• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Aynen öyle,çok takılmamak lazım.kafana yattıysa ok dir.bu kiralamalar nasıl oluyor?her hastane kiralıyormu bu şekilde?
evet hastanelerde oluyormuş.ilk başta sütün geçtiği aparatı sıfır verdikleri için120-tl falanmış sonraki aylarda 60-70 tl falanmış.birde medikallerde kiralayabiliyormuş.

evet hastanelerde oluyormuş.ilk başta sütün geçtiği aparatı sıfır verdikleri için120-tl falanmış sonraki aylarda 60-70 tl falanmış.birde medikallerde kiralayabiliyormuş.
Ee çok yüksekmiş fiyatı,mantıklı olmuyoki bence.kendiniz 200-300tl ye güzel elektrikli bi pompa alsanız,hem size ait olmuş olur netice.daha doğru değilmi?

evet motherlove tek alt olarak arat newborn beden 50 cm oluyor.
Kızlar istanbuldaysanız göztepedeki ebebek ana merkez mağazasında outlet bölümü var.ve bu mother love lar,baby&me ler çok uygun fiyatlara den gelebiliyo.ben ara ara ziyaret edip beğendiklerimi alıyorum.bilginiz olsun sizinde:KK39:

Ee çok yüksekmiş fiyatı,mantıklı olmuyoki bence.kendiniz 200-300tl ye güzel elektrikli bi pompa alsanız,hem size ait olmuş olur netice.daha doğru değilmi?
elektrikli pompa da olsa bazen gücü yetmiyor süt az geliyormuş.kuzenimdede olmadı öyle kiralandı.bende önce medelayı deneyecem olmazsa kiralama yapacam.onlar çok güçlü makineler.

Kızlar istanbuldaysanız göztepedeki ebebek ana merkez mağazasında outlet bölümü var.ve bu mother love lar,baby&me ler çok uygun fiyatlara den gelebiliyo.ben ara ara ziyaret edip beğendiklerimi alıyorum.bilginiz olsun sizinde:KK39:
bana çok uzak ben avcılardayım.buraya bile çıkamıyorum araba olmayınca zor.

http://www.hepsiburada.com/liste/st...53&categoryId=301143&SKU=AILESTY7015#Yorumlar Ben bunu aldım kullanıyorum memnunum baya da geniş çok şey alıyor. Stylo marka çantaların hem fiyatları uygun hem de malzeme kalitesi hoşuma gitti benim, kullanışlı da. Daha önce bunun iki katından daha fazla para verip başka bir çanta almıştım ondan hiç memnun kalmadım, bunu daha çok severek kullanıyorum, daha pratik. Sırt çantası da çok kullanışlı oluyor, bazen evdeki spor sırt çantasını da kullandığım oluyor. Sizin seçtiğiniz iki sırt çantası da çok güzel ama stylo da hem fiyat avantajı var hem de bebek ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış.
Ben de bu cantayi incelemistim.ama hacmini tahmin edememistim.
iyiki yazdin canim sagilasin.
aslinda icini gosteren bir foto atabilirsen cok memnun olurum mumkunse tabi.

Bugun oglumdan kalan ve yikadigim kiyafet nevresim ve battaniyeleri utuledim.belim kopuyor su an.o kadar agriyor.
hicbir is yapamayacagim galiba ben kisa sure sonra.
Bir merhemle ovabilirmiyim ki.hepsi de hamilelikte yasak gibi degil mi.

Bugun oglumdan kalan ve yikadigim kiyafet nevresim ve battaniyeleri utuledim.belim kopuyor su an.o kadar agriyor.
Bele rahatlatıcı bişey sürülmüyor maalesef canım,keşke olsa da bende fıtığımı rahatlatsam arada:KK43: normal bebe yağı gibi bişeyle ovdur istersen.bende gece rüyamda doğum yapmıştım,bebeklere dolaptaki aldığım kıyafetleri giydirmişler,emzikleri vermişler diye gördüm.bianda onlar daha yıkanmamıştı ama diye aklıma geldi,cinnet geçiriyodum resmen:KK11:

Kızlar hamilelik nezlesiyle ilgili fikri olan ya da bu durumda olsn varmı aranızda?ben gebeliğin en başında hafif nezle geçiriyorum sandım ama hala devam ediyor,hiç ara vermeden:KK61: sürekli hapşurıyorum,özellikle sabahları çok yoğun.değişik bi kokuda,dışarı çıkınca,içeri girince,bi odadan öbürüne geçerken vs.alerjik nezle gibi.gebelikte olurmuş.varmı fikri olan,çok sinir bozucu ya:KK43:

Bele rahatlatıcı bişey sürülmüyor maalesef canım,keşke olsa da bende fıtığımı rahatlatsam arada:KK43: normal bebe yağı gibi bişeyle ovdur istersen.bende gece rüyamda doğum yapmıştım,bebeklere dolaptaki aldığım kıyafetleri giydirmişler,emzikleri vermişler diye gördüm.bianda onlar daha yıkanmamıştı ama diye aklıma geldi,cinnet geçiriyodum resmen:KK11:
Ben de yine hastanedeydim.
bu sefer dogum icin degil beyin ameliyati oluyordum.oyle korkuyordum ki ameliyata girmeden uyaninca cok sukur diyodum defalarca ruyamda.
Senin gibi de cok ruya goruyorum .
bu arada bende de iki fitik var.ne yazik ki isimiz zor canim.ayakta biraz fazla durup yoruldum mu resmen topalliyorum ben.bacaklarima vuruyor

Kızlar hamilelik nezlesiyle ilgili fikri olan ya da bu durumda olsn varmı aranızda?ben gebeliğin en başında hafif nezle geçiriyorum sandım ama hala devam ediyor,hiç ara vermeden:KK61: sürekli hapşurıyorum,özellikle sabahları çok yoğun.değişik bi kokuda,dışarı çıkınca,içeri girince,bi odadan öbürüne geçerken vs.alerjik nezle gibi.gebelikte olurmuş.varmı fikri olan,çok sinir bozucu ya:KK43:
Bu sekilde yasamadim ben canim .ara ara usuttugumde olup gecti.surekli tabi zor olmustur sana.butun ilaclar yasak tabi.ates olmadigi surece ilac vermiyo dr.lar.

Bu bez cantalar cok guzelmis.ama pahali ya.butikbebe de.
dikis becerimiz olsa cok kokay da yok iste.:))

Eklentiler

• 608233868c4191-354c-4dde-b0ac-d8b09b86d587m3.webp
    608233868c4191-354c-4dde-b0ac-d8b09b86d587m3.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 92
Ben de yine hastanedeydim.
bu sefer dogum icin degil beyin ameliyati oluyordum.oyle korkuyordum ki ameliyata girmeden uyaninca cok sukur diyodum defalarca ruyamda.
Senin gibi de cok ruya goruyorum .
bu arada bende de iki fitik var.ne yazik ki isimiz zor canim.ayakta biraz fazla durup yoruldum mu resmen topalliyorum ben.bacaklarima vuruyor
aynen yaaaa:KK61: çok feci bi durum.oğlumda son iki ay resssmennnn topal aksak yürüyodum,sağ bacağım felçli gibiydi,utanıyodum yürürken,o derece yani.hiç unutmam 32.haftada gidip dr a yalvarmıştım,imza vereyim beni erken doğuma alın,taşıyamıyorum daha nolur diye... heleki bu kez ikiz,napıcam,nolucak hiç düşünemiyorum.daha 4. aydayım evi bi süpürüp siliyorum bir hafta kendime gelemiyorum:KK43:napıcaz biz yaaaa:cry:Allah yardımcımız olsun,halimize acısın inşallah...

Bu sekilde yasamadim ben canim .ara ara usuttugumde olup gecti.surekli tabi zor olmustur sana.butun ilaclar yasak tabi.ates olmadigi surece ilac vermiyo dr.lar.
aynen güzelim.resmen alerjik rinit gibi alerjik nezle şeklinde.sinir bozucu.hamdolsun yinede,Rabbim başka dert vermesin

arkadaşlar bir şey sorucam.şimdi bebekleri hastaneden eve getirirken ana kucağına mı koyucaz :) benim 1 bucuk saatlık bı mesafede olucak.bebişler ilk doğduklarında rahat ederler mi ki o ana kuxaklarının içinde.hani arabaya bağlanabilen anakucaklarında?

merhem değil de sen yine yağ veya hafif bir losyonla ov ya da eşine ovdurt canım

hamilelik nezlesi diye bir şey bilmiyorum ama canım ben bildiğin üşüttüm geçen ay. doktor augmentin verdi hiç diretmedim kullandım ve toparladım. daha da büyür de çocukları etkiler diye korkumdan doktor ne dediyse yaptım olabildiğince dinlendim. ama seninki daha çok alerji gibi. bence daha da ilerlemeden git doktora me diyorsa al kullan.

Bu bez cantalar cok guzelmis.ama pahali ya.butikbebe de.
dikis becerimiz olsa cok kokay da yok iste.:))
Valla bu bebek ürünlerinde sınır yok.yapıp yapıp fiyatlarıda bi güzel çakıyolar.altı ğstü bi bez,bi mendil vs bakıyosun dünya para.bunun sonu yokki.insafsızlar öyle güzel kurmuşlarki düzeni,bizim gibi saf heveslilerde alıyo işte,nolcak.

arkadaşlar bir şey sorucam.şimdi bebekleri hastaneden eve getirirken ana kucağına mı koyucaz :) benim 1 bucuk saatlık bı mesafede olucak.bebişler ilk doğduklarında rahat ederler mi ki o ana kuxaklarının içinde.hani arabaya bağlanabilen anakucaklarında?
evet canım artık zorunlu onlar bebeğin güvenliği için

Back
X