İkiz kızlarıma isim arıyorum

Bilmiyorumkii nedeni yok yanii :)
hangi ismi begeniyorsan onu koy içinde kalmasın bunu koycaktımm felan diye.yerimseniben
anlamlarını merak edip baktım anlamlarıda güzel :)a.s

tek yumurta ikizlerim olacak arkadaşlar ikiside kız düşündüğüm isimler
ECMEL ve ELVİN
sizce nasıllarr
bence değişik hoş isimler..Allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah.benim de iki kızım olacak Allah nasip ederse...
isimlerini yazayım belki fikir verir...benimkilerin isimleri İCLAL ve EBRAR olacak Allah nasip ederse...

ben bu tarz isimlerin ileride bir furyaya dönüşeceğini düşünüyorum.. tabiki karar senin...

anlamlı fakat daha anlaşılabilir ve kolay telafuz edilir isimleri tercih edin bence yaa, zavallı çocuklar ileride o isimleri millete anlatana kadar göbekleri çatlar walla.

Bilmiyorumkii nedeni yok yanii :)
hangi ismi begeniyorsan onu koy içinde kalmasın bunu koycaktımm felan diye.yerimseniben
anlamlarını merak edip baktım anlamlarıda güzel :)a.s

bende anlamlı isimler arıyorum aslında sağol canım

azra ve asya favori isimlerim benim ama kız tek bende

allah bağışlasın canım seninkileride
azra ve asya güzel ikiside

bence değişik hoş isimler..Allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah.benim de iki kızım olacak Allah nasip ederse...
isimlerini yazayım belki fikir verir...benimkilerin isimleri İCLAL ve EBRAR olacak Allah nasip ederse...

senin bulduklarında çok güzelmiş canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ben bu tarz isimlerin ileride bir furyaya dönüşeceğini düşünüyorum.. tabiki karar senin...

aslında bende öyle düşünüyorum ama öyle diyede koymıycakmıyız benim yeğenlerim var birinin adı elif beyza 10 yaşına geldi baksan heryer elif vede beyza kaynıyo aslında. ama bilindik isimlerde var zaten zeynep şevvval duru sude bunalrda çok koyuluyor kararsızım
ben daha çok anlamı güzel olsun istiyorum

anlamlı fakat daha anlaşılabilir ve kolay telafuz edilir isimleri tercih edin bence yaa, zavallı çocuklar ileride o isimleri millete anlatana kadar göbekleri çatlar walla.

doğru diyosunda işte yeni isimleri koymadan edemiyoz genede

ecmel ve elvin cok modern ve kulaga cok hoş gelıyo.....
allah bagıslasın inş...
ben de 7 aylık hamıleyım ve inş kızıma NİL ismini koymayı düşünüyorum.....cok seviyorum Nil ismini......:sm_cool:

kontescim merhaba nasılsın, inşallah herşey yolundadır.. kızların izimleriyle yaşasınlar inşallah... zor iş isim işi hakikaten... ben kızlarım olsa zehra ve esra düşünüyordum, ama tabi oğullarım olcak inşallah.. benim tek yumurta pıtırcıkları için senin kızlara şimdiden talibiz :))))

Back
X