İkiz bebek sahibi Anneler Kaçıncı haftada Doğum yaptınız

34 haftalıkken doğum yaptım.doğumdan iki gün önce pembe bir akıntı geldi .ertesi gün suyum patladı ve ertesi gün de doğum yaptım.oğluşlarımın biri 2300 diğeri 2400 doğdu.kiloları birçok ikiz bebeklere göre iyiydi ama 14 gün küvezde kaldık. bizim problemimiz beslenmeydi.çene kasları tam gelişmediği için biz besleyemedik o yüzden kaldılar başka bir problemleri yoktu çok şükür.

cchemicall senin bebişlerin kilolarına inanamadım maşallah .tek hamilelikten pek farkı yokmuş seninkilerin.gerçi bana da demişti doktor eğer 37 38 i bulursan 3 kiloyu geçerler diye ama bizim bebişler erkenci çıktı.

Son düzenleme:

evet doktor da çok önemli.ben doktorumdan çok memnundum.benim kansızlık sorunum vardı.doktor bana ''bunca yıllık doktorum,böyle kanı düşük bir hastam olmamıştı '' dedi.Belki de onun müdahalelerinden dolayı bu kadar kaldılar, bilemiyorum artık.Ya sana hala inanamıyorum.Bu herkese örnek ,moral ,güç olsun.Sana alkışşşş

Canım o rahmin esnekliğinden kaynaklanıyormuş.Canım senin bebişler tez canlıymış biraz

allah bütün hamilelere yardım etsin helede ikiz anne adaylarına

33 haftalık ikizlere hamileyim şimdi doktordan geldim
kızlarım 2000 ve 2050 kilolarındalarmış
ama nstde bi kez kasılma oldu doktorum biraz korktu
3 gün sonra yine nstye girecem
inşallah erken doğum olmaz
hep dinlen dinlen diyor doktorum ama benim evde 3 yaşında oğlum var nasıl edeyimki onada yazık
evde iş yapmıyorum ama oğlum çok yoruyor bazen
allaha dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden
çünkü benim dinlenmek gibi bir lüksüm yok maalesef
inşallah zamanlarında doğarlar bütün herkese sağlıklı sıhhatli doğumlar diliyorum

Ben 36+2 de dogum yaptım kızlarıma.
Artık agrılarım cogalmıştı ve nişanımda azar azar gelmeye başlamıstı.
Kızlarım 1830 ve 2450 gr dogdular 2 gun kuvezde kaldılar oda vucut ısısını korumak icindi.
Şimdi 2,5 aylık oldular.
kasılmalar için benim doktorum Nidilat diye bir ilac verdi. Bunu 30. haftamdan itibaren kullandım.

kızlar şimdi doktordan geldim. 35+3 haftalık i,kizlerime hamileyim. çift yumurta ama plesantaları bir. . ve oğlum 2000 kızım2100 gr. doktor 5gün sonra yani 36+1 de alalım dedi. telaş yaptım. erken değilmi kiloları az falna dedim. o zman 36+5 te alalım dedi kabul ettim. nstye girdim. herşey yolunda dedi.ancak kanama bebeklerde hareketsizlik ağrı sancı olursa el dedi. ikizlerinbu saaten sonra almak lazım karnında plesanta bir olduğu için beslenme sorunu yaşarlar ölebilirler falan dedi. bütün moralim alt üst oldu. şimdi evde gözüm kulağım bebeklerimde.hep karnımla meşgulum. acaba itirz etmeyip 36+1 de yapsamıytdım doğumu. çok moralim bozuk yaa. stres yaptım...birde kocam ya bişi olursa keşeke doktoru dinleseydin falan dedi dahada telaş yaptım. bir akıl verin bana ne olur

Merhaba sevgili ikiz anne adaylari
Size nacizane bi tavsiyem olicak
Cok onemli bi neden olmadikca aldirmayin bebkleri durabildigi kadar dursunlar
Tr de hemen aliyolar
Bende cok kiziyodum drlar oyle deyince cok iyi anliyorum sizi
Ama bana 1 saat bile cok onemli diyolardi
Bende aman zaten hayati tehlikeleri yok alin artik diyordum ama oyle degilmis
Dogduktan sonra anladim....
Zamaninda bi bebekle erken dogan bebek arasinda daglaaar kadar fark var
Dusunun bide bizimkiler ikiz zaten yeterince buyuyemiyolar icerde
Hamileligi cok zor biliyorum ama biraz sabiiiiiirrrrr
Ben ayak uclarimi bile gormuyodum:)

canım bende tek plesentalı ikiz bebeklerime hamileyim.
içini ferah tut.kontrollerine zamanında gidersen, takip altında olursan birşey olmaz Allah'ın izniyle.
hem 36+1 ile 36+5 arasında birkaç gün fark var.
bu vakte kadar gelişimlerinde problem olmadıysa bundan sonra da beslenme sorunu vs birkaç günde olmaz diye düşünüyorum.
aklına kötü şeyler getirme. inşallah sağlıkla kucağına alırsın.

hep aynı doktoramı gittin bilmiyorum ama doktorda bir kararsız kalmış gibi.ben olsam başka bir doktor görüşü de alırdım.bir gün bile kardır.

merhabalar...
topıgı bastan sona okudum insallah bende 37 yada 38. haftaları gorebılırım dıye dua ettım..
benım ıkızlerımde cıft yumarta ıkızlerı ıkı ayrı plesantaya sahıpler..
ıkısıde erkek ve suanda 20.haftamın ıcındeyım..
benm hamılelıgımın basında kanamam oldugu ıcın doktorum serklajı tavsıye ettı rahım agzmda acılma vardı bebekler dusebılır demıstı.
sımdı ıse erken dogumdan cok korkuyorum..ınsallah pasalarım zamanında gelırler...

Canim umarim benim hikayemide okumusundur
Yazdiklarim daha yazmadiklarimin inan yuzde biri onun icin korkma inan banq onlar gelecegi bilir
Allaha emanet olun

b3nde 33+3 de doğum yaptım ..bebeklerimin biri 2450 diğeri 2240 gr dı..küçük olanı ilk gece yanıma verdiler ama maalesef sabahki kontrolde geri aldılar bugün 20. gün hala hastanede inşallah yarın çıkacak allaha şükür hiçbir sağlık sıkıntısı yok saadece emme refleksi gelişmediği yemek yemediği için kalıyordu ama baya düzeldi.. büyük olan ise ciğerlerindeki suyu atamamıştı doğduğu gece oksijen aldı sabah düzeldi o da 5 gün emmeyi öğrenmek için küvözde yattı sonra çıktı

selam canım geçmiş olsn epeydir göremiyodun seni . açıkçası çok merak ediyordum.
inşallah bebeklerin en kısa sürede sağlıklı bir şekilde evde dönerler.

Merhaba bende ikiz annesiyim. Bebeklerimi 37+1 de doğurdum. Son haftalar hatta son ay lütfen çok dikkatli olun. Bebeklerin hareketlerini iyi takip edin. Benim bebeklerimden birinin hareketleri çok yavaşlamıştı. Son zamanlar doktor gidişatı beğenmeyip şüphelenmeye başladı. Doktorumun dikkati sayesinde NTS den çıkıp aynı gün riske atamayız deyip direk doğuma almıştı beni. İyiki de almış bebek hem suyuna kakasını yapmış hem de 2-3 düğüm oluşmuş kordonda bu yüzden hareketleri yavaşlamıştı. Çok şükür ikiside sağlıkla doğdu. Bunlara rağmen 37+1 e kadar devam etti hamilelik.

Çok faydalı bir başlık olmuş. İnşallah ben de en azından 36.haftaları görebilirim. Benim kuzularım tek yumurta.inşallah kuvözde çok kalmadan sağ salim kavuşurum onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…