İkiz bebeklerimizin albümü

maşallah drımcığım ya kocaman olmuşlar canım boyları kaç cm oldu oğluşların bende fotomakinayı bi yüklemeye vakit bulamadım ya umarım akşam yüklerim hergün misafir geliyor hemde yemekli
allahtan eşim işin yolunu mangal yakmakta buldu havalarda hala bahar gibi güzel olunca hemen bahcede mangal yakıyor bana pek iş düşmüyor ve allahtan anlayışlı gelenler ikindin geliyorlar ve akşama gidiyorlar ben bebeklerimle ilgileneyim diye herkesede söylüyorum 18 den sonra benim bebekler yatmak istiyor ve onları yatırıyorum diyorum 2 saat sonrada kendim yatıyorum diyorum yalanda sayılmaz yatma saatim benim 22 yi bulmuyor ya erken kalkınca sabahları sanırım

ohhh mangallar heee bizde çok yapardık çatıı
afiyet olsun
kuzum boyları en son 69 -70 cm di sanırım ya hatırlamıyorum ki net

:ecrin_bebek:maŞALLAHHHtosunlara ayyy dırııımmm çok yakışıklılar allahım nazarfdan korusunnn

amin bebişimmm bu artis bey daha uyumadı öteki uyuyor babamızda yattı ne yapacam ben bilmem yaa sabah artis uyur öteki kalkar pöfffffffff

Alalhım şu pozlara bak yaa maaşallah valla çok yakışıklı oğluşun var canım çok kızın canını yakar sölimmm opuyorumnanaktan

dırımım,bebişko maşallah yavrulara yaaa,
ne güzellik ne güzellik,kelimeler kifayetsiz Rabbimin lutfuna gerçektenopuyorumnanaktan..
Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşallahhh..

dırım oğulcanlar çok yakışıklı olucaklar maşallah..
kızları peşlerinen koştururlar bu yakışılılıkla...
allah uzun ömürler versin...

bebişko senin kuzularada maşallah diyorum..çok tatlılar..allah nazardan esirgesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…