ikiz gebelikte progestan hapi kullanan var mi

bltm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
246
197
103
35
merhaba kizlar, 4+3 de kan tahlili verdim 4000 cikti ama o gun kese goremedik. goremeyince ertesi gun gittim ve 2 kese gorduk doktorum düşük ihtimaline karsilik progestan hapini verdi. bu hap nedir kullanmasam nolur cunku hic icesim yok

merhaba kizlar, 4+3 de kan tahlili verdim 4000 cikti ama o gun kese goremedik. goremeyince ertesi gun gittim ve 2 kese gorduk doktorum düşük ihtimaline karsilik progestan hapini verdi. bu hap nedir kullanmasam nolur cunku hic icesim yok
Kullanın düşük ihtimaline karşı faydalı bir hap bu. Biliyorsunuz ki çoğul gebelikler daha riskli oluyor

ben kullandım. içme zaten dünyan döner. iğnesini kullan 50 mg. bnm ıkızdı ve ben 3 ay progestan 50mg ve haftada bır pruloton depot vuruldum. progestanı 3. ayda prulotoubdoguma kadar kullandım

Benimde ikiz çok az bir kanamam olmuştu nokta kadar önlem amaçlı verdi fitil.olarak alıyorum hap olarak çok fazla yan etki yaptığı söyleniyor. Hap olarak kullanamazsan doktoruna durumu anlat fitil olarak önerir belki ama doktorun verdiyse mutlaka kullan ihmal etme geçmiş olsun 🌸

Benim de ilk üç ay lekelenmelerim olmuştu kullanmistim... Allah hayırlı etsin..

Back
X