ikiz bebeklerinin cinsiyetleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi merit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

merit

minik mucizelerim
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
374
3
96
herkese merhaba,
biz 12+1 de oğluşumu gördük çok şükür. şu an 15+4 halen diğer kuzuşumun cinsiyeti net değil. yani birşey gözükmüyor kız herhalde diyorlar ama emin değiller.
erkeklerinki önce belli oluyor herhalde. gerçi tersini de duydum ama. siz ne zaman öğrendiniz prenseslerinizin, prenslerinizin cinsiyetlerini?

canım benimkiler ikiz değildi ama, ben beşinci ayımda öğrenmiştim cinsiyetlerini iki evladım da kız.. allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına al miniklerini..

mrb benim ikizlerim bir kız bir erkek 4,5 aylıkken öğrendim erkek önce österiyo kız genelde net olmuyo

valla ben ilk oğluşumu 17 haftada ikinci oğluşumu 19+2 haftada öğrendim cnm

valla ben ilk oğluşumu 17 haftada ikinci oğluşumu 19+2 haftada öğrendim cnm

ikizannesini okuyunca tam kız o zaman benmki diyecektim, senin oğluşlar kafamı karıştırdı bak yine:uhm::1rolleyes:
hayırlısı olsun, onların sağlığı önemli varsın geç öğreneyim, çatlayayım az dahaa:dance:

Allah'ıma şükürler olsun sonunda bebişlerimi kucağıma aldım çok zor bir hamilelikti ama değdi onları kucağıma alınca herşeyin boş olduğunu anladım, binlerce şükür ama doğunca daha farklı zorluklar var uyku nedir bilmiyor unutuyorsun, kilo diye hiçbişey kalmıyor, ama herşeye değer, Allah hepimize hayırlısını versin.

tebrik ederim canım hayırlı olsun çok sevindim
darısı başımıza inşallah

benim ikiz kızlarım var 4 aylık. korkutmak gibi omasın ama berbat bi hamilelk geçirdim ve ikiz gebeliğin muhtemel sonucu olarak erken doğum yaptım.birini hemen gördü dr.diğerine erkek dediler 5 ayda kız olduğunu söylediler.süprizlere açık olun yani.

bende cinsiyetlerini 4 aylıkken ögrenmıstım.ıkızlerımın ıkısıde erkek,suan 3 yasındalar teyzelerı.

hihoyyytALLAH ANALI-BABALI,SAGLIKLI,SIHHATLI UZUN BIR OMUR VERSIN BEBISLERINE :ecrin_bebek::ecrin_bebek: , GECMIS OLSUN VE GOZUN AYDIN DIYORUM
IKIZ ANNESI OLMAK COK ZOR VE MUKEMMEL BIR OLAY BENCE,AMA KISA BI SURE SONRA BU HALE DONUSUYOSUN kafamçokkarıştı

zamanını tam olarak hatırlamıyorum ama bız ılk once kızımızı ogrendık, oglumuz bızı bayagi beklettı.yapısından anlasılıyor gercı,kızımızı ogrendıgımız zaman doktorumuz tam gorulmedıgı halde erkek olabılır demıstı;gercekten bır ay sonra erkek oldugu anlasıldı.allah saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsın BEBISLERINI

Merhaba bizde dün gördük cinsiyetlerini ikili test için gittiğimizde bir kız bir erkek dedi 13 haftalıktım tam çok sevindik allah herkesin gönlüne göre versin

bende bugün 13. haftamı tamamladım ikili testin sonucunu almaya gitmiştik bebeklerede bi bakalım dedik ikisinde de çıkıntı vardı ikiside erkek gibi dedi dr. sağlıklı ve hayırlı olsunlar da önemli değil

benim arkadas da ikiz bekliyor ondan önce ben sok gecirdim. daha önce bir kiz bir oglu vardi.3 leyelim derken 4 olcak:)
ama ben öyle sok oldum heyecanlandim ki sanki benim olmus gibi uyuyamadim.valla baskasi icin sevinmek bu olsa gerek.ben plan yapiyorum onun yerine sunu söyle yap bunu böyle yap diye:))
onunkiside 2,5 aylik oldu simdi.pazartesi konturolü var tam 13 haftalik olunca mi belli oluyor kizlar cinsiyeti.

valla 12 haftalıkken doktorum ikiside erkek dedi hatta ikisinin organıda fasulye kadar olmuş dedi son 15 gün kala biri kızmış dedi sinir oldum ikişer takım mavi almıştık ama şimdi çok mutluyum kızım iyikide son anda dönüş yapmış:CüvCüv:

canım son 15 gün kala demişsin, doğuma mı 15 gün kala??

bende ikizlerimin cinsiyetini 12 haftalıkken öğrenmiştim. biri kız diğeri erkek. şimdi bir yaşındalar. Allah tüm bebek bekleyenleri sağlıkla yavrularına kavuştursun, sarıp sarmalamak nasip etsin.

selam kızlar bende 15 haftada öğrendim biri kız biri erkek allahı sağlıkla gelmelerini nasip etsin

mrb arkadaslar 22+2 bebeklerımın ikiside erkek güzel kuzucuklarımı dün detaylı ultrasonda gördüm cok güzel duygu allah kucaklarımıza almayı nasıp etsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…