İkiz bebeklerden birinin kaybı !!!

Ayni seyi suan yasıyorum haftam biraz daha büyük.. Diger bebegin durumu ile bilgi verebilir misiniz acaba

Merhaba. Benim ilk gebeligim. Sağlıksız alınması gerek dediler 8. Hafta gittim kalp atışı duydular. 8+5 de ikiz olduklarıni öğrendim . Birinin gelismedgı diğerinin geç döllenp 6 haftalik olduğu ortaya çıktı. İki ayrı kese var. Diğer bebek gelişirse gelisemeyeni yer dediler. Ama bu zararlı mı. Diğer bebeğin gelisiminde sıkıntı olur mu çok merak ediyorum. Böyle birşey yaşayan yada duyan var mı.

Benimde ikizlerimden birinin kalbi 9 haftalıkken durdu. O gün hafif pembe lekelenmem sonraki 4 günde kahverengi lekelenmelerim oldu.Şuan 13 haftalığız.Diğer bebeği kaybedeli 1 ay oluyor, düşmedi hala duruyor.Kendiliğinden mi yok olacak ? Çok endişeliyim.

Merhaba canm. O kese git gide küçülecek. Doğumda doğan bebeğin kesesinin kenarına yapışmış bir şekilde çıkıcakmış. Leke gibi görünüyormuş doktorum öyle söyledi. Benimde aynı. 7 haftalıktı diğerinin kalbi durduğunda. Şimdi doğumu bekliyorum. Bakalım nasıl çıkıcak görmek istiyorum :)

İçimi rahatlattınız.Hala ultrasonda aynı boyu felan hiç küçülme yok.Her kontrolde acaba bu bebeğinde mi kalbi durdu diye korkarak gidiyorum.Çok az kalmış doğumuza Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.Normal veya sezeryan diye bir yorum yaptı mı doktorunuz?

O kolay kolay küçülmüyo canm. Benimki hatta kese biraz daha büyüdü bir süre. 20 li haftalardan sonra görmemeye başladık oğlum büyüyünce yani. Sen korkma sakın bende kanama geçirdim 2 defa. Normal doğumu bekliyoruz şuan için bir engel yok. Ekstra bir sorun çıkarsa sezeryana döneriz inşallah çıkmazda normal doğururum. Bakalım kısmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…