- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
- Konu Sahibi vebahargeldi
yani şöyle söyleyeyim canım tabi gereksiz ve hamileliğe uygun olmayan ilaç kullanılmamalı. ama çok hastaysan ve bebeği de etkileme riski varsa ben o aşamada kullanma taraftarıyım tabi doktor kontrolünde. uzın süreli hastalık seni de güçsüz bırakıyor o da kötü. yılbaşı öncesi belki ilk üç ayındaydın ondan kullanma demiş olabilir. ben geçen haberlerde de gördüm kadın hamile hastalanmış baya doktorun verdiği ilaçları da kullanmamış kadını da bebeği de kaybetmişler. allah korusun...Yıl aşı dan bir gün önceki kontrolümde aşırı kar vardı,arabayı çıkaramadık.bide üstüne taksi bulamadık hiç bi şekilde.bşzde otobüs minibüs güzergahına kadar yürüyüş yapmış olalım dedik.orda da hem gidişte hem dönüşte çok fazla bekleyince o hün resmen iliklerime kadar donmuştum ve çok ağır bi öksürüğe yakalandım.öksürdükçe içim dışıma geliyodu büve tam 1 ay sürdü.dr hanımda usrarla ilaç kullanamazsın,bebeklerin organ gelişimi dedi durdu.ama ben resmen bittim tükendim o zaman.işkence gibiydi.ondan sobra değiştim dr umu zaten.dur bakim,haftaya gittiğimde görüşeyim bunu olmadı.
ben augmentin kullanmıştım. ayrıca bol bol meyve yedim ve limonlu su içtim o da işe yaradı.