ikiz bebeklerinin cinsiyetleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi merit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkesin bebişleri sağlıklı olsun,hayırlı evlat olsun inşallah.
Ben daha yeniyim cinsiyet öğrenmemize daha çok var gibi,öyle görünüyor.Sağlıklı olsunlar yeter ama merakta ediyoruz işte.ıleride bir sonuç alırsam paylaşırım inşallah.Dua edin kızlar a.s...

benım nasıpse bırı kız dıgerı oglan:ecrin_bebek::Saruboceqglanı sanırım ucbucuk aylık gıbı ogrendık........kız daha gec bellı oluyor neredeyse bır ay sonra bellı ettı kendını.......RABBIM hepımıze hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp etsın:Saruboceq:

merhabalar benim biri kız biri oğlan dediler hastanede drum kız garanti öbürü göstermiyo dedi ama hazırlıklı olun oda kız olabilir dedi şaşırmış durumdayım benim kızım daha önce gösterdi bence kız sonra gösterirle alakası yok tamamen şans öbürü secde vaziyetinde yatıyodu kordonda bacak arasından geçtiği için göremedik bu sefer

Ben de daha yeni yazmıştım ama dün ense kalınlığı ölçümü için girdiğimiz ultrasonda öncelikle çook sağlıklı bebeklerin haberini aldık çook şükür.Sonra cinsiyetleri için doktorumuz biri erkek dedi,sonra diğeri de erkek sanırım dediii,sonraaaa ay yok bu ikincisi konusuunda kararsızım kız da olabilir dedi.Biri kesin erkek te diğeri ne?Böyle belirsiz kalınca kız mı oluyor yani?Ya da neden önce erkek deyip sonra kararsız kaldı?kaydirigubbakcemile3

ooo ne kadar çok kız gelio bu sene benimde 14. haftada netleşti kızlarımın cinsiyetleri 2 kızda bende var Rabbim doğurmayı nasip eder inşallah hepimize

kızlar bende 12 haf. öğrendim yani dün bendende 2 erkek.herşeyleri düzgün olsun o bize yeter değilmii

Canım hayırlı olsun,ense kalınlığı ölçümünde söylediler sana da değil mi?Bize de biri kesin olmamakla beraber iki erkek demişlerdi.Allah kolaylık versin bize valla :içelim:

anladigim kadariyla ikizlerin cogu cift yumurtali galiba baya kisi biri kiz biri erkek dedigi icin. ay ne güzel ya ikiz hamilelik ne kadar zor gecse bile bence herseyden cok farkli allah saglikli ve hayirli evlatlat nasip etsin herkese

mrb.lar benıkmılerde 14+3 ve 13+5 günlükler tutunma zamnları farklı biri kız kesınde diğeri net olmamakla beraber erkek diyolar ama kesınlesmedı bakalım 2 hafta sonra netleşir sanırım.

kizlar merhaba bende 14 haftalik ikiz bebek hamilesiyim 13.haftada birisine erkek dedi hatta pipisini gosterdi digerini kiza benzetti ama tam belli degil lutfen kiz olsun cok istiyorum neyse kesin olunca yazicam arkadaslar opuyorum hepinizi

anladigim kadariyla ikizlerin cogu cift yumurtali galiba baya kisi biri kiz biri erkek dedigi icin. ay ne güzel ya ikiz hamilelik ne kadar zor gecse bile bence herseyden cok farkli allah saglikli ve hayirli evlatlat nasip etsin herkese
Canım belli olmuyor,
Bak "Arkadaşlar ikiz gebelik nasıl geçiyor" topiğimizin ilk sayfasında ikiz anneleri listemiz var,
orda pek çok farklılık görebilirsin,
iki kız ve iki erkek durumu da çok fazla,
Allah senin de gönlüne göre versin canım..
kizlar merhaba bende 14 haftalik ikiz bebek hamilesiyim 13.haftada birisine erkek dedi hatta pipisini gosterdi digerini kiza benzetti ama tam belli degil lutfen kiz olsun cok istiyorum neyse kesin olunca yazicam arkadaslar opuyorum hepinizi
Canım öncelikle hamileliğin ve bebeklerin hayırlı uğurlu ve sağlıklı olsun a.s.
Yukarıda da yazdığım gibi biz pek çok ikiz anne ve anne adayı olarak "Arkadaşlar ikiz gebelik nasıl gidiyor" topiğinde beraber herşeyi konuşuyor,muhabbet ediyoruz,seni de beklerizbuyrunnnnnnnnn..
cinsiyetleri konusunda bir kız bir erkek olması ideal olanı tabi ki fakat Allah gönlüne göre vers,n diyim canımmyerimseniben

merhaba arkadaşlar benimde 16+2 günlük ikiz gebeliğim var 2 gün önce birinin cinsiyetini gördük erkek diğerini göremedik bana hep iki erkek gibi geliyor dedim doktora banada öyleymiş gibi geldi ama bellide olmaz dedi :) herkes hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucalarına alırlar inşallah

hayırlı uğurlu sağlıklı bebeklerin ve hamileliğin olsun arkadaşşşıımma.s.
seni muhabbet ettiğimiz topiğe de beklerizzzbuyrunnnnnnnnn,
cinsiyet konusunda Allah gönlüne göre versin canımm:1rolleyes:

kizlar merhaba bugun ikizlerimin cinsiyeti tam belli oldu birisi kiz birisi erkek cok mutluyum allahtan once saglikli olmalarini diliyorum gerisi pek onemli degil aslinda

pffff ben de çatlıcam ha meraktan hafta sonu gidiyim madem ben de bi ümit görür belki :dance:

SELINIUS sekerim sen kac haftaliksin icine ne doguyor allah gonlune gore versin canim eninde sonunda ogreneceksin optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…