Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiz gebelik mi sizinkide ?en iyisi panorama diyorlar ben eurofinste vereceğim 28 bin
evetİkiz gebelik mi sizinkide ?
Doktorunuz tavsiye etti mi peki ? Benimki yapılabilir ama sonuç tekil gebelikte olduğu gibi %99 çıkmaz iki bebek olduğu için risk net hesaplanmaz hangi bebekte ne olduğu net çıkmaz dedi kafam karıştı biraz
doktorum panaroma ikizlerde en iyisi dedi.Doktorunuz tavsiye etti mi peki ? Benimki yapılabilir ama sonuç tekil gebelikte olduğu gibi %99 çıkmaz iki bebek olduğu için risk net hesaplanmaz hangi bebekte ne olduğu net çıkmaz dedi kafam karıştı biraz
Merhaba benim tek yumurta ikizi o yuzden dna ayirma vs gibi bir durum olmadi intergende yaptirdim. Testi beklerken gittigim doktorum naterayi da tavsiye ederdim aslinda kan grubuna kadar bilinebiliyor dedi (bende rh uyusmazligi olabilir)Kızlar herkese merhaba 10 haftalık ikiz bebeklere hamileyim aranızda ikiz gebelik yaşayıp Fetal dna testi yaptıran varmı ikiz gebelikte sonuçlar güvenilir çıkıyor mu bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan varmı varsa ve paylaşırsa çok sevinirim![]()
Panorama 450 dolar istedi ikiz gebelik içinen iyisi panorama diyorlar ben eurofinste vereceğim 28 bin
Çok iyi fiyat vermişlerPanorama 450 dolar istedi ikiz gebelik için
Bende eurofinsta vereceğim 21 bin dediler size neden farklı fiyat çıkarmışlar?en iyisi panorama diyorlar ben eurofinste vereceğim 28 bin
Kime ne tuttururlarsa sanırım bana da 480 dolar dedlerPanorama 450 dolar istedi ikiz gebelik için
Ben 23 verdim die hatırlıyorum bölge bölge fiyat değişiyor snrmBende eurofinsta vereceğim 21 bin dediler size neden farklı fiyat çıkarmışlar?
Doğru söylüyorsunuz dediğiniz gibi olabilir, verdiniz mi peki sonuçlandı mı?Ben 23 verdim die hatırlıyorum bölge bölge fiyat değişiyor snrm
Evet şükür temiz çıktıDoğru söylüyorsunuz dediğiniz gibi olabilir, verdiniz mi peki sonuçlandı mı?
Kaç günde sonuclandi peki ?Evet şükür temiz çıktı
5 gündeKaç günde sonuclandi peki ?
Teşekkür ederim5 günde
Merhaba sizin ilk haftalar bthcg nasıldıKızlar herkese merhaba 10 haftalık ikiz bebeklere hamileyim aranızda ikiz gebelik yaşayıp Fetal dna testi yaptıran varmı ikiz gebelikte sonuçlar güvenilir çıkıyor mu bu konuda tecrübesi ve bilgisi olan varmı varsa ve paylaşırsa çok sevinirim![]()