- 18 Ocak 2017
- 2.070
- 2.451
- 133
Kızlar merhaba, başlıktan anlayacağınız gibi ilk olarak 2 kese gördük tabii çok sevindik. Ancak 2. muayenede doktor 2.nin fazla gelişemediğini ve umutlanmamamızı söyledi. Daha sonra birinin kalp atışını duyduk bin şükür. Ama diğerinin kalbinin atmadığı söylendi. Bikaç gün sonra gittiğim acilde de tek kalp atışı var dendi. Şu an 13. haftamdayım çok şükür bebeğim iyi görünüyor. Yaşımdan dolayı çekindiğimiz ikili tarama testinde de risk çok düşük çıktı dr um durumunuz iyi dedi. Ancak bu doktorum diyor ki diğer bebeğim 8.haftaya kadar yaşamış ve kalbi de atmış. Neden diğerleri duymadı bilmiyorum. Bu yüzden o da hormon salgılayıp sonuçları etkileyebilirmiş. Şimdi size 2 sorum olacak.
1. Yaşamayan bebek için dr zaten fazla gelişmediği için kendiliğinden kaybolur dedi açıklama yapmadı. Başına gelen var mı acaba? Bilenler beni aydınlatabilir mi? ne zaman nasıl kayboldu?
2. Genetik testi de yaptırmak istiyoruz. Dr. 16. hafta uygun olur dedi. Galiba diğer bebeğin kalbi durduktan sonra 8 hafta geçmesi lazımmış. Bu konuda bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.
1. Yaşamayan bebek için dr zaten fazla gelişmediği için kendiliğinden kaybolur dedi açıklama yapmadı. Başına gelen var mı acaba? Bilenler beni aydınlatabilir mi? ne zaman nasıl kayboldu?
2. Genetik testi de yaptırmak istiyoruz. Dr. 16. hafta uygun olur dedi. Galiba diğer bebeğin kalbi durduktan sonra 8 hafta geçmesi lazımmış. Bu konuda bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim.