İkiz gebelikte iş görmezlik raporu

aysbah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
328
16
118
merhaba arkadaslar

ben 4 aylık ikiz kızlarıma hamileyim fakat cok sıkıntılı geçıyor, suana kadar 4 kez kanamam oldu hastaneye yattım evde yattım.
calışıyorum oturarak ama işim cok stressli ve artık dayanamadıgımı fark ediyorum
size sorum bu durumda iş görmezlik raporu ala bilirmiyim?

geçmiş olsun canım.özelde mi çalışıyorsun devlette mi?ben öğretmenim,hamileliğimde saydığın sıkıntıları yaşamadım ama her ihtimali düşünerek erken doğum riskine karşı 5.ayımdan sonra heyet raporu aldım 2 kez.özelleri bilmiyorum ama devletteysen doktorunla anlaşıp bu hakkını kullanabilirsin.

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım.özelde mi çalışıyorsun devlette mi?ben öğretmenim,hamileliğimde saydığın sıkıntıları yaşamadım ama her ihtimali düşünerek erken doğum riskine karşı 5.ayımdan sonra heyet raporu aldım 2 kez.özelleri bilmiyorum ama devletteysen doktorunla anlaşıp bu hakkını kullanabilirsin.

Sagol canım, Özelde calışıyorum, heyet raporu ne oluyor tam olarak acıklaya bilirmisin?
Ben yurt dışından gelin geldim türkiyeye neyin ne oldugunu tam olarak bilmiyorum :))
Birde premature bebeklerim büyüyor demişşin kac haftalıkken dogum yaptın sen? Ve kız/erkek?

heyet raporu,özel sağlık durumlarında devlet hastanelerinden 30 günlüğüne alınan bir rapor.mesela bana çoğul gebelikten dolayı erken doğum riski yazılmıştı neden olarak.iş göremez raporu gibi birşey.ama özelde var mı bilmiyorum.araştır istersen.benimkiler 33.haftada doğdular.ikiside erkek.

Sagol canım, Özelde calışıyorum, heyet raporu ne oluyor tam olarak acıklaya bilirmisin?
Ben yurt dışından gelin geldim türkiyeye neyin ne oldugunu tam olarak bilmiyorum :))
Birde premature bebeklerim büyüyor demişşin kac haftalıkken dogum yaptın sen? Ve kız/erkek?

Canım is görmezlik raporu Alman zor vermiyorlar çünkü bütün hayatın boyu çalışamazsın gibi olduğu için Dr bu yazıyı yaZmiyor sadece 30 günlük rapor veriyorlar Dr anlaşman lazım rapor bittiğinde tekrar yenilersin

git bir ssk hastanesine anlat derdini zaten sana ikiz deyince 10+10 toplamda 20 gün izin veriyor 3 gün çalışıp tekrar gidersen o zaman heyete sokup raporu uzatıyorlar bana demişti gel diye 20 den sonra ama ben gerek görmedim ve 1 ay daha çalışıp izne çıktım

Back
X