valla ben ilk oğluşumu 17 haftada ikinci oğluşumu 19+2 haftada öğrendim cnm
Allah'ıma şükürler olsun sonunda bebişlerimi kucağıma aldım çok zor bir hamilelikti ama değdi onları kucağıma alınca herşeyin boş olduğunu anladım, binlerce şükür ama doğunca daha farklı zorluklar var uyku nedir bilmiyor unutuyorsun, kilo diye hiçbişey kalmıyor, ama herşeye değer, Allah hepimize hayırlısını versin.
Allah'ıma şükürler olsun sonunda bebişlerimi kucağıma aldım çok zor bir hamilelikti ama değdi onları kucağıma alınca herşeyin boş olduğunu anladım, binlerce şükür ama doğunca daha farklı zorluklar var uyku nedir bilmiyor unutuyorsun, kilo diye hiçbişey kalmıyor, ama herşeye değer, Allah hepimize hayırlısını versin.
herkese merhaba,
biz 12+1 de oğluşumu gördük çok şükür. şu an 15+4 halen diğer kuzuşumun cinsiyeti net değil. Yani birşey gözükmüyor kız herhalde diyorlar ama emin değiller.
Erkeklerinki önce belli oluyor herhalde. Gerçi tersini de duydum ama. Siz ne zaman öğrendiniz prenseslerinizin, prenslerinizin cinsiyetlerini?
valla 12 haftalıkken doktorum ikiside erkek dedi hatta ikisinin organıda fasulye kadar olmuş dedi son 15 gün kala biri kızmış dedi sinir oldum ikişer takım mavi almıştık ama şimdi çok mutluyum kızım iyikide son anda dönüş yapmış:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?