- Konu Sahibi vebahargeldi
- #1.701
Saol canım, internetten bebekhouse sitesinden aldık, 2750 tlÇok güzelmiş canım,iyi günlerde kullan.kaça aldın ve nerden aldın,paylaşırmısın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım, internetten bebekhouse sitesinden aldık, 2750 tlÇok güzelmiş canım,iyi günlerde kullan.kaça aldın ve nerden aldın,paylaşırmısın?
MarkasıÇok güzelmiş canım,iyi günlerde kullan.kaça aldın ve nerden aldın,paylaşırmısın?
anladim canim bizim asansor 110 galiba ben o asansoru bebeklerle nasil kullanacam bilmiyorum. Baston olanlar kapidan asansorun korugunden gecmiyor. bu ikililer iceri girmiyor. Ne yapacam bilmiyorum.Evet canım anakucakları takıp çıkarılabiliyor, oto koltuğu olarak arabada da kullanılıyorlar. Normal oturma koltukları da var, onlar takılıyken geldi puset, biz onları çıkarıp anakucaklarını taktık hemen ve eşim onları depoya kaldırdı canım malesef, ama marka modelini söylim netten inceleyebilirsin. 2750 liraya internetten aldık, Ankaradan kargo yaptılar. Uzunluğu da tahminen 140-160 vardır diyor eşim. Ama net ölçmedik ", belki nette bilgisi vardır.
Evet iki türlü de işin zormuş canım, benim ki de asansöre sığacakmı bilmiyorum henüz ama benim ev Allahtan bahçe katında o yüzden daha kolay alternatifler bulabilirim.anladim canim bizim asansor 110 galiba ben o asansoru bebeklerle nasil kullanacam bilmiyorum. Baston olanlar kapidan asansorun korugunden gecmiyor. bu ikililer iceri girmiyor. Ne yapacam bilmiyorum.
evet canım Allah yardımcınız olsun sizin de durumunuz zor. iş durumunda bir gelişme var mı? böyle sormak da canını sıkıyor olabilir kusura bakma...Kiyamadim ki. (esimin durumunu biliyorsun) dedim yarin hastaneye gidecez bebek hemsirelerine sorarrim sart mi diye onlardan fikir alir ertesi gun aliriz cok cok elzemse dedim. ama dedigim gibi nasip degilmis
canım valla helal olsun ben üşenirdim bütün yazılanları baştan okumayaHa gayret okuyorum kızlar.daha 100. Sa yfa bitti. Meğer ne kadar bilmedig m alisveris sitesi varmış:) öğrendim bi çoğunu..keşke en başından bulsaymisim burayı..
Rabbim sağlıkla vakitlerinde nasip etsin inş Yavrucuk la rumuzu..
Geceleri lav.sık kalkmaya başladım.. Artik son 3 ay..bakalım uyku pozisyonunu ne yapacağız..
Ara ara Burnum kanıyor benim.Dr.bepantol peceteyle tıka arada dedi.zor geliyor..
Baya alışveriş yaptım 0-3 hep ama. Alırım diyordum artik yattigim yerden mağazalardan birşeyler bulursam anca. Birilerine aldirmsktansa bebislerle azıcık bakinir geliriz inş..
Takipteyim sayfayı.![]()
gidiyor bir kac yerle gorustu. Olumlu gecti gorusme bizim acimizdan arariz diyorlar ama henuz bir arayan olmadi. Yarin da var bir gorusmesi. Dua edin. Hayirlisi olsun bakalimevet canım Allah yardımcınız olsun sizin de durumunuz zor. iş durumunda bir gelişme var mı? böyle sormak da canını sıkıyor olabilir kusura bakma...
İç zıbınları sevmesenizde ( ki ben de sevmiyorum) göbek kordonu düşene kadar gerekli oluyor malesef. Göbek mandalı kocaman bişey, alttan çıtçıtlı bodyleri giydirince bebişin hassas cildine baskı yapıp tahriş edebilir. Rahatsız eder yavrucuğu. Zaten ilk 15 günde düşüyor göbek kordonu sadece o günler için birkaç tane bulundurun bence. Göbek kordonu düştükten sonra hep çıtçıtlı body zaten, iç zıbına gerek yok ondan sonra.
Ha gayret okuyorum kızlar.daha 100. Sa yfa bitti. Meğer ne kadar bilmedig m alisveris sitesi varmış:) öğrendim bi çoğunu..keşke en başından bulsaymisim burayı..
Rabbim sağlıkla vakitlerinde nasip etsin inş Yavrucuk la rumuzu..
Geceleri lav.sık kalkmaya başladım.. Artik son 3 ay..bakalım uyku pozisyonunu ne yapacağız..
Ara ara Burnum kanıyor benim.Dr.bepantol peceteyle tıka arada dedi.zor geliyor..
Baya alışveriş yaptım 0-3 hep ama. Alırım diyordum artik yattigim yerden mağazalardan birşeyler bulursam anca. Birilerine aldirmsktansa bebislerle azıcık bakinir geliriz inş..
Takipteyim sayfayı.![]()
Hayır kilota hiç gerek yok, önce iç zıbını giydireceksin atlet yerine düşün, üstüne dış zıbını, altına bezi bağlayıp patikli alt giydireceksin. Zıbınları da patikli altın içine sokmalısın ki kucağa alınca beli sıyrılıp açılmasın.Canım iç zibin giydirilecek üstüne dis zibin altına bez bunların üstüne tulum mü giydirilecek tulumun icinde yukarı sivanmazmi o. Alt patikli giydirip zibini icine mı sokucaz yoksa bezin üstüne kilot mü olacak nasil giydirmez
WaooowwwwSaol canım, internetten bebekhouse sitesinden aldık, 2750 tl
Evet malesef, seçenek az fiyat çok yüksek, elin mahkum...Waooowwwwiyiymiş,parası d kendi gibi güzelmiş
![]()
Tam meme ucunuza ortalayıp yapıştırdığınızda bebek emmeye başlarken ilk etapta kenarlarından tutun parmaklarınızla,sonra çocuk memeyi kavrayıp ememme işlemi başladığında meme ucunuz silikon ucun sekline göre uzayıp şekil alarak şişecektir.yalnız bencen size bir dip not,ilk bir kaç günden sonra silikon ucu bırakmalısınız,yoksa bebekte biberon etkisi yapıyor ve kendi göğüs ucunuzu küçük bulup kavramakta zorlanarak reddedebiliyo.oğlum böyle yapmıştı.yara oluşumunu engellemek,göğüs ucunuzu mukavemetlendirmek için doğuma son 1-2 ay kala göğüs ucunuzu hergün saf alkole batılırılmış pamukla silip ardından saf gliserin yada lanolin kremle hafif çeker gibi masaj yaparsanız,alkol meme ucunu sertleştirip güçlendirir,kren yada gliserinle yapılan masaj da hem hafif hafif süt sinyalleri gönderir beyninize hemde meme ucunuzu çıkarır.ya evet ben onlari standart zannediyordum. Benimkinin uzerinde de S yaziyor small muhtemelen ama bana da buyuk geldi gibi gogus ucum icinde minicik oldu oradan bebek cekebilir mi bilmem. Yikayip hastane cantasina koyarken farkettim buyugu kucugu varmis ne bileyim :))
evet icine girdikce ogreniyor canim insan ya bana kalsa bir lcw vardi bir e bebek vardi. lcw da da bebek kismi aklima bile gelmezdi. Arkadaslara hediye filan gider e bebege dunyanin parasini bayilir gelirdik.
iyi oldu boyle fikir alisverisi.
Sana tavsiyem okurken almayi dusunduklerini filan not al. Sonra sayfalara donunce bulamiyorsun. Ben not aldim alisverise oyle gittim. Ona ragmen yarisini unutup gelirdim :))
Haklısınız,mecbur.biz ikiz arabası istemedik,çok kaba geldiler bize.asansörü,kaldırımları,gezerken kullanışını düşünerek ayrı ayrı aldık o yüzden.tabi kullanıp görücez iyisini kötüsünü.tekrar iyi günlerde kullanınEvet malesef, seçenek az fiyat çok yüksek, elin mahkum...
Bende sinomarin almıştım kaç ay evvel,önce iyi geldi ama artık o da fayda etmiyor.napsam kuruyo.deniz suyu ve başka alerjen spreyler de verdi dr um ama her sabah soba borusu gibi kuru ve tıkanmış bir burunla uyanıyorum0-3 aylıklar çok büyük gelir, yenidoğan ve hatta bir kaç tane de premature alın bence. 0-3 aylıkların içinde kayboluyorlar :) benim de ikizlerim var 8 aylıklar şu an. Bizimkilere yenidoğan diye satılan 56 cm likler bile büyük gelmişti. 46-50 cm lik de almıştık iyi oldu, hatta 42 cm lik bile vardı onları da giydirdik rahatça. Benim de hamilelikte burnumun içi çok kuruyordu ve temizlemeye çalışınca da kanıyordu. Ben bunun için rinopanteina burun merhemi kullanmıştım çok iyi gelmişti. Burun mukozasını nemlendiriyor, kurumayı kabuklanmayı önlüyor. Bir de deniz suyu spreyi kullanıyordum,eczanelerde satılıyor.
Tam meme ucunuza ortalayıp yapıştırdığınızda bebek emmeye başlarken ilk etapta kenarlarından tutun parmaklarınızla,sonra çocuk memeyi kavrayıp ememme işlemi başladığında meme ucunuz silikon ucun sekline göre uzayıp şekil alarak şişecektir.yalnız bencen size bir dip not,ilk bir kaç günden sonra silikon ucu bırakmalısınız,yoksa bebekte biberon etkisi yapıyor ve kendi göğüs ucunuzu küçük bulup kavramakta zorlanarak reddedebiliyo.oğlum böyle yapmıştı.yara oluşumunu engellemek,göğüs ucunuzu mukavemetlendirmek için doğuma son 1-2 ay kala göğüs ucunuzu hergün saf alkole batılırılmış pamukla silip ardından saf gliserin yada lanolin kremle hafif çeker gibi masaj yaparsanız,alkol meme ucunu sertleştirip güçlendirir,kren yada gliserinle yapılan masaj da hem hafif hafif süt sinyalleri gönderir beyninize hemde meme ucunuzu çıkarır.
Yenidoğan ve hastane çıkışı aldım.minik onlar epey..cantaya en miniklerini koyacağım kısmet se..0-3 aylıklar çok büyük gelir, yenidoğan ve hatta bir kaç tane de premature alın bence. 0-3 aylıkların içinde kayboluyorlar :) benim de ikizlerim var 8 aylıklar şu an. Bizimkilere yenidoğan diye satılan 56 cm likler bile büyük gelmişti. 46-50 cm lik de almıştık iyi oldu, hatta 42 cm lik bile vardı onları da giydirdik rahatça. Benim de hamilelikte burnumun içi çok kuruyordu ve temizlemeye çalışınca da kanıyordu. Ben bunun için rinopanteina burun merhemi kullanmıştım çok iyi gelmişti. Burun mukozasını nemlendiriyor, kurumayı kabuklanmayı önlüyor. Bir de deniz suyu spreyi kullanıyordum,eczanelerde satılıyor.
Canım iç zibin giydirilecek üstüne dis zibin altına bez bunların üstüne tulum mü giydirilecek tulumun icinde yukarı sivanmazmi o. Alt patikli giydirip zibini icine mı sokucaz yoksa bezin üstüne kilot mü olacak nasil giydirmez
Benimde kanıyor burnum ara ara....