ikiz buyutenler

iki agucuk gugucuk yapip cekiliyo.cok sinir oluyorum ama napayim.uc cocuk ustumde.bilmiyorum artik esimede derdimi nasil anlatayim.
Bende öyle çocuk bakarım. Önemli olan ilgilenmek. Sütten kesseniz yavaş yavaş ? Olmaz mı ?

sutum az ikisi bir yapisiyorlar memeye.hava sicak cok bunaliyorum.bide tatli olmasalar hic cekilmezler

Haberli gelene telde kusura bakma çocuklar iyice huysuz oldu ikram hazırlayacak vaktim olmuyor gelince beraber hazırlarız bilgin olsun de
Nazının geçtiğinden bi kek bi börek iste

Habersiz geleni de aynı şekilde at mutfağa.
Habersiz geliyorsa çocuklu kadın sürprizlerine hoşgelmiş demektir

gecenlerde birini kabul edemedim cocuklar durmuyor diye.amaaaan sende bi cocuklara bakamiyon dedi

kacinciya konustum.sorsan necok yardimci.buyuk olan cocugum bile esimden cok daha yardimci
Bir daha konuşun. İkiz bebek sorumluluğu çok fazla bunu anlaması gerekiyor. Bir gün hasta oldum eşim 2 gün bakmak zorunda kaldı deliriyordu neredeyse anladı durumu şimdi kapıdan girer girmez kucağımdan alır çocuğu . Siz de birazz hasta mı olsanız ?

gecenlerde birini kabul edemedim cocuklar durmuyor diye.amaaaan sende bi cocuklara bakamiyon dedi
Hey maşallah millette laflar boy boy. Çok haklısınız valla benim bebeğim de ağlatt ı bugün beni kızsam kizilmaz zaten anlayacak yaşta değil sürekli miz miz hicbirseyden memnun olmuyor ben misafire ikram isini coktan biraktim herşey hazır evi düzgün bulurlarsa ne mutlu onlara geçecek bugünler de az kalmış öyle düşünün

bendw kesmeyi dusunuyorum canimda aciyo sut olmadigindanikisini bir nasil yapicambilmiyorum
Keyfi mı emiyorlar yoksa doymak için mı ? Gerçi bu koşulda nasıl doysunlar. Meme isteyince biberon mu verseniz ? Bilmiyorum ki sütten nasıl kesilir çocuk :s bir bilen çıkar elbet.

ne desemde anlamiyor.gecen disarda yemek tedik cocuklar durmuyor birtanesini alip tutmadi hepsi benim ustumde

sen cocuklusun gelmen zir olur diye dahada cok geliyorlar.kafa cekmiyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…