- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
- Konu Sahibi vebahargeldi
- #1.481
anladım canım bir de kapıya tül geçiriyorlarlwvmani planli gidersem ben kendim yapmak istiyorum ki sezerysndan once bosaltayim barsaklarimi diye. Ne bileyim o konuda hemsirelerle ugrasmak istemiyorum. Onun disinda bahsettigin kulodu bilmiyordum eczaneelerde mi var marketlerde mi.
gerisi aklimda yazmamisim.
ne bileyim hastanede o lavman isi beni cok rahatsiz ediyor kendim ilacla halledeyim diyorum. Cok minik bir ilac ama cok etkili birseydi transferden sonra kwbiz olunca kullanmistim bir iki kez
birakabilecegim kimse yok bu isleri. Sadece bir arkadasim degisik bir kapi susu yapiyor o kadar.
aklimda:
bebek cikolatasi
lohusa serbeti
serbet icin kurdelalanmmis minik kadehler
iki tane şik kavanozda mavi beyaz mashmelow
duvarda cocuklarin ismini yazan hosgendiniz yazisi şu dogum gunlerinde olan bayrak mi deniyor onlardan.
Balon ben de hoslanmiyorum kokudan ozellikle ama simdiye kadar balonsuz oda gormedim. Onun icin sordum normalde istemiyorum.
Bir de kapi susu
bu kadar dusunuyorum. Bunlar yanimda goturup ben sezeryandayken esimin de hazirlayabilecegi seyler.
süslü kadehler falan var ama ne bileyim onlar kirlenince kim temizleyip de yine koyacak çok ziyaretçi olursa falan... ben de fazla detay düşününce vazgeçiyorum böyle her şeyden...