- 28 Ocak 2017
- 35
- 10
- 1
- Konu Sahibi bengubade555
-
Çalışıyor musunuz? Çalışmıyorsanız ya da ücretsiz izindeyseniz artık annenizin gitme ve szin çekirdek aile olarak ayakta durma zamanınız gelmiş bence. İki tarafta da önemli bir sorun yok ama ortam gerilmeye başladığı zaman kavga falan olmadan artık herkesin işine bakması lazım. Şimdi daha da uzatmaya çalışırsanız daha önemli kavgalar, dönülmez olaylar çıkabilir.
Ayrıca evet annenizin çocuklar bende kalsın teklifi saçma ve düşüncesinin bile sizi aşırı rahatsız etmesi gerekirdi zaten eşinizden önce.
Merhaba hanımlar
4.5 aylik ikiz bebeklerim var .Sürecin başından beri annem bizim yanımızda.Hasta olduğu halde bebeklerin bakimi evin işi gücü yemeği her şeyiyle ilgilendi .Bebekler yaşına gelene kadar sizin yaninizdayim diyor.Babam ve kardeşim yalnız kaldı düzenleri bizim için bozuldu ama onlar bunu dert etmiyor yeter ki bebişler güzelce büyüsün diyorlar.
Eşimin annesi ise yardımcı olmamayı tercih etti ve bu nedenle eşimle araları bozuldu.
Lakin bu aralar esim surat aşıyor.Oda isisi iyi olduğu halde esim ustlerini örtüyor ben de dahil örtme sıcak diyoruz.Sıkıntı oluyor.Annem Tayin kötü yere çıkarsa bunları bana birakirsiniz diyor.Bu iki durumdan dolayı esim sınırlı patlayacagim annene diyor.Arkasından ağız burun kiviriyor.
Ben de her şeyi mis gibi yapıyor bu kadarı da idare edilebilir diyorum ve su anda küs durumdayız ne yapmalıyım sasirdim
Ben eşinize hak veriyorum. Tabi annenizin arkasından ağız yüz büzmesi çocukça ve saçma ama kendisi de 1 yıl kayınvalidesi ile yaşamayı kabul ederek bir özveride bulunuyor.
Şimdi öncelikle annenizin 1 yıl sizdeyim ya da bu çocukları bana bırakırsınız falan gibi söylemleri çok saçma. Bu tip şeylere çift olarak sizi karar verirsiniz. Eşinizi ve siz 1 yıl annenizin kalmasını istiyorsanız rica edersiniz o da kabul eder. Aynı şekilde tayin kötü bir yere çıkarsa gene eşiniz ve sizin alacağınız bir karar.
Anneniz yerine kayınvalideniz olsa, tamam çocuklara gül gibi baksa ama üstüne vazife olmayan konularda bu tip söylemleri olsa ne kadar çekersiniz?
Ama sonuçta bir şekilde yalnız kalmak zorunda kalacaksınız sonunda. Hem anneniz de hastaymış...Calisiyorum ben de anneme öyle bir şeyin olmayacağını söyledim çocukların bizden ayrı kalmasının yanlış olduğunu belirttim
Annem bizi yalnız bıraktı ama esim uykusuzluktan yardımcı olamadı ve ertesi gün hadi annenin yanına gidelim dedi başka yalnız kaldığımız bir gece de sorun yasadik
Zaten anneme biz teklif ettik benden çok esim istedi ben yardımcı bulma t araftariydim o büyükler kalsın yanımızda dedi sonra rahat da ona güzel geldi
Oldu zaten ama ben onemsemedim olur böyle şeyler dedim ben o da kalsın dedim bir yıl idare ederiz annelerle sonra bir şeyler düşünürüz dedimBen eşinize hak veriyorum. Tabi annenizin arkasından ağız yüz büzmesi çocukça ve saçma ama kendisi de 1 yıl kayınvalidesi ile yaşamayı kabul ederek bir özveride bulunuyor.
Şimdi öncelikle annenizin 1 yıl sizdeyim ya da bu çocukları bana bırakırsınız falan gibi söylemleri çok saçma. Bu tip şeylere çift olarak sizi karar verirsiniz. Eşinizi ve siz 1 yıl annenizin kalmasını istiyorsanız rica edersiniz o da kabul eder. Aynı şekilde tayin kötü bir yere çıkarsa gene eşiniz ve sizin alacağınız bir karar.
Anneniz yerine kayınvalideniz olsa, tamam çocuklara gül gibi baksa ama üstüne vazife olmayan konularda bu tip söylemleri olsa ne kadar çekersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?