• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Besikle yatagin yanindaki ucuncu urun yorgan degil mi park yatak icin mi yapilmis resim cok buyumedi sanki kutu gubi degil mi degisik durmus.
Guzel gorunuyor guzel gunlerde bol uykulu gunlerde kullanin ins.
Evet cnm yorganlı çok uyumlu.Teşekkürler inşallah hepimizin bebişleri sağlıcakla huzurla yatarlar beşiklerinde:)

:eek:Kızlar,acil destek!!!

Bu aralar kafam ayrıntılı ultrason işiyle meşgul.doktorum,işlemi iyi bir perinatolog yapmalı diyor.en sıradan yerlerde bile 250-300 tl aradı işlem ücreti,ikiz olunca da 500-600 diyolar:KK43: doktorum,ikili,üçlü tarama hepsi bi kenara,prenatal tanı için asıl önemli olan bu diyor, bizde araştırıp duruyoruz,hem iyi hem akyl bir klinik bakıyoruz.20. Haftaları geçmiş ve bu testi yaptırmış arkadaşların fikrini almak istiyorum.ne kadar yaptırdınız,yaptırdığınıza memnunmusunuz? Bebekler iki olunca Gerçekten detaylı,tek tek bir tarama yapılabiliyormu? Anadolu yakası için tavsiye edebileceğiniz bir yer öneriniz varmı?yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.:KK17::KK17::KK17:

Bu aralar kafam ayrıntılı ultrason işiyle meşgul.doktorum,işlemi iyi bir perinatolog yapmalı diyor.en sıradan yerlerde bile 250-300 tl aradı işlem ücreti,ikiz olunca da 500-600 diyolar:KK43: doktorum,ikili,üçlü tarama hepsi bi kenara,prenatal tanı için asıl önemli olan bu diyor, bizde araştırıp duruyoruz,hem iyi hem akyl bir klinik bakıyoruz.20. Haftaları geçmiş ve bu testi yaptırmış arkadaşların fikrini almak istiyorum.ne kadar yaptırdınız,yaptırdığınıza memnunmusunuz? Bebekler iki olunca Gerçekten detaylı,tek tek bir tarama yapılabiliyormu? Anadolu yakası için tavsiye edebileceğiniz bir yer öneriniz varmı?yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.:KK17::KK17::KK17:
Canım benim dr da perinatoloğa gitmemi istedi bunun için üniv.hastanesini önerdi ama onlar hastanede değil özel kliniklerinde yapıyolarmış ve en az bin tl istediler drumuz başta çok şükür sorun görmedim dediği için ve maddi olarakta gücümüz yetmediği için gitmedik özel hastaneye gittik oda normal muayene ücreti aldı ve çokta iyi baktı zaten doğumuda orda düşünüyoruz.İnsan durumu olsa zaten doktor istemeden gider sonuçta en iyi doktorları en iyi hastaneyi seçmek isteriz ama olmayınca olmuyor neyse siz yine iyice araştırın cnm diğer topikte 150 falan diyenler vardı orda da bi sor istersen

aynen dedigin gibi kullanmadan kuculunce uzuluruz.
Yok canim geliykr eski haline merak etme ben kurdum bir hafta kadar kaldi havalandirdim ayni sekilde cantasina kaldirdik. He alt acmayi filan tekrar sokmedik mobilidir alt acmadir onlari da oyle butun kaldirdik. Cantasina sigiyor super oluyor merak etme. ben sunger yatak yaptiracagim mobilyacilara icine sert olmasi gerekiyormus. 34 ya da 36 diyorlwr sertlik dereceleri varmis. Bakalim
a ne güzel geri koyabilmeniz iyi olmuş. ben eşime dedim de o herzamanki gibi üşendi eski haline getiremeyiz açılınca dedi :KK70:ama iş başa düşünce mecbur yapacak kavga dövüş :)
seninki de mantıklı yaptır bakalım nasıl bir şey olacak bitince paylaşırsın bizimle :)

canım bence mutlaka yaptırın. biz ikiz anneleri olarak yapabileceğimiz pek fazla bir test olmadığından yapabileceğimiz tek şey ayrıntılı ultrason neredeyse o yüzden gerekli.
bir de istanbul piyasasını bilmiyorum ama ben 450 ye yaptırdım ankarada. onunla ilgili istanbuldaki arkadaşlar tavsiyede bulunabilirler sanırım.

image.webp image.webp image.webp

Bizim park yatak hazırlığımız da bu şekilde...

Evet cnm yorganlı çok uyumlu.Teşekkürler inşallah hepimizin bebişleri sağlıcakla huzurla yatarlar beşiklerinde:)

canım bence mutlaka yaptırın. biz ikiz anneleri olarak yapabileceğimiz pek fazla bir test olmadığından yapabileceğimiz tek şey ayrıntılı ultrason neredeyse o yüzden gerekli.
bir de istanbul piyasasını bilmiyorum ama ben 450 ye yaptırdım ankarada. onunla ilgili istanbuldaki arkadaşlar tavsiyede bulunabilirler sanırım.
Teşekkürler canım benim...

Güzelmiş cnm iyi günlerde kullanın inşallah:) ben bu yatağı merak ediyodum nasıl oluyo o vücudun şeklini mi alıyor,mayalı hamur gibi duruyor :)
Teşekkür ederim.viscolar üzerindeki ağırlığa göre şekil alabilen ve ortopedik açıdan son dönemde en çok tercih ve tavsiye edilen yataklar.vücudun doğal şeklinin korunmadı için önemli deniyor,bilmiyorum.hamur gibi de değil,bastırınca şekil alıp sonra hemen eski formuna dönüyor.pamuk yataklar çok basit geldi bana,bunu beğendim.tercih meselesi,bilemiyorum.

Teşekkür ederim.viscolar üzerindeki ağırlığa göre şekil alabilen ve ortopedik açıdan son dönemde en çok tercih ve tavsiye edilen yataklar.vücudun doğal şeklinin korunmadı için önemli deniyor,bilmiyorum.hamur gibi de değil,bastırınca şekil alıp sonra hemen eski formuna dönüyor.pamuk yataklar çok basit geldi bana,bunu beğendim.tercih meselesi,bilemiyorum.
Yok cnm tabi ki güzel hem iyide gelir biz bir yerde ilk gördüğümüzde eşimle bir garip gelmişti görüntü açısından ondan söyledim yoksa kötülemek için değil yanlış anlama:) hem hani hamur açtığımızda elimizi bastırınca elimizin şeklini alır ya aklıma o geldi birden ondan öyle örnek verdim.

Yok cnm tabi ki güzel hem iyide gelir biz bir yerde ilk gördüğümüzde eşimle bir garip gelmişti görüntü açısından ondan söyledim yoksa kötülemek için değil yanlış anlama:) hem hani hamur açtığımızda elimizi bastırınca elimizin şeklini alır ya aklıma o geldi birden ondan öyle örnek verdim.
Estağfurullah.yanlışa lamadım şekerim,yanlış anlaşılıcak ne var.konuşyoruz şunun şurasında:KK15:

Back
X