İkiz Gebeliğiniz

Günaydın kızlar ben salı günü ikizlerimin kalp atışlarını duydum şükürler olsun. Şimdi artık kendi ilçemde bulunan baska bir özel hastaneye gideceğiz. Iki hafta sonra tekrar kalp atışlarını kontrol etsinler dedi doktorum. Şu anda ikisinin de gayet güzel kalp atışları dedi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz de bebeklerimizi.🙏🙏

Günaydın kızlar ben salı günü ikizlerimin kalp atışlarını duydum şükürler olsun. Şimdi artık kendi ilçemde bulunan baska bir özel hastaneye gideceğiz. Iki hafta sonra tekrar kalp atışlarını kontrol etsinler dedi doktorum. Şu anda ikisinin de gayet güzel kalp atışları dedi. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz de bebeklerimizi.🙏🙏
Çoook sevindimm bende aynı durumdayım şuan 7+1 biri kalp atışını duyduk 6+3 diğeri geriden geliyormuş kalp atışını duyamadı inşallah gelecek hafta duyarım çok gerginim

Çoook sevindimm bende aynı durumdayım şuan 7+1 biri kalp atışını duyduk 6+3 diğeri geriden geliyormuş kalp atışını duyamadı inşallah gelecek hafta duyarım çok gerginim
Hayırlı olsun canım benim. Diğerinin de kalp atışını duyarsın inşallah. Benim de kese görmeye gittiğimizde 6haftalıktı ve o gün öğrendik ikiz olduğunu. Doktorum kesenin birisini 10.5mm diğerini de 8.5mm olduğunu söyledi. İkisinin de kalp atışlarını rahatça duyabilmek için 8 hafta olunca yani iki hafta sonra gelin demişti. Ayın 30unda kalp atışlarını duyduk şükürler olsun. Bence senin de kesenin birisi küçük olduğu için duyulmamış olabilir. Haftaya o da duyulur inşallah canım. ❤️🧿🙏

İnşallah cuma günü gidicez ama valla ben çorba ettim çok doktora gittim mesela biri bebeği gördü 4.5mm dedi karından baktı diğeri vajinalden görmedi kese boşboş dedi tecrübesiz bir doktordu bu arada 1 gün vardı artık ben kime neye inancam bilemedim😂 ama gözlemlerime göre vajinaldan baktıklarında kese diğerinin arkasında kalıyor doğru açıyı yakalayamıyorlar

Merhaba ben de tup bebek ile tek embriyo tek yumurta ikizi annesi olarak aranizdayim 😅 betam gayet normal artmisti kesede de tek embriyoydu kalp atisi icin 6+2 de tek yumurta ikizi olduklarini ogrendik ikisinin de kalbi atiyor aynı boyuttalardi. Daha dun ogrendigim icin hala olayin sokundayim hic beklemiyorduk ama bakalim surecte bizi neler bekleyecek 🥰🥹🧿

İnşallah cuma günü gidicez ama valla ben çorba ettim çok doktora gittim mesela biri bebeği gördü 4.5mm dedi karından baktı diğeri vajinalden görmedi kese boşboş dedi tecrübesiz bir doktordu bu arada 1 gün vardı artık ben kime neye inancam bilemedim😂 ama gözlemlerime göre vajinaldan baktıklarında kese diğerinin arkasında kalıyor doğru açıyı yakalayamıyorlar
Benim de vajinal ultrasonla bakıldı ve ikisinin de kesesini de iki hafta sonra kalp atışlarını da duyduk. Bazı doktorlar çok işinin ehli olmayabiliyor maalesef.

Kızlar merhaba. Bugün doktor randevum vardı ve ikizlerimden birinin kalbi durmuş maalesef çok üzgünüm. Ben buradan ayrılıyorum artık. İkiz annesi değilim artık. İnşallah diğer bebeğim sağlıkla büyür ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Kendinize iyi bakın. İkizleriniz için bol bol dinlenin.😔

Kızlar 8 haftalık hamileyim sizce cinsiyetleri ne olabilir çift yumurta ikizi

Eklentiler

• Screenshot_20251010_171241_Video Player.webp
    Screenshot_20251010_171241_Video Player.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 15
Merhaba ben de tup bebek ile tek embriyo tek yumurta ikizi annesi olarak aranizdayim 😅 betam gayet normal artmisti kesede de tek embriyoydu kalp atisi icin 6+2 de tek yumurta ikizi olduklarini ogrendik ikisinin de kalbi atiyor aynı boyuttalardi. Daha dun ogrendigim icin hala olayin sokundayim hic beklemiyorduk ama bakalim surecte bizi neler bekleyecek 🥰🥹🧿
Tek yumurta ikizleri daha çok deneyimli doktor gerektiriyor hiç
İhmal etme canım. Benimde tek yumurta ikizlerim olacak 35+5 deyim şuanda. Bu zamana kadar iyi ilerledik ama dediğim gibi doktor çok önemli. Sağlıkla gelsinler inşallah

Tek yumurta ikizleri daha çok deneyimli doktor gerektiriyor hiç
İhmal etme canım. Benimde tek yumurta ikizlerim olacak 35+5 deyim şuanda. Bu zamana kadar iyi ilerledik ama dediğim gibi doktor çok önemli. Sağlıkla gelsinler inşallah
Ayy cok guzel ilerlemissiniz 🧿 istanbulda misiniz? Ben tup bebek yaptigimiz amerikan hastanesindeki doktorla dogum planlamaya karar verdim dun. Asil tekirdagda yasiyoruz burada da takipte olup birlikte ilerleyip dogumu amerikanda yapmayi dusunuyoruz

Ayy cok guzel ilerlemissiniz 🧿 istanbulda misiniz? Ben tup bebek yaptigimiz amerikan hastanesindeki doktorla dogum planlamaya karar verdim dun. Asil tekirdagda yasiyoruz burada da takipte olup birlikte ilerleyip dogumu amerikanda yapmayi dusunuyoruz
Evet ben istanbuldayım. Tek yumurta ikizlerinde ilerleyen haftalarda daha sık görmek istiyor hoca. Bende hastaneye bağlı değilim, doktorumun özel muayenenesine gidiyorum. Sizinde güzel ilerlesin sağlıkla inşallah

Kızlar bende tüp bebekle hamıle kaldım bugün gittik ve 6 haftalık olduğunu ve bir kesenin tam haftasında olduğunu söyledi ama bır kesede oluşmuş ama geride kalmış dedi 4 kasımda tekrar gitçez biz merak ettiğim o geride kalan kese büyür mü

Back
X