ikiz kızlarıma isim arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

ekinazya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
48
0
36
İzmir
ikiz kızlarıma isim arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum,35. haftamdayım2 hafta sonra inşallah doğum bekliyoruz.ve biz hala bir isim bulamadık pardon 2 isim bulamadık :))

Biz Hale-Şule düşünmüştük,Hale Sare koyduk,

Ama İnci ve Sedef de çok istemiştik..

Güncel isimlerden kaçınmanı tavsiye ederim..

benim kızlarımın ismi Ece-Ceren

bana gelen isim önerileri ve aklıma gelenler ise şöyle;
Ceren-Cemre (veya Ceylin)
Ece-Eda (veya Ela)
Alya-Afra
Sare-Sude
Beril-Berra (veya Berrak)
Deren-Duru
Didem-Gülfem
Yaren-Rana (veya Rana-Azra)

benimde üçüzlerim var cnm iki kız bir erkek bende çok isim aradım kızlarımın ismi mina ve minel oğlum hasan Muhammet ben beliz ve bade de koymayı düşünüyordum beğenirsen...

ikiz kızlarıma isim arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum,35. haftamdayım2 hafta sonra inşallah doğum bekliyoruz.ve biz hala bir isim bulamadık pardon 2 isim bulamadık :))

kübra-büşra
gülsen-gülşen
yağmur-damla
toprak-güneş
irem-gizem
nurşah-gülşah
gül-çiçek
gül-sümbül
mercan-gülcan
inci-mercan
çocuklarınızı allah bağışlasın...

benimde kızlarım olacak allhın izniyle..bizde isme birtürlü karar veremiyoruz ilk kızımda çok düşünmüştük ve çok zor söylenen bi isim koyduk..bunlarada daha karar veremedik eşim cemre istiyor ben yağmur olabilir diyorum aslında bahar istiyordum ama cemre düşünce bahar geliyor okulda dalga geçerler diye düşündüm :) defne olabilir diyorum ama doğuma kadar anca karar veririz galiba..

Öncelikle hayırlısı olsun. Kolay bir doğum olur umarım. Bir avazda çıkarlar :)) Benimde ikiz kız kardeşim var. Çok güzel bir duygu. Gerçi ikiz büyütmek çok zor. Yani annem öyle diyor...:))) Seni korkutmak gibi olmasın ama rahmetli anneannemde hep derdiki birine beddua etmek istiyorsan Allah ikiz versin de... :)) Sanırım bu biz çocukken çok yaramaz olduğumuzdan kaynaklanıyordu :))) İsim olarak Nilay - Tülay , Selen - Selin, Derya - Derin, Buse - Sude, Deniz - Yeliz :)))

bendede aynı sorun var üçüz üçü de kız birini nisa düşünüyoruz nisaya uygun iki isim daha bulmaya çalışıyoruz

Back
X