İkiz bebeklerimizin albümü

kızlar bugünlerde çektiğim halemin ve saremin fotolarını koyayım size

tatlı dillim güler yüzlüm Halemm,

Hasta meleğim Saremmm,

evet kayracım şekillendiler sanırım ilk zamanlara göre,
çok teşekkür ederiz,darısı başınıza inşallahh..

sağol cayselim yavrulardan biri genelde daha canlı biri daha sakin oluyor anladığım kadarıyla..

canım bin kere maşallah Allah hayırlı ömür versin inşallah çok tatlılar çüft yumurta ikizleri sanırım di mi farklı gözüküyolar

eylül canım evet tabi farklı yumurta ikizleri,ve gerçekten değil ikiz olmaları kardeş olduklarına bile inanamazsın,
sadece görüntü açısından değil karakter olarak da birbirlerinden çoook farklılar..

açelyacım büyümüşler mii,teşekkür ederiz canımm benimm

Hymarrycim kızlar ne kadarda büyümüşler maşallah onlara.
Sare'ye de çok geçmiş olsun acil şifalar versin rabbim.

Hymarrycim kızlar ne kadarda büyümüşler maşallah onlara.
Sare'ye de çok geçmiş olsun acil şifalar versin rabbim.

sağol teyzesi,doğan sağlıkla büyüsün inşallahh,
Sarem hasta işte bayaa bir enfeksiyonu var,iğne oluyoruz,dua et canım,
seni de merak ediyorum,doktor ne zamana gün verdi,ne zaman doğum?

hmaryyy çok tatlılar maşallaahhhhh sareme acil şifalar allahım ona bir an önce şifa versin dualarım sizinleeee

dırım yaaa yerim ben o alişi...hele ömerin bakışı bitirdi valla beni gözler kıpkırmızı akşamdan kalma gibi....

neredesinnnnnnnnn sen cnm benimmm

bebişko cnm benim ne misafiri böyle yaa bukadar yoğunsun
bende merak ettim neredesin diye
arayamadımda bitürlüü

bu arada 6 ay kınası nA hazırlanıyoruz pazartesi kısmetse çalgılı çengili olacak inşallah fotolarını koyarım:)))

ayyy hmryycım rica ederim...

dırımım bazen böyle istenmeyen uzunlukta olabiliyo valla sinirden şiştimmm bende bi türlü msj gönderemedim aklım hep sendeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…