- 22 Eylül 2013
- 643
- 913
- 303
- Konu Sahibi bengubade555
-
Benim de ikiz cocuklarim var dogdugunda ayni seyleri bende yaşadim.kv ayda bir ugrardi evime cocuklar hastami diye arayip sormazdi bile annem kaldi 5 ay esimin annesine olan öfkesinu benim anneme yansıtıyordu belkide..Merhaba hanımlar
4.5 aylik ikiz bebeklerim var .Sürecin başından beri annem bizim yanımızda.Hasta olduğu halde bebeklerin bakimi evin işi gücü yemeği her şeyiyle ilgilendi .Bebekler yaşına gelene kadar sizin yaninizdayim diyor.Babam ve kardeşim yalnız kaldı düzenleri bizim için bozuldu ama onlar bunu dert etmiyor yeter ki bebişler güzelce büyüsün diyorlar.
Eşimin annesi ise yardımcı olmamayı tercih etti ve bu nedenle eşimle araları bozuldu.
Lakin bu aralar esim surat aşıyor.Oda isisi iyi olduğu halde esim ustlerini örtüyor ben de dahil örtme sıcak diyoruz.Sıkıntı oluyor.Annem Tayin kötü yere çıkarsa bunları bana birakirsiniz diyor.Bu iki durumdan dolayı esim sınırlı patlayacagim annene diyor.Arkasından ağız burun kiviriyor.
Ben de her şeyi mis gibi yapıyor bu kadarı da idare edilebilir diyorum ve su anda küs durumdayız ne yapmalıyım sasirdim
Calisiyorum ben de anneme öyle bir şeyin olmayacağını söyledim çocukların bizden ayrı kalmasının yanlış olduğunu belirttim
Annem bizi yalnız bıraktı ama esim uykusuzluktan yardımcı olamadı ve ertesi gün hadi annenin yanına gidelim dedi başka yalnız kaldığımız bir gece de sorun yasadik
36. Haftada dogum yaptım kuvoze girmediler ortalama 2 kilo dogdularCanım ben de ikizlere hamileyim. Sen kaçıncı hafta ve kac kilo dogurdun? Kuveze girdiler mi?
eşiniz de haklı sizde haklısınızCalisiyorum ben de anneme öyle bir şeyin olmayacağını söyledim çocukların bizden ayrı kalmasının yanlış olduğunu belirttim
Annem bizi yalnız bıraktı ama esim uykusuzluktan yardımcı olamadı ve ertesi gün hadi annenin yanına gidelim dedi başka yalnız kaldığımız bir gece de sorun yasadik
paşama bak senYakın değiliz malesef esim yoğun çalıştığını gece uykusuz kalmak istemediğini söylüyor ben iki bebege gece bakıp ise nasıl gidicem
Zaten hazirana kadar böyle devam edip hazirandan sonra yanıma yardımcı alicam işi bırakıp sonrasi kısmet .fazla fedakarlık nankörlük getirirmis onu gördüm .konuşmamızda söylediklerinden hareketle annesi kaynaklı misilleme yapmaya çalıştığını da anladım annem yine gelir beni dinlendiriri ama bu evin işi gücü utusu bilmem ne ona ait olmayacak yardımcı yapacak hem ful hizmet hem de memnuniyetsizlik hiç gerek yokpaşama bak sen
siz çalımıyormuşsunuz
mecbur bakacak o zaman ağız burun yamultmayacak!!
siz işi de bırakmayın benceZaten hazirana kadar böyle devam edip hazirandan sonra yanıma yardımcı alicam işi bırakıp sonrasi kısmet .fazla fedakarlık nankörlük getirirmis onu gördüm .konuşmamızda söylediklerinden hareketle annesi kaynaklı misilleme yapmaya çalıştığını da anladım annem yine gelir beni dinlendiriri ama bu evin işi gücü utusu bilmem ne ona ait olmayacak yardımcı yapacak hem ful hizmet hem de memnuniyetsizlik hiç gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?