- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
Bende öyle çocuk bakarım. Önemli olan ilgilenmek. Sütten kesseniz yavaş yavaş ? Olmaz mı ?iki agucuk gugucuk yapip cekiliyo.cok sinir oluyorum ama napayim.uc cocuk ustumde.bilmiyorum artik esimede derdimi nasil anlatayim.
Neredesiniz çıkın bana gelin :) çok bunalmışsınız kıyamaminsallah gecer gider.insanlar cocuklu fln demiyolar vakit gecirmeye yer ariyorlar.hic sende cik gel kafan dagilir diyen yok
sutum az ikisi bir yapisiyorlar memeye.hava sicak cok bunaliyorum.bide tatli olmasalar hic cekilmezlerBebekler 16 aylık olmuş zaten 3-4 ay sonra sütten mi kesseniz acaba. Tabi siz daha iyi bilirsiniz ikiz olunca her birine düşen süt az olduğu için belki biraz süreyi uzun tutarsınız onu bilemiyorum. Misafirler de sizin durumunuzu bildiği halde ne diye geliyorlar. Geleceğini tahmin ettiğiniz kişileri önce siz arayın siz onlara gidin uf bu ne ya. Onlar size hizmet etsin. Hem ev dağılmamış olur hem belki zorluğu anlarlar da bi daha gelmezler
ne bunalmak.aglamami durduramiyorumNeredesiniz çıkın bana gelin :) çok bunalmışsınız kıyamam
ne bunalmak.aglamami durduramiyorumNeredesiniz çıkın bana gelin :) çok bunalmışsınız kıyamam
Ağlamayın lütfen biraz sakinleşin.eşinizle ciddi ciddi konuşun bu durumu...ne bunalmak.aglamami durduramiyorum
gecenlerde birini kabul edemedim cocuklar durmuyor diye.amaaaan sende bi cocuklara bakamiyon dediHaberli gelene telde kusura bakma çocuklar iyice huysuz oldu ikram hazırlayacak vaktim olmuyor gelince beraber hazırlarız bilgin olsun de
Nazının geçtiğinden bi kek bi börek iste
Habersiz geleni de aynı şekilde at mutfağa.
Habersiz geliyorsa çocuklu kadın sürprizlerine hoşgelmiş demektir
kacinciya konustum.sorsan necok yardimci.buyuk olan cocugum bile esimden cok daha yardimciAğlamayın lütfen biraz sakinleşin.eşinizle ciddi ciddi konuşun bu durumu...
gecenlerde birini kabul edemedim cocuklar durmuyor diye.amaaaan sende bi cocuklara bakamiyon dedi
Bir daha konuşun. İkiz bebek sorumluluğu çok fazla bunu anlaması gerekiyor. Bir gün hasta oldum eşim 2 gün bakmak zorunda kaldı deliriyordu neredeysekacinciya konustum.sorsan necok yardimci.buyuk olan cocugum bile esimden cok daha yardimci
bendw kesmeyi dusunuyorum canimda aciyo sut olmadigindanikisini bir nasil yapicambilmiyorumBende öyle çocuk bakarım. Önemli olan ilgilenmek. Sütten kesseniz yavaş yavaş ? Olmaz mı ?
allah sanada ikiz nasip etsun dedimHee öyle napcan ben de böyleyim deyeydin
Samimiyetsiz misafir en sevmediğim
Hey maşallah millette laflar boy boy. Çok haklısınız valla benim bebeğim de ağlatt ı bugün beni kızsam kizilmaz zaten anlayacak yaşta değil sürekli miz miz hicbirseyden memnun olmuyor ben misafire ikram isini coktan biraktim herşey hazır evi düzgün bulurlarsa ne mutlu onlara geçecek bugünler de az kalmış öyle düşününgecenlerde birini kabul edemedim cocuklar durmuyor diye.amaaaan sende bi cocuklara bakamiyon dedi
Keyfi mı emiyorlar yoksa doymak için mı ? Gerçi bu koşulda nasıl doysunlar. Meme isteyince biberon mu verseniz ? Bilmiyorum ki sütten nasıl kesilir çocuk :s bir bilen çıkar elbet.bendw kesmeyi dusunuyorum canimda aciyo sut olmadigindanikisini bir nasil yapicambilmiyorum
ne desemde anlamiyor.gecen disarda yemek tedik cocuklar durmuyor birtanesini alip tutmadi hepsi benim ustumdeBir daha konuşun. İkiz bebek sorumluluğu çok fazla bunu anlaması gerekiyor. Bir gün hasta oldum eşim 2 gün bakmak zorunda kaldı deliriyordu neredeyseanladı durumu şimdi kapıdan girer girmez kucağımdan alır çocuğu . Siz de birazz hasta mı olsanız ?
O an birini tut artık diye çıkışmanız gerekiyordu. Bazı insanların anladığı dil bu maalesefne desemde anlamiyor.gecen disarda yemek tedik cocuklar durmuyor birtanesini alip tutmadi hepsi benim ustumde
sen cocuklusun gelmen zir olur diye dahada cok geliyorlar.kafa cekmiyor bazenHey maşallah millette laflar boy boy. Çok haklısınız valla benim bebeğim de ağlatt ı bugün beni kızsam kizilmaz zaten anlayacak yaşta değil sürekli miz miz hicbirseyden memnun olmuyor ben misafire ikram isini coktan biraktim herşey hazır evi düzgün bulurlarsa ne mutlu onlara geçecek bugünler de az kalmış öyle düşünün
cikistim ama anlayans.sekiz bucuktan beri trasta gelde delirmeO an birini tut artık diye çıkışmanız gerekiyordu. Bazı insanların anladığı dil bu maalesef
Yoğunsa kalır ama bu saate kadar değil. Valla delirin, biraz cemkirincikistim ama anlayans.sekiz bucuktan beri trasta gelde delirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?