benim aile tarafında öyle sütü çok olan pek kimse yok aslında, bende genetik olsaydı 3.kızımda da çok sütüm olurdu ama olmadı, olsada fazla gelirdi herhalde

sadece ona yetecek kadardı, ikizlerde birini emzirmeye başladığımda diğer taraftanda süt akmaya başlıyodu ilk zamanlar göğüs pedi kullandım ama tek kullanımda ıslak mendil kıvamına gelmeye başladı pedler baktım süt boşa gidiyo ikisini birlikte emzirmeye başladım çoğunlukla da böyle devam etmeye çalıştım
yiyecek konusunda genelde etraftan soğan, bulgur pilavı vb. yiyecekler önerdiler ( bulgur bebeklere dokunduğu için fazla yiyemedim oğlum çook gazlı bi bebekti çümkü) birgün başka bişey dikkatimi çekti önerilen yiyecekler hep susatan gıdalardı, onları yiyince çok su içtiğimi farkettim ne kadar su o kadar süt

senin dediğin gibi sütü bol olan kişi belirtileri yoktu bende, hatta doğum yaptığım ilk gün doğru dürüst süt bile gelmedi doktorlar sezeryan olan doğumlarda 1 hafta banyo yapmayın diyolar genelde, ama kendi doktorum ertesi gün banyo yapabileceğimi sadece dikişlerin üstünü iyice kapatmamı söyledi 1-2 dakikada olsa duş al ya değilse sütün gelmez dedi dediği gibide oldu duş aldıktan sonra sütüm gelmeye başladı (genelde çevremde de hep duyarım banyo yapmayınca süt inmez derler) valla ikiz hamile olunca en büyük tek yerim göbeğimdi

yani öyle büyük göğüs veya sütün damla damla gelmesi olayını yaşamadım hiç.