• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Bakarım şimdi dediklerine canım,sağol.detaylıyı cumartesi yaptırıcam kısmetse.inşallah hayırlı haberler verir doktor.size neler söylendi mesela?
Tek tek butun organlarina bakildi anlatti durdu dr.yaklasik 1.5 saat surdu.kizim sagolsun duzgun foto vermedi diye bir daha foto cekimine cagirdi. Mide var mi var solda mi solda olculeri normal mi normal.midede gorunur sikinti yok gibi butun organlar incelendi.parmaklari vs.herseyi.fetal eko dedigimde kalbin butun odaciklari duvarlari vs.incelendi olculdu.kalp tomografisi beyin tomografisi cekildi.ilk aklima gelenler bunlar canim.iyi ki yaptirmisiz dedik biz.ki ben 3 dr.a gidiyorum ve hepsi bulundugun sehrin en iyileri.her kontrolde organ taramasi yapiyorlar ama bu cok farkliydi.ben cok memnun kaldim.uzun suren bi islem yorulunca ara verelim dediler ama ben o heyecanla hic farketmedim.bittikten sonra kalkarke zorlanmistim ama

Tek tek butun organlarina bakildi anlatti durdu dr.yaklasik 1.5 saat surdu.kizim sagolsun duzgun foto vermedi diye bir daha foto cekimine cagirdi. Mide var mi var solda mi solda olculeri normal mi normal.midede gorunur sikinti yok gibi butun organlar incelendi.parmaklari vs.herseyi.fetal eko dedigimde kalbin butun odaciklari duvarlari vs.incelendi olculdu.kalp tomografisi beyin tomografisi cekildi.ilk aklima gelenler bunlar canim.iyi ki yaptirmisiz dedik biz.ki ben 3 dr.a gidiyorum ve hepsi bulundugun sehrin en iyileri.her kontrolde organ taramasi yapiyorlar ama bu cok farkliydi.ben cok memnun kaldim.uzun suren bi islem yorulunca ara verelim dediler ama ben o heyecanla hic farketmedim.bittikten sonra kalkarke zorlanmistim ama
Çok güzel,çok heyecanlı yaa:KK68:cumartesiyi iple çekiyorum.insan olumsuz bişey duymaktanda korkuyor Allah muhafaza.bizimkide 15 gün sonraya kontrole çağırıyormuş.ilkinde alamazsak ikincide alırız inşallah pozları.gerçi benim oğlanlar pek meraklı kameralara:KK70:genelde yüzleri dönükler ve çok hareketliler.ben iyi pozlar yakalayacağımızı umut ediyorum.tabii asıl önemli olan sağlıklarının tam olması

Canim ben butikbebeden alisveris yaptim.cok memnun kaldim.en son gaye bebe diye bi markanin hastane cikislarini aldim 50 tl ye ve muhtesem geldi.nette gaye bebe diye arattir.indirimde olan yerler var.birde premature almayi dusunenler varsa idil bebe internet sayfasinda premature takimlar indirimli.cok ama cok kaliteli.ikili pantolon ikili ust alinabilir.renk secenegi de var.boylece kiz ve oglan icin tek seferde alinabiliyor.premature setlerde dikisler ters oluyormus bebege zarar vermesin diye.ben cok sasirmis hatali zannetmistim.aklinizda bulunsun degilmis.sen detayliyi yaptirdin mi tatlim
gaye bebenin bana 5 li bir takimi hediye geldi harika cok guzel pamuklu filan. Ben cok begenmistim. Guzel gunlerde giysin minikler ins.

Yani inanın fıtık tedavisi diye araştırdığınızda her yerde bu öneri var,sert yatak istirahati diye.ya olacak iş değil,bi iki deneyeyim dedim,koltukların minderlerini kaldırıp altındaki düz tahtalı kısma uzandım.Allahım daha beter oldum,ne kalkabiliyorum,ne kımıldayabiliyorum.dediğiniz gibi,belin devamlı desteklenmesi lazım.mantıken.bende iki fıtıkla 9 yıldır çekiyorum.Allah yardımcımız olsun,çok zor.ikiz gebe ve fıtık beni çok korkutuyo,oğlumda tek bebek olmasına rağmen 8. Ayda yalvarmıştım doktora alın srtık bunu,taşıyamıyorum diye:KK61:sakat gibiydim,tipim kaymıştı resmen.şuan hem o yıllara göre kilom var hemde bebrkler ikiz.geçenlerde durup dururken bi tutuldu,10 günde kendime geldim,hiç bileye elimi süremez oldum.çorabımı dahi giyemiyordum.şimdi ilerli aylar daha çok korkutuyo.size de geçmiş olsun,nasıl gidiyor peki,çok sık nüks ediyormu?ne kadar zorlanıyorsunuz?
ay canım yaa ben fıtıksız halimle ne çekiyorum seni düşünemiyorum Allah yardımcın olsun inşallah su gibi geçer hamileliğin...

Kızlar,yenidoğan için çok az şey aldığımı farkettim.ürünlere de bakıyorum,maşallah,30-40 lira bi pijama tskımı yada tulum.internette pek bişey bulamadım uygun fiyatlı.dışarı çıkıp mağazadan bakmalı sanırım.önerisi olan varmı?
babymallda ucuzluk sepetleri vardı mağazanın içinde. 5-10 tl ye baya bir şeyler vardı. ebebekte de vardı uygun ürünler babymalldaki kadar olmasa da. c a mağazalarında da bazen çok güzel yenidğanlar denk geliyor bir bak istersen.

ay canım yaa ben fıtıksız halimle ne çekiyorum seni düşünemiyorum Allah yardımcın olsun inşallah su gibi geçer hamileliğin...
Sağol canım benim,Allah razı olsun.cümlemiz için inşallah..çok zor gerçekten.şikayet etmekte istemiyorum ama,kuş gibi hafif geçsin diye dua ediyorum hep...

babymallda ucuzluk sepetleri vardı mağazanın içinde. 5-10 tl ye baya bir şeyler vardı. ebebekte de vardı uygun ürünler babymalldaki kadar olmasa da. c a mağazalarında da bazen çok güzel yenidğanlar denk geliyor bir bak istersen.
Ebebekte de çok oluyo dediğin gibi ama genelde çıtçıtlı bodyler oluyo o sepetlerde.babymall farklı mı? Bana şuan ağustosa uygun patiksiz altlar,patiksiz uzun ve kısa tulumlar,birde kısa-uzun kol pijamalar lazım

Ebebekte de çok oluyo dediğin gibi ama genelde çıtçıtlı bodyler oluyo o sepetlerde.babymall farklı mı? Bana şuan ağustosa uygun patiksiz altlar,patiksiz uzun ve kısa tulumlar,birde kısa-uzun kol pijamalar lazım
bizim burada vardı ama hala var mıdır bilemiyorum canım gidip bakmak gerek ne yazık ki :(

Ben şu chiccoyu bi talan edeyim yine.yarın viaporta giderim olmazsa,bize çok yakın orası.orda ebebek de var,chicco da,joker de.bişeyler çıkar heralde.
Selammmm.... Ben ikiz hamile değilim bitanecik minik kurbağam var içimde ama ne alıyosunuz napıyosunuz diye takip listemdesiniz:KK48: H&M yi tavsiye ederim sana ben ürünlerini çok begeniyorum... 3 al 2 ödesi felanda oluyor. İstediğin gibi şeyler bulabileceğini düşündüm... Yanlız her H&M de bebek ürünleri yok malesef

Selammmm.... Ben ikiz hamile değilim bitanecik minik kurbağam var içimde ama ne alıyosunuz napıyosunuz diye takip listemdesiniz:KK48: H&M yi tavsiye ederim sana ben ürünlerini çok begeniyorum... 3 al 2 ödesi felanda oluyor. İstediğin gibi şeyler bulabileceğini düşündüm... Yanlız her H&M de bebek ürünleri yok malesef
Merhaba.. Allah bağışlasın,sağlıkla alın kucağınıza inşallah.H&M benimde sık uğradığım yerlerden ama hep elim 3-6 lara gitmiş.anlamadım bi türlü.birde her avm de olmayan bi mağaza,haftasonu cevahire girdik aklımızdaki bi kaç marka için,biride HM idi.ama koca cevahirde yokmuş mesela,çok şaşırdım.ama bi bakıyorum ünraniyede dandik bi avm de var.bana en yakını ataşehirde,yani 1 saat fln uzaklıkta,ama yinede uğramaya çalışıyorum.çorap,patik,bere,yakalık,patikli alt,zıbın ve bodyler aldım daha önce ordan ama hep büyük almışım.ürünler gerçekten bi harika.kaliteli ve tarz sahibi şeyler.bakıcam artık sık sık.

Merhaba.. Allah bağışlasın,sağlıkla alın kucağınıza inşallah.H&M benimde sık uğradığım yerlerden ama hep elim 3-6 lara gitmiş.anlamadım bi türlü.birde her avm de olmayan bi mağaza,haftasonu cevahire girdik aklımızdaki bi kaç marka için,biride HM idi.ama koca cevahirde yokmuş mesela,çok şaşırdım.ama bi bakıyorum ünraniyede dandik bi avm de var.bana en yakını ataşehirde,yani 1 saat fln uzaklıkta,ama yinede uğramaya çalışıyorum.çorap,patik,bere,yakalık,patikli alt,zıbın ve bodyler aldım daha önce ordan ama hep büyük almışım.ürünler gerçekten bi harika.kaliteli ve tarz sahibi şeyler.bakıcam artık sık sık.
Evet her Avm de yok... Taksimde koskoca binası var 5 katlı felan ama bebek ürünü yok.. Tuhaf:) bende H&M deki her üründen almışım:) allahtan farklı farklı ayları almışım:) hepimiz sağlıkla alalım inşallah:)

Hosgeldin
Rabbim sagsalim kucagina almayi nasib etsin o minik kurbayi yerim ben onu :)
H&M cok guzel gercekten ama hep dedigim gibi markadan markaya farkediyor. H&m nin de bedenleri kucuk. Alirken ona dikkat edin derim ben. Oraya 0 1 ay icin gittim eksik altlari tamamlayim diye. Ama omertcan omertcan in dedogi gibi elim hep 1 3 lere gitti. Gozume cok kucuk gorundu. Aslinda 0 1 aylari tam bizlik ikizlerin kilosundan dolayi. Alirken gozonunde bulundurun derim

Hosgeldin
H&M cok guzel gercekten ama hep dedigim gibi markadan markaya farkediyor. H&m nin de bedenleri kucuk. Alirken ona dikkat edin derim ben. Oraya 0 1 ay icin gittim eksik altlari tamamlayim diye. Ama omertcan omertcan in dedogi gibi elim hep 1 3 lere gitti. Gozume cok kucuk gorundu. Aslinda 0 1 aylari tam bizlik ikizlerin kilosundan dolayi. Alirken gozonunde bulundurun derim
hoş buldummm:) amin hepimiz alalım inşallah :KK19: gerçekten çok küçük ürünleri... Hemen küçülsünlerde gidelim büyük bedenini alalım diye yapıyolar heralde:p

Evet her Avm de yok... Taksimde koskoca binası var 5 katlı felan ama bebek ürünü yok.. Tuhaf:) bende H&M deki her üründen almışım:) allahtan farklı farklı ayları almışım:) hepimiz sağlıkla alalım inşallah:)

Aynen öyle,anlamsız bi durum canım.

Hosgeldin

HM gibi yabancı menşeyli markaların(mother care,zara,chicco vs) kalıplsrı avrupa standartlarına göre oluyor ve ufak oluyor.tam bize göre dediğin gibi.ama işte klasik türk annesi olarak hep büyüklere kaymışız.bu arada LC Waikiki baby koleksiyonunu çok çeşitlrndirmiş,cıvıl cıvıl rengarenk ve organik boyalar kullanılmış.ilk günler için uygun fiyatlı olan waikiki de tercih edilebilir.bu yeni markalara ulaşım rahatladıkça elimizin altındakileri unuttuk.ben yarın bi gezeyim şunları bakiyim.

arkadaşlar beşik olayını nasıl düşünüyosunuz. iki beşik mi tek ve büyük mü bana henüz erken ama nasıl olcak tasarlayamadım ilk bebekte olunca fikir var mı ?

arkadaşlar beşik olayını nasıl düşünüyosunuz. iki beşik mi tek ve büyük mü bana henüz erken ama nasıl olcak tasarlayamadım ilk bebekte olunca fikir var mı ?
Ilk 3 ay ayni besikte yatirmayi tavsiye ediyorlar.hos benim bi arkadasim gecen hafta ikizlerini dogurdu.hem mobilya hem park yatak falan herseyi aldilar cifter cifter.bi haftadir yere 2 tane yer yatagi sermisler.ustunde yasiyorlar:KK45:ben bi tane mobilya besik 2 tanede ana kucagi besik gibi olanlardan aldim baslangic icin.

Back
X