• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz gebelik Fetal dna

vnlck

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
43
Puanlar
13
Kızlar herkese merhaba 10 haftalık ikiz bebeklere hamileyim aranızda ikiz gebelik yaşayıp Fetal dna testi yaptıran varmı ikiz gebelikte sonuçlar güvenilir çıkıyor mu bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan varmı varsa ve paylaşırsa çok sevinirim 🙏

en iyisi panorama diyorlar ben eurofinste vereceğim 28 bin

Doktorunuz tavsiye etti mi peki ? Benimki yapılabilir ama sonuç tekil gebelikte olduğu gibi %99 çıkmaz iki bebek olduğu için risk net hesaplanmaz hangi bebekte ne olduğu net çıkmaz dedi kafam karıştı biraz

kanınızda dolaşan iki farklı dna olduğu için hata oranı yükseliyor. Tek tek dna ayırmak mümkün olmuyor. Genel bir risk çalışması yapıyorlar. Eğer riskli bir şey varsa size riski söyler ama hangi bebeğe ait olduğunu söyleyemeyebilir.
Ben olsam yine de yaptırırdım.

Doktorunuz tavsiye etti mi peki ? Benimki yapılabilir ama sonuç tekil gebelikte olduğu gibi %99 çıkmaz iki bebek olduğu için risk net hesaplanmaz hangi bebekte ne olduğu net çıkmaz dedi kafam karıştı biraz
doktorum panaroma ikizlerde en iyisi dedi.

Kızlar herkese merhaba 10 haftalık ikiz bebeklere hamileyim aranızda ikiz gebelik yaşayıp Fetal dna testi yaptıran varmı ikiz gebelikte sonuçlar güvenilir çıkıyor mu bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan varmı varsa ve paylaşırsa çok sevinirim 🙏
Merhaba benim tek yumurta ikizi o yuzden dna ayirma vs gibi bir durum olmadi intergende yaptirdim. Testi beklerken gittigim doktorum naterayi da tavsiye ederdim aslinda kan grubuna kadar bilinebiliyor dedi (bende rh uyusmazligi olabilir)

Ben de yaptırdım eğer risk varsa risk vardır yazıyor hangi bebekte olduğu yazmıyor. Bunu öğrenmek için amniyosentez yaptırmak gerekiyor.Benim için önemli olan olup olmadığıydı o yüzden yaptırdım sonuç değişmeyecekti çıksada.

Merhaba sizin ilk haftalar bthcg nasıldı

Back
X