İkiz bebekler

arzuuAd

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2022
10
3
1
35
Merhaba benim 36 gün önce ikiz bebeklerim oldu ama ben onlardan çok korkuyorum kayınvalidem annem eşim herkes bana çok destekçi ama ben bu korkuyu aşamiyorum uyuyorlar uyancaklar diye korkuyorum onlarla aynı odada uyuyamıyorum kalbim sıkışıyor ve öğürüyorum bununla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum ilk zamanlar daha zordu ama bitmek bilmedi bir türlü korkularım tek çocuk olsa böyle olmazdım sanırım ben ki çocukları çok severim herkesin çocuğuna baktım ama kendi cocuklarima bakamıyorum ne zaman alısırım onlara bana yardımcı olun lütfen onlardan gerçekten korkmalimiyim

Yok sizki iki bebeği dogurmussunuz en zor şey doğum ondan sonrası kolaylıkla olur canım asla korkma ikisini aynı anda buyutuyorsun tabi ki X2 zorluğu vardır katılıyorum sana ama emin ol 1 yıl sonra herşey geçmiş olacak
Hastalanmasinlar sağlıklı olsunlar onun dışında herşey hal olur
Emzirme alt değiştirme uykusuz geceler.. bunların couzumu var eşiniz de kayınvalideniz de yanında anin tadını çıkar kucağına al kokla op tüm korkuların geçer

Benimde ikiz bebeklerim 2 yas 4 ay likler benim oyle korkum olmadi acikcasi tabikide herkez bebegi icin endişelinir. sizde gonlunuzu ferah tutun bir bakmaşsin buyumuşler

Çok teşekkur ederim ama içimde ki korku o karanlık elimde olsa söküo aticam hepsini seviyorum bebeklerini ama ben emzirim sevim uyutmasıni başkası ilgilensin istiyorum çünkü birini alıp bırakıyorum diğerini alıyorum emzirmeye yordu birden bu kadar tempo beni inşallah geçer tek dileğim Allah hepimize güç kuvvet versin kadın olmak bir kez daha çok zormuş onu anladım

Yaa evet haklısınız Allah yardımcınız olsun bebişleriniz de huzurlu mutlu bebisler olur inşallah sorunları fazla olmaz umarım
Bakalım ben bı tanesi ile nasıl başedecegim

Benimde ikiz bebeklerim 2 yas 4 ay likler benim oyle korkum olmadi acikcasi tabikide herkez bebegi icin endişelinir. sizde gonlunuzu ferah tutun bir bakmaşsin buyumuşler
Bende neden oldu anlamiyorum dediğim gibi etrafımda ki her çocukta emeğim var bakabiliyorken nasıl bu noktaya geldim bilmiyorum her gün dua ediyorum 40 ı geçince geçer diyorlar lohusalıktan dolayı diyor herkes inşallah öyledir 3 gün kaldı 40'larına tek mi baktınız peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…