İkiz Bekleyenler Yardım

lilimarlen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
75
7
86
Ankara
İkiz anneleri ve ikiz anne adayları lütfen cevap yazın
Merhaba arkadaşlar..Bugün ilk doktor görüşmem vardı..Çok şükür keseyi gördük ama içinde henüz hareket yok.Bir hafta sonra gel dedi.Derken doktorum ikiz olabileceğini , iki kese göründüğünü fakat bir kesenin diğerinden küçük olduğunu söyledi.. biri 11 mm biri 5 mm çapında..Küçük olanın belki gelişemediğini yada geç döllendiğini belkide devam etmeyeceğini bunu yaşayarak göreceğimizi söyledi..Bu benzer durumu yaşayan oldumu aranızda ?

Benim de başlangıçta iki tane kesem vardı Kalp atışını duymaya gittiğimizde bir tanesinin kalp atışı duyulmadı Doktor o kesenin zamanla yok olacağını söyledi Şimdi bir bebeğim sağlıklı bir şekilde devem ediyor Diğer kese ise oldukça küçüldü ve doktor birkaç haftaya kadar tamamen yok olur dedi

İnşallah senin bebişlerin sağlıcakla gelişir Herşey zamanla belli olur Belki bir tanesi geç tutunmuş olabilir Moralini yüksek tut İnşallah sağlıcakla bebişlerini kucağına alırsın

İnşallah Fulya'cımm . Seninkide sağlıkla büyür inşallah.Ayrıca cevap verdiğin için teşekkür ederim :)

başta benimde öyleydi.bir kese 1 hafta küçük görünüyodu.birinin de kalbi atıyodu.ben onları kaybettim ama inşallah seninkiler sağlıkla devam eder.yani 1 hafta sonra kesin belli olur.dua et rabbim her şeyin hayırlısını versin.

canım benimde hala biri diğerlerinden büyük bendede 3 tane war doktor büyük ihtimal birinden biri atar demişti ama hepsi tutundu maşallah 16 haftadayız olmazsada üzülme ama hayırlısı olsun sağlıkllı olsun

Canım çok geçmiş olsun..Dua edelim tabii..Hem sen sağlıkla tekrar kavuş,hem ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…