- 23 Ocak 2021
- 1.449
- 1.085
- 83
- Konu Sahibi memurhanim
Oy maşallah .Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsünler darısı bizlere olsunBenımkı 1 hafta gerideydi :) bugün geldiler çok şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy maşallah .Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsünler darısı bizlere olsunBenımkı 1 hafta gerideydi :) bugün geldiler çok şükür
Çok şükür elhamdülillah:) iyiyizAyy tebrik ederimm. Bebişler nasıl ? Geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsun![]()
Çok sevindim canım darısı başımızaÇok şükür elhamdülillah:) iyiyiz
2100-2900Çok sevindim canım darısı başımızabebişler kaç kg doğdu
inşallah sağlıcakla evinize dönersiniz2100-2900
Insallah kurban olduğum mevlam kimseyi zor ulaştırmasın kolaylık versininşallah sağlıcakla evinize dönersinizbize de dua edin. Sizin gibi zamanınını beklesin bebişlerimiz
Aminn inşallah canımInsallah kurban olduğum mevlam kimseyi zor ulaştırmasın kolaylık versin
Aaa kız ne çabuk gözün aydın bebisler nasılBen doğurdum darısı sizlerin başına bacılar
Ay ay hoşgelmiş kuzucuklar dünyayaBen doğurdum darısı sizlerin başına bacılar
İyiyim elhamdülillah kuzularım da iyiler siz nasılsınız. Taburcu dedi bizeS Siyah Palto canım nasılsınız .İkizler nasıl?
Maşallah Allah analı babalı büyütsün yavrularınızıBen doğurdum darısı sizlerin başına bacılar
Amin Allah razı olsun darısı tüm hamişlerin ve hamilelik planlayanların başınaMaşallah Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı![]()
Yaa masallah çok sevindimİyiyim elhamdülillah kuzularım da iyiler siz nasılsınız. Taburcu dedi bize
Yaa masallah çok sevindimbende 1 hafta izinli eve çıkmak istedim. Profa danışıp izin verirse izinli çıkartacak beni bir hafta .kızımı çok özledim dedim .
Ay canım maşallah maşallah çok mutlu oldumİyiyim elhamdülillah kuzularım da iyiler siz nasılsınız. Taburcu dedi bize
Allah razı olsun :)Ay canım maşallah maşallah çok mutlu oldumhadi bakalım evleriyle tanışsın minnoşkolar
Sen nasılsın ?![]()
ayyy maşallah Allah analı babalı büyütsün bebişler hoşgeldi darısı başımıza inşallah :))Ben doğurdum darısı sizlerin başına bacılar
Ayy seni yerimAllah razı olsun :)
İyiyim canım elhamdülillahinek misali hissediyorum
Yok kuzum biri küvezde yarın çıkcaz onu burda bırakıp gidemeyiz dedik . Solunum yolunda sıkıntı vardı gozetımde tutalım dedilerAyy seni yerimsağlı sollu emiyor mu bıcırıklar
çıktınız mı eve
![]()