İKİZ GEBELİK

Butimarr

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
439
305
23
Merhaba herkese arkadaşlar,
17+2 hafta ikiz gebeyim ilk haftalarda olmadığı kadar kusma şikayetim var, (prilam) kullandığım halde hapı bıraksam günde 5 6 defa çıkarıyorum hapı kullandığım sürede 2 3 kez başından geçen varmı normal mi bu haftalarda geçmesi gerekmezmiydi bu şikayetlerin 😢

Bazı hamilelerin çok uzun sürebiliyor bulantıları :/

Merhaba herkese arkadaşlar,
17+2 hafta ikiz gebeyim ilk haftalarda olmadığı kadar kusma şikayetim var, (prilam) kullandığım halde hapı bıraksam günde 5 6 defa çıkarıyorum hapı kullandığım sürede 2 3 kez başından geçen varmı normal mi bu haftalarda geçmesi gerekmezmiydi bu şikayetlerin 😢
Merhaba 22+1'den bildiriyorum istifralarım geçti sayılır ama bulantılarım aynı. Bu zamana kadar prilam hiç işe yaramamıştı 2 haftadır yarıyor. Benim sürecim doğuma kadar gider dedi doktor hem reflüm var hem ikiz gebelik sebebi ile. Ama birkaç hafta sonra prilam daha çok etki etmeye başlıcaktır umarım azalır şikayetleriniz

Merhaba, 9 haftalık ikizlere gebeyim bende. 4.haftamdan beri benimde bulantılarım var, istifra etmiyorum etsem rahatlarım zaten ama hep bir bulantı hissim var, yemek yemek su içmek vs bunlar yapamıyorum bulantılardan dolayı... prilamın kaç kez içiyorsunuz dr bana gece yatmadan2 tane, sabah 1 tane, öğlen 1 tane alabilirsin demişti ama..

Back
X