Yasal doğum öncesi izin 30. Haftada başlıyor maalesef. Ama dr. rapor verebilir bu haftadan önce sorun olmaz
Sağlık raporu doğum öncesi izin sayılmaz.anladığım kadarıyla ikiz gebeliklerde erken doğum olduğu için doğum öncesi de erken başlamalı diyorsunuz maalesef tek de olsa çoğul da olsa 40 hafta üzerinden hesaplanıyoryanıtınıza teşekkürler... doktorun öncesinde verdiği rapor doğum izni olmuyor mu? muhtemel doğum haftası daha önde olduğundan doğum iznini önceden başlatma şansları varmı?
30. haftada başlayan izinde eğer doğum erken olursa kalan haftalar 40 hafta üzerinden hesaplanıyor ya doğum sonrasına aktarılıyor
Bende sizin gibi 33. Haftada doğum yaptım. Bakım Süreci nasıl gidiyor? Alışabildin mi?Bence çalışabilir alıp kendini hiç zorlama aslında 28 haftadan sonrası sakıncalı deniyor ama benim ikiz gebeliğim çok rahat geçti 30 haftada ayrıldım ve hiç sorunum yok iken 33 haftalık doğum yaptım , doğumdan sonra iznin bitince ücretsiz izin alırsın ben öyle yapıcam
Bence çalışabilir alıp kendini hiç zorlama aslında 28 haftadan sonrası sakıncalı deniyor ama benim ikiz gebeliğim çok rahat geçti 30 haftada ayrıldım ve hiç sorunum yok iken 33 haftalık doğum yaptım , doğumdan sonra iznin bitince ücretsiz izin alırsın ben öyle yapıcam
dogum sonrasu 8 hafta tek bebekte olmuyor mu ıkıxde daha cok diye bılıyorumikizlerde yasal izin 30. haftada başlıyor doğum öncesi 10 hafra, doğum sonrası 8 hafta olarak veriliyor , normal gebeliklerde 32. haftada başlıyor doğum öncesi ve sonrası 8 hafta izin veriliyor. Ben hastanede çalışıyorum kadın doğum polikliniğide bu şekilde yazıyoruz izinleri, sgk yı aradığındada bu şekilde bilgi vericekler zaten,
mantıken ve vicdanen öyle olmalı tabidogum sonrasu 8 hafta tek bebekte olmuyor mu ıkıxde daha cok diye bılıyorum
bende öyle biliyordum ama öyle değilmiş doğum öncesi 10 sonrası 8 hafta malesefdogum sonrasu 8 hafta tek bebekte olmuyor mu ıkıxde daha cok diye bılıyorum
ben de eninde sonunda ücretsiz izin almayı düşünüyorum. çalışabilir raporundan vazgeçtim gibi, çünkü çok zorlayacak belli ki... sizin 33. haftada doğum olunca 7 haftalık izni doğum sonrasına aktarabildiniz mi? hani hep 40 üzerinden hesaplanıyor ya ikiz bile olsa gebelik!!! bu arada güle güle büyütün bebişlerinizi, sağlıkla mutlulukla...
Bende sizin gibi 33. Haftada doğum yaptım. Bakım Süreci nasıl gidiyor? Alışabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?