüm de penye bakayım istedim bir de lcw nin sitesine bakayım. Sorma canım hep uykum kaçıyor. Zaten tuvalete kesin kalkıyorum en az bir iki kere onun dışında da bazen uykum kaçıyor sabaha kadar uyuyamıyorum. Şanslıysam sabaha karşı bir saat falan uyuyorum bazen o da olmuyor :((

Eki Görüntüle 1416457 Hanimlar gunaydin
biz dun bu hastane cikislarini aldik organik diye. Desen alternatifi yoktu. Krem uzerine kahverengi dikisli. Biraz da rahatsizdim desenlerine bakamadim. Eve gelince kararsiz kaldim. Sanki kiz gibi geldi etikette standart yaziyor. Sizce kiz icin mi erkek icin mi?
Canim bence unisex hatta kızlarınkini hep pembe yapıyorlar bu Tür renkleri erkeklere yapıyorlar. Bence çok cici. Güle güle kullanın...

Canim bence unisex hatta kızlarınkini hep pembe yapıyorlar bu Tür renkleri erkeklere yapıyorlar. Bence çok cici. Güle güle kullanın...
tesekkur ederim en azindan icim rahat digeri %100 pamuktu guya ama boyasini niyeyse dusunemedim.
Kadife olarak ca da da gördüm de penye bakayım istedim bir de lcw nin sitesine bakayım. Sorma canım hep uykum kaçıyor. Zaten tuvalete kesin kalkıyorum en az bir iki kere onun dışında da bazen uykum kaçıyor sabaha kadar uyuyamıyorum. Şanslıysam sabaha karşı bir saat falan uyuyorum bazen o da olmuyor :KK43:(
penye bir iki cesit var lcw da benim de ca ya bakma hic aklima gelmemisti.
uyku konusunda kendimi tek zannediyordum ama degilmisim. Keske tek olsaydim raziyim cok kotu bisey gercekten. Ben yasiyorum en azindan kimse yasamasin. Buraya mi yazmistim digerini mi hatirlamiyorum. Benim bildigin seanslarim var. Ayni saatlerde 1.30 da 3 de 4.5 ya da 5.5 da uyaniyorum digerlerinde uyursam ne ala ama 5.5 dan 7 ye kadar uyuyamiyorum. Sonra iste iki saat daha uyuyup 9 da gune basliyorum.
Ben minikler bizi uykusuzluga alistiriyor diyorum artik.
Bazen 12 de yatip uyaninca sabah oldu zannediyorum ama saatin daha 1.30 oldugunu gorunce bendeki hayal kirikligini anlatamam. Bir de hamilelikte cok uyunuyor diyorlardi ben hic gormedim malesef

tesekkur ederim en azindan icim rahat digeri %100 pamuktu guya ama boyasini niyeyse dusunemedim.
penye bir iki cesit var lcw da benim de ca ya bakma hic aklima gelmemisti.
uyku konusunda kendimi tek zannediyordum ama degilmisim. Keske tek olsaydim raziyim cok kotu bisey gercekten. Ben yasiyorum en azindan kimse yasamasin. Buraya mi yazmistim digerini mi hatirlamiyorum. Benim bildigin seanslarim var. Ayni saatlerde 1.30 da 3 de 4.5 ya da 5.5 da uyaniyorum digerlerinde uyursam ne ala ama 5.5 dan 7 ye kadar uyuyamiyorum. Sonra iste iki saat daha uyuyup 9 da gune basliyorum.
Ben minikler bizi uykusuzluga alistiriyor diyorum artik.
Bazen 12 de yatip uyaninca sabah oldu zannediyorum ama saatin daha 1.30 oldugunu gorunce bendeki hayal kirikligini anlatamam. Bir de hamilelikte cok uyunuyor diyorlardi ben hic gormedim malesef
Benim de öyle valla hele 3 seansını hiç kaçırmıyorum. Genelde son aylarda olur bu sorun derlerdi ama bizim ikizya ondan daha erken başladı herhalde...
Bana da herkes bol bol uyu sonra uyuyamazsın diyor hamileliğimin başından beri ama ben baştan beri hiç uyuyabilen bir hamile olamadım ki. Tekli hamilelikleri kesinlikle farklı bir kategoriye almak lazım. Bir de bugün üstüne birsürü kabus gördüm :( hiç güzel bir gece geçirmedim...

Benim de öyle valla hele 3 seansını hiç kaçırmıyorum. Genelde son aylarda olur bu sorun derlerdi ama bizim ikizya ondan daha erken başladı herhalde...
Bana da herkes bol bol uyu sonra uyuyamazsın diyor hamileliğimin başından beri ama ben baştan beri hiç uyuyabilen bir hamile olamadım ki. Tekli hamilelikleri kesinlikle farklı bir kategoriye almak lazım. Bir de bugün üstüne birsürü kabus gördüm :KK43: hiç güzel bir gece geçirmedim...
Aynen ya basta kusma derdi sonra mide yanmasi derken simdi de niye bilmiyorum uyunmuyor. Cok uykum geliyor kafami kaldiramiyorum diyenlere oyle imreniyorum ki. Hamileleikten once su yasima kadar gordugum ruya sayisi 3 5 tanedir ama hamile kaldigimdan beri gormedigim sey kalmadi neker neler sacma sapan. Ruya gormek de yoruyor insani. Ruya gordugum zamanlarda daha yorgun kalkiyorum.

günaydınlar,
malesef çoğunuz gibi uykuyla başım dertte.
gece uyanmaktan korkar oldum.
geri uyuyamıyorum çünkü.
saatlerce dönüyorum dolaşıyorum.
bugün de yine 3 te uyandım.yarı uykulu yarı uyanık karışık rüyalı bir gece.
doğum yapıyorum,bebek emziriyorum,hastaneye yatıyorum.
bir de normalde aklımı kurcalayan sorunlar var zaten onlara bi dalarsam kesinlikle uyuyamıyorum.
haftalardır böyleyim ben de ne yazık ki.
işyerinde kafamı koyacak yer arıyorum.ama tabi mümkün değil:))

markanin sayfasindan baktik da hakikaten kizmis. Erkek icin olanlarinda ayinin tokasi yok :))
yapacak bisey yok ugrasmayacagim zaten inan gucum yok yemek yerken oturamiyorum canim yaniyor. Bundan sonrasi artik internetten. Ikincisi de var canim birer takim da kayinvalidem almis. Cok takilmiyorum aldiklarimi bir gorsen zaten kirmizili yeleklerimiz turuncu pijamalarimiz hardal sarisi badilerimiz filan zaten rengarenkiz. Bir pembemiz eksik diyecem ama o da var. Coraplarin bir paketini yanlis almisiz pembeli lilali corabimiz bile var yani :))
anladım canım.
demek ki üzerindeki işlemelerde kız erkek farklı yapmışlar.
çok ta önemli değil bence.bu zıbın takımları kısa süreli giyiliyor zaten.
eve getirince tulum ve boby e geçeceksin.nasıl olsa.
yedek te varmış.
olsun nazar boncuğu olur o kadar:))
benim renkler karışık değil çoğunlukla sade renkler seçiyordum.
ama kıza pembe alma heveslisi bir eş olunca kızınkiler pembeye döndü direk.
sağlıklı olsunlar da ne giyerlerse giysinler bir yerde.
çocuğun yediği helal giydiği haram derler ya eskiler bilirmisiniz.
giysiler çok kısa süreli giyiliyor bebekler hızla büyüyor ya o sebeple derler.
sağlıklı olsunlar da gardropları kaç devir dönecek yaşlara göre:))
oğlumun giysileri eskimeden hep hurçlara kalktı.

anladım canım.
demek ki üzerindeki işlemelerde kız erkek farklı yapmışlar.
çok ta önemli değil bence.bu zıbın takımları kısa süreli giyiliyor zaten.
eve getirince tulum ve boby e geçeceksin.nasıl olsa.
yedek te varmış.
olsun nazar boncuğu olur o kadar:))
benim renkler karışık değil çoğunlukla sade renkler seçiyordum.
ama kıza pembe alma heveslisi bir eş olunca kızınkiler pembeye döndü direk.
sağlıklı olsunlar da ne giyerlerse giysinler bir yerde.
çocuğun yediği helal giydiği haram derler ya eskiler bilirmisiniz.
giysiler çok kısa süreli giyiliyor bebekler hızla büyüyor ya o sebeple derler.
sağlıklı olsunlar da gardropları kaç devir dönecek yaşlara göre:))
oğlumun giysileri eskimeden hep hurçlara kalktı.
oyle gercekten o sozu annem cok kullanir. Ben de hep mavi masin diye girdim renklere. Gercekten gozumde degil artik kiyafet haftalar ilerledikce baska korkular basliyor. Cok sukur yeter artik kiyafet daha almayi dusunmuyorum. Simdi sirada bakim urunleri hastane icin gerekli seyler sut pompasi ve anakucagi var.

Back
X