ikiz bebeklerinin cinsiyetleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi merit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar merhaba bugun ikizlerimin cinsiyeti tam belli oldu birisi kiz birisi erkek cok mutluyum allahtan once saglikli olmalarini diliyorum gerisi pek onemli degil aslinda
ooo hadi hayırlısı olsun canımm,çok sevindimm adına,çok güzel bir haber maşallahh,
Allah sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsinopuyorumnanaktan..
pffff ben de çatlıcam ha meraktan hafta sonu gidiyim madem ben de bi ümit görür belki :dance:
kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsunn,
Allah gönlüne göre versin canımmmopuyorumnanaktan

HYMARRY canim senden bi ricam var benide hamilelik nasil geciyor bolumune eklermisin nikim pinar_hu sat 7 haziran dogal yolla oldular bir kiz bir erkek bulundugum yer isvicre ve baz dogum 14 mart simdiden tesekkur edrim OPTUM

bende 16+5 de öğrendim ikiside kız sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinlerde gerisi önemli değil

Slm kızlar bende geldim aranıza.Benim bebişleriminde biri kız diğeri erkek Allah hepimizin bebişine sağlıklı uzun ömürler versin :Saruboceq:

18 haftamda 1kiz 1 erkek dediler, ultrasyonum hep degisik ebeler tarafindan bakildigi icin kilo kontröllerimde hep cinsiyetlerini tekrar tekrar sordugum icin hep farkli kisilerden farkli cevaplar aldim, birisinin kiz oldugunu biliyoruz digeri belli degill,kizda olsa erkekte olsaaaa kuzucuklarim onlar benimm ve ikiz annesi olacagim,hayatimizaa renkk katacaklarr Allah sagliklica kucagimiza almayi nasib etsinnn yavrularimizi

14 haftalık hamileyken doktorum çok arada kaldım net değil, siz kendinizde tahmin edebilirsiniz demişti, 2 hafta sonra netleşecekti. Daha erken ikizleri bile öğrenen var ama biz öğrenemedik, gelişimleride tek bebekle aynı gittiği halde, çok merak ediyoruz bebeklerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…