amin arkadasim.bir saattir agliyorum.kimseden fayda yok.hayirlisiyla bir buyutsemAbimler ikiz. Annemde çok zorlanmış. Onun da zamanında hiç yardım edeni olmamış. Biri emerken birisi ağlardı diye anlatır hep. Ne zaman yürümeye başladı o zaman rahat ettim diye söyler. Çok zor , Allah yardımcınız olsun.
Ağlamanız çok normal. Ben bile bir tane ile baş edemiyorum çok huysuz sizi düşünemiyorum... Hiç mı kimseniz yok ? Yardımcı alacak durumunuz da mı yok ?amin arkadasim.bir saattir agliyorum.kimseden fayda yok.hayirlisiyla bir buyutsem
yok malesef evde olsada alip bir tanesini tutmaz.berbere gitti suan saatlerdir berberde.kizsam bagirsam cagirsam ne fayda.bide agirladigim misafirlerinde haddi hesabi yok.gelen cakilip kaliyor aksama kadarAllah hayırlı evlat etsin hepsini.
Tek çocuk bile zor sizinki ikiz. Ama en veç 3 yaşına kadar böyle olur sonra laftan anlamaya ve anlatmaya başlayınca sakinleşirler inşallah.
Birde okullar açılsın büyük okula gidince daha derli toplu olur diye düşünüyorum.
Eşinizin erken gelme ihtimali yokmu?
Daha bir saat önce 13 aylık bebeden kendime vakit ayıramıyorum diye ağlıyordum. Senin ağlaman benimkinin yanında hak edilmiş bir ağlama, ağla açılırsın ne diyeyim :)amin arkadasim.bir saattir agliyorum.kimseden fayda yok.hayirlisiyla bir buyutsem
malesef yardimci alacak durumum yok.onbes gunde bir annem goturuyor hepsini evine oglene kadar ne. yaparsam okadar.kisin hergun annem yada kvdem geliyo.guya yardima geliyorlar.onlar gelene kadar sabah isim bitiyor zaten sonra aksama kadar otur durAğlamanız çok normal. Ben bile bir tane ile baş edemiyorum çok huysuz sizi düşünemiyorum... Hiç mı kimseniz yok ? Yardımcı alacak durumunuz da mı yok ?
Eşiniz yardımcı olmak zorunda... Siz de onlar gelene kadar hiçbir işe dokunmayın, geldiklerinde verin çocukları ellerine siz de işinizi yapın.malesef yardimci alacak durumum yok.onbes gunde bir annem goturuyor hepsini evine oglene kadar ne. yaparsam okadar.kisin hergun annem yada kvdem geliyo.guya yardima geliyorlar.onlar gelene kadar sabah isim bitiyor zaten sonra aksama kadar otur dur
cocuklarlami ugrasayim buyuklerlemi sasiriyorum bazen.bazi zamanlar kimseyi goresim gelmiyo.cok bunaldim cokEşiniz yardımcı olmak zorunda... Siz de onlar gelene kadar hiçbir işe dokunmayın, geldiklerinde verin çocukları ellerine siz de işinizi yapın.
ben kapattimda misafirler beni kapatmiyor.butun gun ayaktayim.herseyden gectim yardimsizda idare edicem .kendi halime bari kalsam cocuklar yatinca bende yatip dinlenirim ama nerdeeeMisafir defterini çoktan kapatmış olmalıydınız.
Ben sürekli bir şey yetiştirmeye çalışan annelere çok üzülüyorum, çocukla keyifli keyifli oyun oynanacak zaman kaçıyor.
O kadar misafir niye geliyoki ? Bi cinnet, iki surat asma herşeyi çözer. Çokta sakin görünmeyin, deliliğe vuranlar daha değerli.yok malesef evde olsada alip bir tanesini tutmaz.berbere gitti suan saatlerdir berberde.kizsam bagirsam cagirsam ne fayda.bide agirladigim misafirlerinde haddi hesabi yok.gelen cakilip kaliyor aksama kadar
Haklısınız. Çocuklarınız dışında kimse ile uğraşmayın. Sizin işiniz hepimizden zor. Diyorum ya ben bir tane ile çıldırma derecesine geliyorum diş kalmadı sıkmaktan. Yalnızım, herkes benden uzakta. Eşim sağ olsun her akşam ilgilenir ben de bir kaç saat o uyuyana kadar dinlenirim. Niye eşiniz yardımcı olmuyor ? Baba evinden getirmediniz o çocukları sonuçta!cocuklarlami ugrasayim buyuklerlemi sasiriyorum bazen.bazi zamanlar kimseyi goresim gelmiyo.cok bunaldim cok
iki agucuk gugucuk yapip cekiliyo.cok sinir oluyorum ama napayim.uc cocuk ustumde.bilmiyorum artik esimede derdimi nasil anlatayim.Haklısınız. Çocuklarınız dışında kimse ile uğraşmayın. Sizin işiniz hepimizden zor. Diyorum ya ben bir tane ile çıldırma derecesine geliyorum diş kalmadı sıkmaktan. Yalnızım, herkes benden uzakta. Eşim sağ olsun her akşam ilgilenir ben de bir kaç saat o uyuyana kadar dinlenirim. Niye eşiniz yardımcı olmuyor ? Baba evinden getirmediniz o çocukları sonuçta!
insallah gecer gider.insanlar cocuklu fln demiyolar vakit gecirmeye yer ariyorlar.hic sende cik gel kafan dagilir diyen yokAnnemi hatırladım yazdıklarınızı okuyunca..
Ben ve ablama aramızda 1 yaş varken annem tek başına bakiyormus..
Sürekli misafir geliyor annem türkçe hiç bilmiyor o zaman..
Şimdi gülerek anlatıyor "artık cenaze mi düğün mu anlatıyordu bilmem ama herseye siritip duruyordum" diyor..
Misafir agirlamayi kestigi an çok rahat etmiş..
Misafirleri uzak tutun mümkün olduğu kadar gelene de hizmet etmeye çok yanasmayin.. bosverin.. 3 çocuk 2 si küçük bi zahmet hizmet beklenmesin..
Tabiki hepsi geçecek biraz sabır ve biraz da çok takmamak en iyisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?