Daha neler var neler anlatsam gercekten roman olur
ben sansliydim 38haftami dolduduktan sonra sezeryanla dogum yaptim cunku ikiside tersti kiz 2690 erkek 3200 dunyaya geldiler

sut olayina gelince buyuk kizimda hic mama kullanmadim ama bunlarda kullanmak zorunda kaldim cunku iki bebek yetmiyordu sutum ve ben bir yasina yakin kestim sutten ve ikisi ayni anda acikiyordu ayni anda emziriyordum cunku laftan anlamiyorlar ve surekli agliyorlar yani anlayacagin ilk zamanlar cok zor geciyor sonra alisiyorsun
birde sana tavsiyem ikisinide ayni anda uyut biri uyanirsa digerinide uyandir cunku obur turlu aksama kadar birini uyut oburu kalksinbu boyle devam eder kendie ayiracak vaktin kalmaz ben oyle yaptim cok iyi oluyor
gobek bagi seti bencede gereksiz ben almadim
benim doktorum gizli dikis yani estetik diyorlar galiba ondan yapmisti birde dikis aldirma derdim olmadi ayrica doktorlar dogumdan sonra korse takiyorlar cok rahat oluyor yoksa icin bos oldugu icin korkudan yerinden kalkmak istemiyorsun birde dogumdan sonra korkma karnin cok sarkmis olacak merak etme bir aya toparlanirsin ben kendimi cok ihmal ettim sitresten cok yemek yedim simdi vermeye calisiyorum aman ha dikkat et yemene dogru beslen kilo alma vermesi cok zahmetli oluyor
ne cok yazdim benimde anlatasim varmis