Üzme kendini sağlıksız bebek düşermiş hayırlısını dile. İnşallah diğer bebeğin sağlıklıdır ve tutunur. Bende her günüm korkuyla bugünlere geldim. Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın
Haklısın canım aslına bakarsan ben çok daha fazla tedirginim çünkü ilk bebeğim 33 haftalık doğdu kaybettim. Şimdi bende ikiz bekliyorum Allah nasip ederse. O yüzden en azından teselli olmalıyız birbirimizeInsaAllah bizde ulasiriz bebegimizi saglikla kucagimiza alacagimiz haftalara.. masaAllah siz 30lara gelmissiniz.. herkes rahat ol diyo ama nedense olamiyoruz hep bi tedirginlik..
Haklısın canım aslına bakarsan ben çok daha fazla tedirginim çünkü ilk bebeğim 33 haftalık doğdu kaybettim. Şimdi bende ikiz bekliyorum Allah nasip ederse. O yüzden en azından teselli olmalıyız birbirimize
Amin inşallah. İkizlerde kanama çok görülen bir durummuş. İlk haftalarda bendede oluyordu geçti şükürBenimde enfeksiyon sebebiyle olusan bi dıs gebelik ve birde negatif tupbebek denemem oldu.. sonuc olarak iki tupumde alindi ve tum umudum tup bebekti cok sukur hamileyim ama lekelenmeler kanamalar oldu derken korkularimdan kurtulamiyorm.. Allah yardimcimiz olsun insaAllah
5 haftalik çok yoğun bir kanama geçirdim tam atlattık derken şimdi birini kaybettim. Rabbim inşallah bu bebeğim sağlıklı bir şekilde doğar.
insallah bebeklerimizi kucagimiza alir ve bu kotu gunleri unuturuz..
Merhaba arkadaşlar şuan 14 haftalik hamleyim. Tüp Bebek ikizlerimden birinin kalbi 12 haftalık durdu. Yaşadığım üzüntünün tarifi yok. Şimdi diğer bebegimede bişey olacak diye çok korkuyorum.
Başına böyle bir durum gelen anneler diğer bebekleriniz saglıklı ve zamanında doğdu mu.
Hamilelik boyunca neler yaptınız özel bir tahlil ya da ilaç kullandınız mı. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim diken üstünde duruyorum sürekli kabuslar görüyorum.
Merhaba arkadaşlar şuan 14 haftalik hamleyim. Tüp Bebek ikizlerimden birinin kalbi 12 haftalık durdu. Yaşadığım üzüntünün tarifi yok. Şimdi diğer bebegimede bişey olacak diye çok korkuyorum.
Başına böyle bir durum gelen anneler diğer bebekleriniz saglıklı ve zamanında doğdu mu.
Hamilelik boyunca neler yaptınız özel bir tahlil ya da ilaç kullandınız mı. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim diken üstünde duruyorum sürekli kabuslar görüyorum.
Çok teşekkür ederim dr sadece erken doğum riskinden söz etti .siz kaçıncı haftada doğum yaptınız ..inşallah bende sizler gibi sağlıkla kucağıma alrim kızımı. .belki biraz gec oldu ama ayni durumla bende karsilastim. benim ikizlerimden birinin kalbi 11 haftalikken durdu. Diger bebegim sonuna Kadar devam etti. Hatta ikizin kesesi dogumda atildi. Oglum su anda 14 ayina girecek. hic merak etme diger bebisin saglikla devam edecektir. hatta olayina biraz pozitif yanindan bakilacak olursa vücut kendini ikize ayarladigindan bebisine daha fazla yer kaliyor. hayirli ve saglikli hamilelikler dilerim
Onu kaybettiğimide bende çok üzüldüm şimdi ise kalan bebegim sağlıklı olacak mı onun endişesi içindeyim. dr erken dogum riskinden SÖZ etti sizde BÖYLE bir durum oldu mu..desteginiz icin cok tesekkyr ederimMerhaba Nurcan, bende ilk hamileligimde ikizlere hamileydim. 8 haftada hersey normaldi, 12 haftada gittigimizde birtanesi kaybolmustu. Inanamadim, nasil agrisiz, kanamasiz boyle birsey olurdu. Gunlerce agladim, digeri hakkinda geri kalan 6 ay boyunca hep stresliydim. Allaha sukur simdi oglum 3.5 yasinda ve cok saglikli. O yuzden digeri hakkinda hic benim gibi stress yapma, allahin izniyle doguyorlar, buyuyorlar.
Onu kaybettiğimide bende çok üzüldüm şimdi ise kalan bebegim sağlıklı olacak mı onun endişesi içindeyim. dr erken dogum riskinden SÖZ etti sizde BÖYLE bir durum oldu mu..desteginiz icin cok tesekkyr ederim
Çok teşekkür ederim dr sadece erken doğum riskinden söz etti .siz kaçıncı haftada doğum yaptınız ..inşallah bende sizler gibi sağlıkla kucağıma alrim kızımı. .
Çok teşekkür ederim inşallah bende sizler gibi kızımı sagsalim kucağıma alırım. ..oglunuzla birlikte huzurlu sağlıklı bir ömür diliyorummerhaba urcan. oglum 37.ci ftada dünaya geldi. bende hamilelik sekeri vardi ve doktorlar bebeginbüyük olacagindan süphe ettiklerinden dolayi 37.ci haftada sui sanci vererek dogumu tesvik ettiler. yoksa oglum daha alacakti iceride. 3130 gr ve 51 cm dogdu. erken dogum riski hic sözkonusu olmadi. gönlünü ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?