• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz bebekler için yardım.

fusung

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
61
53
8
43
Merhabalar,

Kendim 34 yaşında eşim ise 31 yaşındadır, çocuk sahibi olmaya karar verdik ve ikimizde ilk denememizde ikiz istemekteyiz.

Eşim tüp bebek olayına pek sıcak bakmıyor ama karşıda değil ancak öncelikle ilaç tedavisi ile denemeyi daha uygun buluyoruz.

Sizlere sorum kontrollü bir şekilde sadece ilaç yöntemi ile ikiz sahibi olmak için bir program/süreç var mıdır? varsa bu programı doktor kontrolünde uygulamak istiyoruz.

Teşekkürler
Füsun

Merhabalar,

Kendim 34 yaşında eşim ise 31 yaşındadır, çocuk sahibi olmaya karar verdik ve ikimizde ilk denememizde ikiz istemekteyiz.

Eşim tüp bebek olayına pek sıcak bakmıyor ama karşıda değil ancak öncelikle ilaç tedavisi ile denemeyi daha uygun buluyoruz.

Sizlere sorum kontrollü bir şekilde sadece ilaç yöntemi ile ikiz sahibi olmak için bir program/süreç var mıdır? varsa bu programı doktor kontrolünde uygulamak istiyoruz.

Teşekkürler
Füsun
Normal yolla hamile kalmak yerine ikiz istediğin icin tup bebek mi yapmak istiyorsun yani dogru mu anladım?

Tüp bebek değil Klomen ve benzeri ilaçlarla doktor kontrolunde ikiz bebekler mümkünmüdür diye soruyorum.

Merhabalar,

Teşekkürler
Füsun
Merhabalar : yumurtlama tedavılerı öncesınde yumurtalık rezervi, rahım tup fılmı - sperm durumu kontrol edılmelı. Yumurtlatma tedavılerı ( hap veya iğne tedavısı olabılmekte) netıcesınde 2 folikül elde etme durumunda cogul gebelık sansı olabılmekte ancak bu tur tedavılerde gebelık basarısı %10-12 cıvarında olmaktadır.( yuksek degıldır)
Daha fazla bılgı için bize muracaat edebılırsınız.Bol şans dılerım.

Back
X