• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

Bencede,istirahatine özen gösterirseniz kapanabilir yada daha fazla açılmaz.kız kardeşim daha 2 ayı varken 4cm açıkla hastaneye yatmıştı,serum vs derken evde istirahat ettirdik.38e kadar gitti o şekilde.38de 7cm olmuştu açıklığı:KK70:kız,bebek alttan hava alıyo diye takılırdım ona.bence devamlı yatarsan atlatırsın ve bebişlerin sıcak yerlerinde rahat rahat takılmaya devam ederler.moralini bozma,sabırlı olmaya çalış.ben de dua ediyorum senin için...bu arada bu rahim boyunu kaç haftadan sonra her muaynede baktırmalıyız?benim 18 de bakılmıştı mesela,her gittiğimde sorayımmı?
Sagol canim Allah razi olsun.16.haftadan sonra bakiliyo ama her muayenede degil bana 16 da 21 de 24 de 26 da 28 de bakildi

ya zaten herkes onu söylüyor tekli gebelik bambaşka onunla kıyaslamayın diyorlar. dediğin gibi ben şimdiden 2500 e yakın taşıyorum zaten. giderek zorlandığımı hissediyorum. psikolojik olarak da çok zor sürekli bağımlı olmak birilerine. inşallah geçici olsun çabuk toparlayalım tek umudum o yani...
Sorma,benimde zoruma giden o.bi ev süpürmek,bi makine boşaltmak,bulaşık dizmek bile zulüm gibi daha şimdiden.insanın ruh hali çöküyor resmen.

aynen ben çöktüm bile. sürekli yatmak hiç yataktan kalkmamak istiyorum. kimsenin yüzünü görmek istemiyorum...
Yok,öylede yapma.kendine haksızlık etmiş olursun.kendini ne kadar enerjik ve pozitif tutarsan sonrasında sana ve bebeklerine o kadar olumlu döner bu.stress hormonu erken doğumun en büyük etkenlerinden.Allah korusun,ne kendini ne de bebeklerini strese sokma:KK15:

Hanimlar markafoni de organicare in indirimi var. Urunleri harika. Ozellikle tulum almak isteyenlere tulumlarini tavsiye ederim. Cok guzel kalitesi kesinlikle bakin
Ben alamiyorum siz alin:KK12:

Evet canim 3.75 ten 2.80 e dusmus kalinlik 15 gunde ondan korkuyorum.dikiste olmaz dedi ikizler iterse yirtabiliyor daha buyuk sorun dedi.kasilmalari takip et 10 dan fazla ve duzenli olmamalu dedi.magnezyum verdi.zaten hastanede de serum mg idi 2 tanede ciger gelistirici igne vuruldu.carsamba nst ve muayene olacak.ya bu kasilma 2 cesit mi acaba?bi sivriliyo tas gibi karnim ve kasiklara basiyo agri,bide komple karin sertlesiyo sadece hepsini mi sayacam bilemedim
canım benim 18. haftadayken servikal uzunluk 3,80 civarıydı 30. haftada 2,80e düşmüştü dr sıkıntı olmadığını söyledi ciğer geliştirici iğnemizi de olduk çok şükür

canım benim 18. haftadayken servikal uzunluk 3,80 civarıydı 30. haftada 2,80e düşmüştü dr sıkıntı olmadığını söyledi ciğer geliştirici iğnemizi de olduk çok şükür
Sanci ve kasilmanda varmiymis canim.kac kez igne oldun.insallah bi sorun yasamayiz sen 32 olmussun insallah 37 yi buluruz.

Sanci ve kasilmanda varmiymis canim.kac kez igne oldun.insallah bi sorun yasamayiz sen 32 olmussun insallah 37 yi buluruz.
inşallah canım kasılmam yok canım 4, aydan beri magnezyum kullanıyorum onun faydası olmuş olabilir iğneyi 2+2 olduk celestone du ismi. inşallah sagsalim kucağımıza alırız yavrularımızı.

inşallah canım kasılmam yok canım 4, aydan beri magnezyum kullanıyorum onun faydası olmuş olabilir iğneyi 2+2 olduk celestone du ismi. inşallah sagsalim kucağımıza alırız yavrularımızı.
ciger gelistiriciyi ne zaman oldunuz. Ben bir 10 gun kadar once oldum. Igneden sonra bazi sikintilar oldu ben de. Siz de farkettiginiz bir yan etkisi oldu mu?
benim yuzume ates basmaya basladi nabzim hizlandi. Tansoyonum yukselmeye basladi. Tansiyonum igneyle alakali olmayabilir gerci ama igne olduktan sonraki hafta baslayinca bilemedim.

Hanimlar markafoni de organicare in indirimi var. Urunleri harika. Ozellikle tulum almak isteyenlere tulumlarini tavsiye ederim. Cok guzel kalitesi kesinlikle bakin
İkizler için ne kadar tulum lazım. Alıyorum alıyorum. Yetersizmiş gibi geliyor hala...

İkizler için ne kadar tulum lazım. Alıyorum alıyorum. Yetersizmiş gibi geliyor hala...
aynen oyle oluyor bir cikiyorsun 200 lira vermissin eve geliyorsun ayirinca 3 parca bisey. Ikizin dezavantaji iste :)
valla canim tulum konusunda karar senin acikcasi cunku soyle bir durum var.
Bir arkadasim dedi ki bol bol tulum al butun giydirdigin icin citcitli bady nin ustune giydirirsin super oluyor cok kullanisli
diger bir arkadas dedi ki aman sakin tulum alma. Bebek kusuyor minicik birsey yakasina sen cocugu boydan soyuyorsun halbuki sadece ustunu degitirebilirsin tulum olmasaydi ayrica gece alt degistiriyorsun los isikta dunya kadar cit citi ilikleyecem edecem diye ugrasiyorsun.

Ikisinin de soyledigi cok mantikli bilemedim ama benim ilk 3 aya kadar ( sonrasi icin tulum almadim) yaklasik 4 er tane tulumlari var. Yeni doganlarda tulumu yakistiriyorum acikcasi ama gece ugrasma ozellikle de tum den ust degistirme isi de mantikli
sen bilirsin nasil kolayina gelirse artik :))

Yok,öylede yapma.kendine haksızlık etmiş olursun.kendini ne kadar enerjik ve pozitif tutarsan sonrasında sana ve bebeklerine o kadar olumlu döner bu.stress hormonu erken doğumun en büyük etkenlerinden.Allah korusun,ne kendini ne de bebeklerini strese sokma:KK15:
doğru söylüyorsun canım inşallah kendi kendine geçer bu hal üzerimden...

aynen oyle oluyor bir cikiyorsun 200 lira vermissin eve geliyorsun ayirinca 3 parca bisey. Ikizin dezavantaji iste :)
valla canim tulum konusunda karar senin acikcasi cunku soyle bir durum var.
Bir arkadasim dedi ki bol bol tulum al butun giydirdigin icin citcitli bady nin ustune giydirirsin super oluyor cok kullanisli
diger bir arkadas dedi ki aman sakin tulum alma. Bebek kusuyor minicik birsey yakasina sen cocugu boydan soyuyorsun halbuki sadece ustunu degitirebilirsin tulum olmasaydi ayrica gece alt degistiriyorsun los isikta dunya kadar cit citi ilikleyecem edecem diye ugrasiyorsun.

Ikisinin de soyledigi cok mantikli bilemedim ama benim ilk 3 aya kadar ( sonrasi icin tulum almadim) yaklasik 4 er tane tulumlari var. Yeni doganlarda tulumu yakistiriyorum acikcasi ama gece ugrasma ozellikle de tum den ust degistirme isi de mantikli
sen bilirsin nasil kolayina gelirse artik :))
Ona kaldıysa tek alt oluncada gece değişirsen eli ayakları durmadığı için debelenip çıkarıyolar bacaklarını.haydiii,buyur burdan yak:KK70:bide uğraşki giydiresin.alırken az çıtçıtlı olanlar seçilebilir.benim aldığım yeni doğanlarda ağdan sonra 2-3 çıt çıt anca var.zaten onların bacak boyundan nolurki

Baktım ben,gerçekten çok güzeller ama pahalı buldum açıkcası.tulumlar 30 tl yaklaşık,iki tane alsan 60 ediyor:KK43:insanın hepsini alası geliyor ama çifter çifter olunca zor,

Biraz pahalı mı? Fiyatları açıkçası yüksek buldum. Giydiği haram yediği helal derler. Fazla giymeyecekler

Baktım ben,gerçekten çok güzeller ama pahalı buldum açıkcası.tulumlar 30 tl yaklaşık,iki tane alsan 60 ediyor:KK43:insanın hepsini alası geliyor ama çifter çifter olunca zor,

Biraz pahalı mı? Fiyatları açıkçası yüksek buldum. Giydiği haram yediği helal derler. Fazla giymeyecekler
Hanimlar bu marka evet pahali ama bunlar organik. Tabi benim gibi takintiniz yoksa sorun yok gereksiz o ayri. Ilk ay icin ozellikle yeni dogduklarinda tolarlanana kadar giyecekle4i kiyafetler icin secilebilir organik oldugundan dolayi. Tek bebek olsaydi zaten zamaninda dogar sagliklari icin bu kadar ustlerine dusmezdik. E bunlar zaten eniyi ihtimal bir ay erken gelerek 1-0 basliyorlar. Ne bileyim ben de sartlarini saglik acisindan en iyi etmeye calisiyorum. Yoksaki daha once de konusmustuk ilk aydan sonrasi icin cok fazla pahali marka tercih etmemistim toparlaninca bedenle4i belli olur oyle alirim diye

ciger gelistiriciyi ne zaman oldunuz. Ben bir 10 gun kadar once oldum. Igneden sonra bazi sikintilar oldu ben de. Siz de farkettiginiz bir yan etkisi oldu mu?
benim yuzume ates basmaya basladi nabzim hizlandi. Tansoyonum yukselmeye basladi. Tansiyonum igneyle alakali olmayabilir gerci ama igne olduktan sonraki hafta baslayinca bilemedim.
28. Haftada yapıldı iğneler canım beni de çok kötü etkiledi ateş basması oldu kalp atışım hızlandı nefes darlığı oldu hatta bir iki gün bebekler bile çok az hareket etti iki üç gün sonra düzeldi çok şükür

Back
X