İkiz bebeklerimizin albümü

aytunç ve mustafa bey
dırım hn. ve ömer kuzu
hymarry ve hale hn.
ömer bey kızların otokoltunda uyukluyo

Maşallah allaha emanet olsunlar
çok tatlılar ve hem anneler hem babalar çok ama çok güzel çıkmışlar
allah yavrularınızı size bağışlasın güle oynaya büyütün
bana da inşallah bir kız bir erkek ikiz bebek nasip etsin çok ama çok istiyorum ikiz bebeklerimin olmasını hihoyyyt

dırımmmm bende kek istiyommmmm yaaaa bekleyim benide bende gelcem bak şimdi heemeen izmire geçiyorum havaalanına sonra 1 saat sonra yeşilköydeyim ordan hemen basın ekspresten bahçeli evlere kısa bi yol biliyom yani 2 saat sonra ordayım siz nezaman toplanacağınızı haber verin banananneeeeee bende gelcem:))))

kızlar bakın şimdi benide kıskandırıyorsunuz ne güzel ya keşke ist. hemen taşınmasaydık bende gelirdim ya burada hiç kimsecik yok kek yapıp yapıp kendim yiyorum bende

BABASININ KIZıŞKOSUUUU

DAYISI VE KUZULARIII

YAKIŞIKLILARRR

DEDESı VE NAR TANELERı

KUZULAR

BıR BAYRAM SABAHI BÖYLEYDı ıŞTE GıYDıRDıK SÜSLEDıK VE 2.BAYRAMIMIZI GEÇıRMıŞ OLDUK ALLAHIM NıCE BAYRAMLARA ERDıRSıN HEPıMıZı SAĞLIKLA

Son düzenleme:
maşallah bareakllah egelim çok güzeller bunlar ya.....bebişkom fotoğrafları küçültsen gülüm yaaa. bakmak zor oluyo

egeli maşallah kuzucuklarına
bebişko kızını şimdiden kokoş yapmışsınya güzelim ana ne kocaman görünüyorlar giyinip kuşanıncada maşallah maşallah

dırımkızı , bebişko çok tatlı evlatlarınız var Allah bagışlasın Allah uzun ömürler versin çoook tatlılar ya bayıldım wallaaa pek güzeller:asigim:

egelim çok tatlı maşallahh

bebişim buyur gel cnm

biz diş çıkarıyoruz fenalardayız yanlız ilk günümdü berbat geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…