İkiz bebeklerimizin albümü

hay maşşallahh annesiii bu ne güzellik yaaa kızlardaki maşallahhhh
ne güzellik ne güzellik,ay nevrim döndü kısçeleri görünceeeopuyorumnanaktan..

slm arkadaslar açelya gerçekten büyütmüşsün ve çok tatlılar gaz sorunu bittimi?buarada benımkıler bugun 2 aylık oluyolar bakalım grip oldum oğlumda ortakulak intihabı var burnu tıkalı gaz sorunumuz var anlıcağınız zor durumdayım annemle beraber anca çocuklara yetişebilliyoruz ev işi yemek falan epey bi zorladı uzun zmandr nete giremedim bebişlerinize ii bakın kolay gelsin..

acelya masallah cani myavrularina cok da benziyorlar tek yumruta ikizimiydi.sadece gözelr farkli galiba boncuk gözlüm biri biri kömür gözlü insallah bahtlarida güzel olur.rabbim nazardan korusun insallah
kiz ben talip olurdum benim oglanin ikiz esi ölmeseydi

hepsine teker teker masaallahhhh subhanallah barekallahh darisi basimiza insallahhhh

tekerleme gibi oldu yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Açelya ne kadar güzel kızların var.Maşallah...Bakmaya doyulmuyor,kartpostallık kızların..Benim bir oğluşum gelecek inş.ama işimiz çok zor annesi hangisini seçelim ki,,,ıkisi de dünya güzeli....Maşallah...Suphanallah...

slm canım.maşallahh sende büyütmüşsün.
geçmiş olsun size. Alllah acil şifalar versin.
bizim gaz sorunumuz 2,5 aylık olunca bitti çok şükür.sizinde yakında biter merak etme.
bende pek giremiyorum girsemde okuyup yazı yazamıyorum hemen.
Allah kolaylık versin.

sağol canım darısı başınaa.
sağlıkla gelsin bebeklerin. az kaldı seninde.
Allah kurtasrsın diyeyim.

sağol canım yok benimkiler çift yumurta ikizleri.
azcık benziyorlar. ama biri kumral diğeri sarışın.

hepsine teker teker masaallahhhh subhanallah barekallahh darisi basimiza insallahhhh

tekerleme gibi oldu yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

maşallahh maşallahh maşallahhhhhhhhhhhhhhgamyoncuiremsu

nekaaaa güsellllerrr yarabbimmmmm çok tatlı olmuşlar cnm yaa

canım ya ne kadar tatlanmış kızlar maşallah maşallah onlara bayıldım çok büyümüşler ya

çok güseller allah nazardan saklasın...

teşekkür ederiz teyzeleri.Şeniz

açelyacım bunların biri sen,biri baba sankiiiii ay ne tatlııı opuyorumnanaktan
maşallahh maşllaahhh

allah bütün kuzucuklara sağlık, sıhhat ve uzun ömür versin..
hepsi birbirinden güzel..maaşallah süphanallah hepsine:))

Açelya çok tatlılar yavruların melek gibiler masallah Allah uzun ömürler versin Allah bana da nasip etsin böyle tatlı yavrular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…