İkiz bebeklerimizin albümü

eeeeeeee kızım oğlumdan kapmısım azcık ..................yanı benıde ısıyyyyyy dıyoooo hymary kayraya...............bende yuh dedım ufalda cebıme gır mısalı bıızz bebışlerı ısycaz analarını nasıl ısıralım kızzzzzzzzzzzz.....................hem artıkın ben tatılde olan bı hatunem ...............ben kayra gıbı ısırmak ıstemıyom bebışlerı yemek ıstıyooom onları yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....................annelerınıde opmekkkkkkopuyorumnanaktan

aplamm hymarry bizide derken kısçeleri demişşşş kendini ısırttırırmı kısssssssssss hahaha

o anca mustiye ısırttırırr hehehe:roflol::roflol:

delikafaduldenbizi de ısır derken kızlarımı kastettim yaaww,gel benim kıçımı da ısır dermiyim ayolll,beni ısıran ısırmış :roflol:

aplamm hymarry bizide derken kısçeleri demişşşş kendini ısırttırırmı kısssssssssss hahaha

o anca mustiye ısırttırırr hehehe:roflol::roflol:

delikafaduldenbizi de ısır derken kızlarımı kastettim yaaww,gel benim kıçımı da ısır dermiyim ayolll,beni ısıran ısırmış :roflol:

aynı kapıya çıkmışız dırımımm kaydirigubbakcemile5
düşünsene kayra benim kıçımı ısırıyo delikafadulden :roflol:
Allah iyilik versin muallimim yaaw,güldürdün beni :roflol:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.............................ne bılım yawwwwwwwww..............neysemmm ısırsın sızı herfleyınız o zamannnnnnnnnnnnnnn........................senın kızlaruıın daha ufak ısırılmaz hemmmmmmmm ...................:kedi:

kaydirigubbakcemile3 Şeniz

oyyyyy napıyım hymarry i ısırıp kıııııııı........... hem kocası ısırsın hemde kartlamış o.... kızlarını ısırırım ama 4 aylık olsunlar...acccıkk.

Son düzenleme:
oyyyyy napıyım hymarry i ısırıp kıııııııı........... hem kocası ısırsın hemde kartlamış o.... kızlarını ısırırım ama 4 aylık olsunlar...acccıkk.

akannehir kartlamış mııııııı :dilcikar: mafoldumben

bebişko sen oturtmaya başladınmı bebekleri birde hangi marka emzik alıyorsun benimkiler önceden emiyorlardı ama artık emzik almıyorlar parmak emiyorlar parmağı unutturmak için emzik arıyorum

bebişko sen oturtmaya başladınmı bebekleri birde hangi marka emzik alıyorsun benimkiler önceden emiyorlardı ama artık emzik almıyorlar parmak emiyorlar parmağı unutturmak için emzik arıyorum

saol tatlım...ee baba ortopedist olunca ve bir sakınca görmeyince oturtmaya başladık ama çok değil ama kendileri oturuyolar valla..bide meme de nuk öneriyorum çok rahat kullanımı var ama silikon al kauçuk almadı bizimkiler

benimkilerde meğilliler oturmaya ama ben henüz izin vermiyorum korkuyorum açıkcası ama benimkilerin kilosu seninkilerden düşük ve kemik gelişimimiz geri imiş
bende daha önce nuk kullanıyordum güzel güzel emiyorlardı ama attılar emziği aldılar parmağı ama allahtan sürekli emmiyorlar açıktıklarında birde bensu uykuya dalmak için alıyor parmağı bugün yine başka bir emzik aldık onu deniyoruz şimdide dilleri ile atıyorlar bazen hırslıca emiyorlar sonra itiveriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…