- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
- Konu Sahibi vebahargeldi
- #1.801
hadi yaaPazar günü annelütfen'den sipariş ettiğim ürün için 1-3 iş günü içersinde kargoya verilir dendiği halde en geç çarşamba kargoya verilmesi gerekirken bugün oldu hala tedarik etmeye çalışıyorlar.bi haftadır sinir ettiler beni,bin pişman oldum.çok mu acil,değil ama ne münasebet kaç gün evvelden parasını anında aldıkları bi ürünü bu kadar geçiktirmeleri hiç hoş değil.bidaha annelütfenden de butikbebe dende bişey almam.ikiside süründürüyor insanı
aklımızda bulunsun oralardan söylerken canım iyi oldu paylaştığın...
Yani,ikisininde emme refleksleri birbirine yakın olsa,kabiliyetli olsalar olur niye olmasın,bi taşla iki kuş olur.ama ben hiç öyle olurmuş gibi düşünemiyorum.ya da velki o ilk acemilik günlerinden sonra olabilir,her ikiside memeyi kavramayı öğrenip,emme becerisi kazandığında rahat olabilir.ayyy,kendimi aynı anda 5-6 yavruyu emziren kedi gibi hissettim![]()
ya benim de ikisinin aynı anda emecek olması fikri çok hoşuma gitmiyor kendimi damızlık gibi hissediyorum. ama şu anda ne desek boş belki birebir emzirme hiç yapmayız hep sağarız. bana o daha pratik olur gibi geliyor...