İkiz bebeklerimizin albümü

comebaby valla birleri varken yapın benim kimsem yok olsa evde şöle 1 saatliğine bakacak kimse koşu bandım var koşacamda ..olmiiiiii....aksamları eşim erken gelse o bakar çocuklara ben koşardım ama oda yok..........

şimdi daha çıkmamış o eve gelecek yemek yiyecez sofra kaldır bulaşık makinasına koy çamaşır asıcam katlayacam....ne zaman dinlenecem .........

efkarlandım gidem nutella yiyemm

haklısın canım bende bu fırsatı değerlendirip başlıyacağım ama işte uyku çok tatlı geliyor banada yataktan kalkamıyorum benim kızlar halen gece mama için uyanıyorlar yani 1 de yiyorlar 4de yine uyanıyorlar sonrada 7 de kalkıyorlar

comebaby cnm benimkiler 2 bilemedin 3 kere kalkıyolar yada uyanıyolarr buna rağmen 8 kalkıyolsr beni uyandırıp kendileri uyuyor bende işe dalıyorum tabiii

comebaby cnm benimkiler 2 bilemedin 3 kere kalkıyolar yada uyanıyolarr buna rağmen 8 kalkıyolsr beni uyandırıp kendileri uyuyor bende işe dalıyorum tabiii

canım ya ben uykusuzluğa dayanamıyorum sabah çok kısa uyuyorlar ben o vakti uyuyarak değerlendiriyorum inan ev işi pek yapamıyorum bitkin düşüyorum annem olmasına reğmen sadece yemek yapabiliyorum akşamlarıda 10 da yatıyorum

ayy maşallah canım kızlarına. senin kızların fotolarından ayrıca zevk alıyorum. onlara baktıkça ilerde benim kızlarda böyle olacakmı diyorum . içim kaynıyor resmen.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekür ederiz teyzesi
olacak canım olacak allah sağlık versin yeterki seninde az kalmış hadi bakalım sağlıcakla dünyaya gelsinler yeterki

ayyy bebişiö harikalar yaaa ne güsell kardeşler gülüşüyor yawww çok tatılar çokkk

oğunun gerçekten maşallahı var ikızında senin gibi narin olacak misss kokulularrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…