canım ya ne kadar tatlanmış kızlar maşallah maşallah onlara bayıldım çok büyümüşler ya
slm arkadaslar açelya gerçekten büyütmüşsün ve çok tatlılar gaz sorunu bittimi?buarada benımkıler bugun 2 aylık oluyolar bakalım grip oldum oğlumda ortakulak intihabı var burnu tıkalı gaz sorunumuz var anlıcağınız zor durumdayım annemle beraber anca çocuklara yetişebilliyoruz ev işi yemek falan epey bi zorladı uzun zmandr nete giremedim bebişlerinize ii bakın kolay gelsin..
Açelya ne kadar güzel kızların var.Maşallah...Bakmaya doyulmuyor,kartpostallık kızların..Benim bir oğluşum gelecek inş.ama işimiz çok zor annesi hangisini seçelim ki,,,İkisi de dünya güzeli....Maşallah...Suphanallah...
acelya masallah cani myavrularina cok da benziyorlar tek yumruta ikizimiydi.sadece gözelr farkli galiba boncuk gözlüm biri biri kömür gözlü insallah bahtlarida güzel olur.rabbim nazardan korusun insallah
kiz ben talip olurdum benim oglanin ikiz esi ölmeseydi
hay maşşallahh annesiii bu ne güzellik yaaa kızlardaki maşallahhhh
ne güzellik ne güzellik,ay nevrim döndü kısçeleri görünceeeopuyorumnanaktan..
hepsine teker teker masaallahhhh subhanallah barekallahh darisi basimiza insallahhhh
tekerleme gibi oldu yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
maşallahh maşallahh maşallahhhhhhhhhhhhhhgamyoncuiremsu
nekaaaa güsellllerrr yarabbimmmmm çok tatlı olmuşlar cnm yaa
canım ya ne kadar tatlanmış kızlar maşallah maşallah onlara bayıldım çok büyümüşler ya
çok güseller allah nazardan saklasın...
sağol canım. senin kızların gibiler kızlarım teyzesi.
arkadaş olucaklar onlar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?