- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.070
- 83
- 38
Ben varım. Şimdi uyuttum.sizin kadar tecrübeli değilim.7 aylık benimkiler bir De 6 yaşında var.o da çok ilgi istiyor.En meraklı dönemi sürekli soru soruyor..ornegin ikisi de ağlarken gelip diyor ki "anne Ekvator niye çok sıcak,?"cevaplıyorum sabırla..onun bambaşka yorumu var tabi soru soruyu doğuruyor ben içimden sabır çekiyorum hep.onu da ihmal etmek istemiyorum
Eşim benim çok yardımcı maddi manevi O da bana güç veriyor.. misafir yeri geldi kabul etmedim yeri geldi hazır yiyecekle agirladim o kısma takilmiyorum artık.
Ben sağlıklı huzurlu olmalıyım ki iyi bakayım kuzularıma diyorum.
Gelin görün ki benimkiler uykuyu hiç sevmiyorlar..az uyuyorlar zor uyuyorlar yarım saatte bir uyandigim oluyor.
Ben de bugünler gececek, onlar sağlıklı olsunlar yeter.Allah kuluna kaldıramayacağı yük vermez deyip teselli ediyorum..aglayinca rahatlarsiniz inşaallah ben de agladim.rabbim yardımcımiz olsun.
Aynı durum yenge md eş var ikizler 5 yaşına geldi hala bakıcıyla bakıyor,meraba arkadaslar.aranizda ikiz buyutenler varmi.nolur bana bir teselli verin cildirmak uzereyim.dokuz yasinda bir cocugum ve onalti aylik ikizlerim var.evi ben topluyorum onlar dagitiyorlar.surekli kucagimda olmak istiyorlar yanlarindan bir dakika bile ayrilsam agliyorlar.surekli emmek istiyorlar.vede ikisi ayni anda.buyuk olanin kaprisleri ayri.esim gec geluyor isten bana yardimi olamitor malesef.az once cilxiriyorum sandim.allah acilaruni gostermesin.oyle bunaldimki.kendime ayiracak vAktim yok.ev darmadagin.gelen giden hizmet bekliyor.yardimci almaya gucum yok.herseyi kendim yapiyorum.ikiz buyutenler kac yasina kadar zorlaniyor.gittikce zor olmaya basladi.tek basima evden cikmam zor basimin agrisindan duramiyorum cok bunaldim.bu gunlerde gecicek elbet
benim esimden yana hic destegim yok,tmm maddi olarak elinden geleni yapiyo ama maneviyat yok.aksamdan beri gozlerim sisti aglamaktan demin geldi agladigimi gordu gecti yatti.insallah bu gunlerde geccekBen varım. Şimdi uyuttum.sizin kadar tecrübeli değilim.7 aylık benimkiler bir De 6 yaşında var.o da çok ilgi istiyor.En meraklı dönemi sürekli soru soruyor..ornegin ikisi de ağlarken gelip diyor ki "anne Ekvator niye çok sıcak,?"cevaplıyorum sabırla..onun bambaşka yorumu var tabi soru soruyu doğuruyor ben içimden sabır çekiyorum hep.onu da ihmal etmek istemiyorum
Eşim benim çok yardımcı maddi manevi O da bana güç veriyor.. misafir yeri geldi kabul etmedim yeri geldi hazır yiyecekle agirladim o kısma takilmiyorum artık.
Ben sağlıklı huzurlu olmalıyım ki iyi bakayım kuzularıma diyorum.
Gelin görün ki benimkiler uykuyu hiç sevmiyorlar..az uyuyorlar zor uyuyorlar yarım saatte bir uyandigim oluyor.
Ben de bugünler gececek, onlar sağlıklı olsunlar yeter.Allah kuluna kaldıramayacağı yük vermez deyip teselli ediyorum..aglayinca rahatlarsiniz inşaallah ben de agladim.rabbim yardımcımiz olsun.
yetisemiyorum hepsine bakicida tutamiyorum.istedigin kadar bunal adamin umru degilAynı durum yenge md eş var ikizler 5 yaşına geldi hala bakıcıyla bakıyor,
este anlayis olacak.cok yiprandim cokMisafir kabul etmeyin tabi benim arkadaşım büyütüyor çok zor tek başına akşama kadar başlarında eş anlayışlı olması lazım bu durumda o sorunu söyle bulmuştu bebek arabasına bindiri her gün parka götürürdü arabada duruyorlar bari rahat rdiyorum derdi böylece misafir de gelmiyoırdu.Ben gittiğimde de kendisine yardım ederdim yemek felan yapardım.Misafirin de anlayışlısı da önemli tabi.
Azıcık acı biberKeyfi mı emiyorlar yoksa doymak için mı ? Gerçi bu koşulda nasıl doysunlar. Meme isteyince biberon mu verseniz ? Bilmiyorum ki sütten nasıl kesilir çocuk :s bir bilen çıkar elbet.
Gönlümdeki ikiz bir kız bir erkek hayırlı bir zamanda hayırlısıyla inşallah cinsiyetlerü nedir hiç okumayı denediniz mi faydası olur mutlakameraba arkadaslar.aranizda ikiz buyutenler varmi.nolur bana bir teselli verin cildirmak uzereyim.dokuz yasinda bir cocugum ve onalti aylik ikizlerim var.evi ben topluyorum onlar dagitiyorlar.surekli kucagimda olmak istiyorlar yanlarindan bir dakika bile ayrilsam agliyorlar.surekli emmek istiyorlar.vede ikisi ayni anda.buyuk olanin kaprisleri ayri.esim gec geluyor isten bana yardimi olamitor malesef.az once cilxiriyorum sandim.allah acilaruni gostermesin.oyle bunaldimki.kendime ayiracak vAktim yok.ev darmadagin.gelen giden hizmet bekliyor.yardimci almaya gucum yok.herseyi kendim yapiyorum.ikiz buyutenler kac yasina kadar zorlaniyor.gittikce zor olmaya basladi.tek basima evden cikmam zor basimin agrisindan duramiyorum cok bunaldim.bu gunlerde gecicek elbet
ikiside erkek.ben zaten lisans mezunuyumGönlümdeki ikiz bir kız bir erkek hayırlı bir zamanda hayırlısıyla inşallah cinsiyetlerü nedir hiç okumayı denediniz mi faydası olur mutlaka
dogru soyluyorsun arkadasim ben alistirsim.bu gece gelince cemkirdim mirildanip yatti.dahada kirildim ama bu sefee duzelene kadar konusmucamEsine çok kızdım,ne demek yardım etmemek ama hata sende...Öyle tatlı tatlı söylemeyecek,çingar cikaracaksin,hafta sonu çocukları ona bırakıp dışarı çıkacaksın fikrini sormadan.Aksam geldimi kucağına vereceksin ,bıraktımi alıp tekrar verecek ve sonra tekrar vereceksin.Gidip yatıp dinleneceksin sende.Anlasin bakalım 3 çocukla nasıl oluyormuş...Yeterince sert cikismamissin,sanki sadece sen bakmak zorundasin gibi kabullenmissin,olmaz böyle.O çocuklari ikiniz yaptığınıza göre paşa paşa bakacak beyefendi.
İkincisi misafir kabul etmeyeceksin.Musait değilim diyeceksin.habersiz mi geldi , sadece çay ve çocuklardan birini vereceksin kucağına...Bırak misafirperver demesinler,bırak bi çocuğa bakamiyorsun desinler,senin canından önemli değil ya.
Anneni ,kayinvalidene daha sık çağır,onlar gelene kadar hiç bir şey yapma ,otur çocuklarla oyna ,gelince islerini yapar ve biraz dinlenirsin.
bende buyuk olana uzuluyorum.icim paramparca yetisemiyorumBen daha evli bile değilim ama ikizlerim olması tek hayalim gibi bisey fakat yorumları okuyunca da gözüm korkmadı değilsabırlı olun birazcık daha buyunce ısınız daha kolaylaşacaktır ancak 9 yasındakini ne olursa olsun ihmal etmeyin çok hassas oluyorlar o dönemde
Dua anlamında okumaktan bahsetmiştimikiside erkek.ben zaten lisans mezunuyum
emzirirken oynatirken fln okuyorum.onceden namazimi kilardim elimden geldigince okurdum simdi inanin o bile mumkun olmuyo.bazen acaba ondandami bunaliyorum diyorumDua anlamında okumaktan bahsetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?