İkiz gebelikte fetal DNA (NIPT)

Beyazyasemin

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2024
778
881
23
Arkadaşlar merhaba 🌸
İkiz gebeliği olup fetal DNA yaptıran var mı aranızda?
Ben geçtiğimiz Cuma Natera Panorama firmasına kan verdim ve sonuç bekliyorum.
İki bebeğe ayrı ayrı tanı koyabilen tek firma buymuş. Broşüründe öyle yazıyor.
Bu konuda tecrübesi olanları dinlemek isterim.

Arkadaşlar merhaba 🌸
İkiz gebeliği olup fetal DNA yaptıran var mı aranızda?
Ben geçtiğimiz Cuma Natera Panorama firmasına kan verdim ve sonuç bekliyorum.
İki bebeğe ayrı ayrı tanı koyabilen tek firma buymuş. Broşüründe öyle yazıyor.
Bu konuda tecrübesi olanları dinlemek isterim.
Ben de sizden 1 gün sonra yani cumartesi verdim kan nateraya. Benim tekil gebeliğim. Dün kanım teslim edildi austinde. Süreç aşırı stresli geçiyor. Acaba cumaya kadar çıkar mı diye stres içindeyim. İnşallah iyi sonuçlar alırız🙏🏻

Ben de sizden 1 gün sonra yani cumartesi verdim kan nateraya. Benim tekil gebeliğim. Dün kanım teslim edildi austinde. Süreç aşırı stresli geçiyor. Acaba cumaya kadar çıkar mı diye stres içindeyim. İnşallah iyi sonuçlar alırız🙏🏻
Bizimki de dün teslim edildi. Siz tedbir amaçlı mı verdiniz acaba yoksa ultrason bulgularında mı bir şey çıkmıştı? Ense kalınlığı kaçtı?

Bizimki de dün teslim edildi. Siz tedbir amaçlı mı verdiniz acaba yoksa ultrason bulgularında mı bir şey çıkmıştı? Ense kalınlığı kaçtı?
Biz tedbir amaçlı kendimiz vermek istedik. Ultrasonda ense kalınlığının normal olduğunu söyledi doktorumuz. Rakamsal olarak sormak hiç aklıma gelmedi. Siz kaç haftalıksınız? Ultrason bulgularından dolayı doktor mu yönlendirdi sizi?

Biz tedbir amaçlı kendimiz vermek istedik. Ultrasonda ense kalınlığının normal olduğunu söyledi doktorumuz. Rakamsal olarak sormak hiç aklıma gelmedi. Siz kaç haftalıksınız? Ultrason bulgularından dolayı doktor mu yönlendirdi sizi?
Biz bugün 13+1iz. 12+4te gitmiştik. Bebeklerimden biri günü ile uyumluydu ve ense kalınlığı 1,7mm idi. Diğer bebeğim 5 gün daha büyüktü ve onun ense kalınlığı 2,2mm ölçüldü. Doktorum 5 gün büyük olduğu için de niyaz fazla çıkmış olabilir dedi ama yine de fetal DNA önerdi.

Biz bugün 13+1iz. 12+4te gitmiştik. Bebeklerimden biri günü ile uyumluydu ve ense kalınlığı 1,7mm idi. Diğer bebeğim 5 gün daha büyüktü ve onun ense kalınlığı 2,2mm ölçüldü. Doktorum 5 gün büyük olduğu için de niyaz fazla çıkmış olabilir dedi ama yine de fetal DNA önerdi.
Genoxa yaptırmıstık.Bebeğimin birinin ense kalınlığı 2,4mm di. Sonuç temiz geldi.Bebeklerimde gayet sağlıklı doğdular.

panaromaya yaptıranlar memnun kaldınız mı süreç nasıldı? Sonuçlar doğru muydu? Yardımcı olabilirseniz kaç günde geldi vs…

Back
X