• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IKIZ BEBEK HAZIRLIGI, Miniklere neler yapilir neler alinir

kızlar kanguru alanınız var mı aranızda ya da etraftan falan duyduğunuz? herkes başka bir şey diyor ve fiyatlar da çok değişken...
Kanguru en fazla 6 aylık olana kadar kullanabilirsiniz, o zamana kadar da pek dışarı çıkılmıyor zaten. Sonra ağırlaşıyorlar taşımak zor olur, bebek de sıkışır bunalır içinde, araba daha rahat bence. Bir iki defa kullanmak için de masraf etmeye değmez.

Beşik ne alacam kızlar ya çok kararsizim şu ahşap besikler hep hayalimde vardı tek bebek olsa kesin alirdim ama şimdi 7 ay için 2 tane ahşap beşik biraz pahali geliyor ama içimde kalacak ne yapmaaliyim hangisinden memnunsunuz park yatak dusunmuyirum beğenemiyorum nedense onları

slm canım
yatak konusunda bir öneri de benden olsun
ben 70x130 iki adet ahşap karyola almıştım
çok şükür dayanıklı ve sağlam çıktı karyolalar
ikizlerim haziranda 5 yaşına girecek ve haala yatıyorlar
haftaya taşınacam öteki evime ranza mobilya yaptırdım
şu an karyolalarımızda bir tane çizik bile yok deforme olmadı haala sapasağlam
o yüzden 2. el satan bi mağazaya verecem yarın
bundan 5 yıl önce tanesini 600 tl ye alırken çok pahalı gelmişti bana ama şuan anladım çok kaliteli olduğunu
benimkiler lila ve yeşil renginde ama sana beyaz olanının fotosunu gönderiiim fikir olsun
urfa_besikcisi_eflatunn___belis_karyola_tr704a_4714__25484.webp

normalde sallanıyo ve büyüdüklerinde yanlardan vidalarla sallanmaması için sabitleniyo

ayrıca kanguru soran arkadaşıma da bir öneri
benim vardı annem almıştı ben hamileyken hep heveslenirdi
ama hiiiç kullanamadım sezeryandan dolayı bel ağrım oldu ilk aylarda
daha sonrada bebekler büyüyüp tombikleştikçe taşıması çok zor oluyo
içindede sıkışıp daralıp kalıyolar zaten
yani ben kullanamadım benimkini de hiç kullanılmamış bir ürün olarak :)) kuzenime verdim

Kizlar hastane cantama cam kettle da koydum ben bebeklere mama yapmak icin su kaynatiriz diye.yanimda kalan ve bana bitki cayida (rezene ve kimyon tohumu cayi koydum) yapmak icin dusundum cunku hastane odsi suit degilse olmuyo bu imkan.sizlerinde koydugunuz farklu seyler var mi cantanuza?

Kizlar hastane cantama cam kettle da koydum ben bebeklere mama yapmak icin su kaynatiriz diye.yanimda kalan ve bana bitki cayida (rezene ve kimyon tohumu cayi koydum) yapmak icin dusundum cunku hastane odsi suit degilse olmuyo bu imkan.sizlerinde koydugunuz farklu seyler var mi cantanuza?
süt sağma makinamı koydum, bebeklere kaşık biberon ve silikon kaşık, bana humana çay
ben kettle koymadım hastanede vardır herhalde ya özel hastane neticede.

kızlar hastane çıkışı almayanlar babymall un sitesinde baya indirim var bazıları %50 indirimde falan ilgilenenler bir baksın derim.

Kızlar günaydın
Ebebekten weewell in sterilizatöründen almıştık. 1 hafta içinde iç haznesinde su koyulan yer pas yaptı. İade ettik 20 işgünü içerisinde geri dönceklermiş. Gıcık oldum!!
image.webp

Kızlar günaydın
Ebebekten weewell in sterilizatöründen almıştık. 1 hafta içinde iç haznesinde su koyulan yer pas yaptı. İade ettik 20 işgünü içerisinde geri dönceklermiş. Gıcık oldum!!Eki Görüntüle 1511532

Allah allah ya öyle şey mi olur... inşallah iade alırlar canım...
ben loobex marka aldım ama tabi daha denemedim.

Kızlar günaydın
Ebebekten weewell in sterilizatöründen almıştık. 1 hafta içinde iç haznesinde su koyulan yer pas yaptı. İade ettik 20 işgünü içerisinde geri dönceklermiş. Gıcık oldum!!Eki Görüntüle 1511532

Bende weewell aldim gecen hafta.kullanmadim daha.kullanana kadar iade surem gecer herhalde.bende gicik oldum simdi.

Emzirme minderi ve oturma destek minderi aldığınız mı arkadaslar
Sevi bebe de emzirme yastığı 65 tl daha uygun fiyatlisi var mı acaba

Emzirme minderi ve oturma destek minderi aldığınız mı arkadaslar
Sevi bebe de emzirme yastığı 65 tl daha uygun fiyatlisi var mı acaba
ben babymala dan aldım emzirme minderini ebebekte de aşağı yukarı aynıydı 49 tl ye almıştım bir bak canım istersen ikisine de. emzirme minderi zaten oturma destek minderi olarak da kullanılıyor. ben şimdilik bir tane aldım gerekirse bir tane daha alacağım.

ben babymala dan aldım emzirme minderini ebebekte de aşağı yukarı aynıydı 49 tl ye almıştım bir bak canım istersen ikisine de. emzirme minderi zaten oturma destek minderi olarak da kullanılıyor. ben şimdilik bir tane aldım gerekirse bir tane daha alacağım.
Ben kendim diktim emzirme minderlerini internette birisi dikmis olculeride cizmis koymus heveslendim kumasim vardi birde ucuz elyaf aldim 2 sini 15 tl ye hallettim cok guzel oldular.simdi onlara bebek desenli kumas yuzu alacam dış yuzunu dikecem hazir alsam bu kadar mutlu olmazdim. Super oldular.

medela nın swingini aldım babymall dan. şu anda da indirimde hatta ben aldığımda da indirimdeydi. belki şu anki fiyatından biraz daha indirimliydi 300 civarı bir şeydi ama.

Melina ben de bu pompayı almayı düşünüyorum ama biberon avent aldım acaba uyarmi..

Back
X