İkiz Bebek ve Koca sorunsalı:((

Gururu boşverin, sizin için ve çocuklar için hangisi daha iyi olacak?

Ben olsam okula güvenmem, muhteşem idarecilerle çalışsam bile yine güvenmem.
Ders programınız istediğiniz gibi olmazsa alternatifiniz olmalı.

Bir de hem lisede çalışmak hem ikiz annesi olmak bana zor geldi biraz.
En azından ben olsam çok zorlanırım, eve enerjiniz kalacak mı?
Ortaokul olsa problem değil.

Gururu boşverin, sizin için ve çocuklar için hangisi daha iyi olacak?

Ben olsam okula güvenmem, muhteşem idarecilerle çalışsam bile yine güvenmem.
Ders programınız istediğiniz gibi olmazsa alternatifiniz olmalı.

Bir de hem lisede çalışmak hem ikiz annesi olmak bana zor geldi biraz.
En azından ben olsam çok zorlanırım, eve enerjiniz kalacak mı?
Ortaokul olsa problem değil.
Gurur yapmadan konuşmak istedim. Konuşmak istemedi. Okula başlamasam daha iyi olacak dedim. Kararları kendi başına alıyorsun zaten dedi tersledi. Sigarayı bırakalı 3 yıl olmuştu. Şimdi baktım balkonda sigara içiyor:(

Bence siz çok yoruldunuz ve yıprandınız doğal olarak. Bi çocuğa en iyi annesi bakar ama size de yazık. Bakıcı deseniz yok derdim ama madem eşinizle dönüşümlü bakma şansınız var bence değerlendirin. O da sorumluluk alsın, çocuklarla vakit geçirsin, ona da alışsın çocuklar.. hem bikaç saat.. normal hayata dönmek size iyi gelcek.. doğal olarak mutlu anne=mutlu baba ve çocuklar..

Bence siz çok yoruldunuz ve yıprandınız doğal olarak. Bi çocuğa en iyi annesi bakar ama size de yazık. Bakıcı deseniz yok derdim ama madem eşinizle dönüşümlü bakma şansınız var bence değerlendirin. O da sorumluluk alsın, çocuklarla vakit geçirsin, ona da alışsın çocuklar.. hem bikaç saat.. normal hayata dönmek size iyi gelcek.. doğal olarak mutlu anne=mutlu baba ve çocuklar..
Doğru söylüyorsunuz ama eşim işten 2-3 gibi gelip akşama kadar onlarla ilgileniyor ben yemek yapıp etrafı toparlarken. Tersi olsa inanın burnu sürtsün derdim sadece şu tahammülsüzlüğünü aşmasını istiyorum.

Bizim neslimiz de mahvoldu.... Erkek çocuklarına köle gibi hizmet edip kendini çok iyi annelik yaptığına inandıran kadınlar yüzünden biz mahvolduk. Bu kadar sorumsuz insanların düşüncesizlikleriyle yandık kül olduk.

Önemli olan bebekler, tabi ki izin al demek kolay. Konu sahibi çocuklarını yetistirirken eşiyle % 50 - % 50 olmasa bile yardimlasmak istiyor. Biraz nefes almak istiyor. Evet annelik dünyanın en güzel şeyi ama çok da yipratici. Hele ikiz bebeklerle.

Bence siz asıl sorunun ne olduğunu kendinize iyice sorun. Ne yapmak istiyorsunuz? Neye ihtiyacınız var?

Back
X