İkiz ocak anneleri buraya

Milamm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
220
100
103
31
Herkese merabalar ikiz anne adayı olarak böyle bir konu açmak istedim bilgi alışverişi için ilk defa ikiz bebeğim olcak 3 çocuğum var 4 gebeliğim ve ikiz olduğunu öğrendik nasıl bir süreç bizi bekliyor hiç bilmiyorum şuan 7+2 günlüğüm doktor erken doğum riskin var dedi sezeryan olduğum için ne olcak bilmiyorum hayırlısı olsun sizlerle de tanışıp bu süreci beraber geçirmek isterim

Herkese merabalar ikiz anne adayı olarak böyle bir konu açmak istedim bilgi alışverişi için ilk defa ikiz bebeğim olcak 3 çocuğum var 4 gebeliğim ve ikiz olduğunu öğrendik nasıl bir süreç bizi bekliyor hiç bilmiyorum şuan 7+2 günlüğüm doktor erken doğum riskin var dedi sezeryan olduğum için ne olcak bilmiyorum hayırlısı olsun sizlerle de tanışıp bu süreci beraber geçirmek isterim
Merhaba tebrik ederim bu kadar erken süreçte erken doğum riskini nasıl gördü acaba

Aaaaa işte ihtiyacım olan şey 👏👏👏

Bende de iki uşak var 3. Gebelik bu 20 + 1 im bende, benim kadın doğum doktorum da ilk gittiğimde ( 12 haftalıkken) sen hep sezeryan yaptın 2021 Haziran/ 2022 Ekim)senin durumun sıkıntılı bunlar erken doğabilir vücudun toparlanmadı kendine tam teşekküllü bir devlet hastanesinden de ( yeni doğan yoğun bakımı olan) doktor ayarla demişti. Diğer doğumlarınız sezeryan ise ondan öyle demiştir. Ha bi de senin hamilelik mak. 37 hafta olur hatta daha erken de olabilir demişti.

Şimdi nasılsınız?
Tedbir amaçlı doktorunuz diyet filan verdi mı?
Benim de üçüncü sezeryan olacak.
Dördüncüyü olabilir miyim diye düşünüyorum.
3 sene sonra filan.
Kısmet tabi hayırlısı.
Her şeyin bir doğru zamanı vardır.
Sağlıklı doğumlar diliyorum.

Merhaba bende tüp bebekle ikizlere hamileyim. 17. Haftamizdayiz. 2 ayimiz cok kotu gecti. Bi bebekte ense kalinligi ve odem çıktı. 2 kere genetik test yaptirdim nipt ama sonuclarim cikmadi fetal dna m yetersiz gelmiş. gecen hafta amniyosentez yaptırdım ama omrumdan omur gitti. İlk sonuclar normal çıktı. Dogum da ocak gibi gözüküyor

Merhaba bende tüp bebekle ikizlere hamileyim. 17. Haftamizdayiz. 2 ayimiz cok kotu gecti. Bi bebekte ense kalinligi ve odem çıktı. 2 kere genetik test yaptirdim nipt ama sonuclarim cikmadi fetal dna m yetersiz gelmiş. gecen hafta amniyosentez yaptırdım ama omrumdan omur gitti. İlk sonuclar normal çıktı. Dogum da ocak gibi gözüküyor
Merhaba tek yumurta mı yoksa çift yumurta ikizlerine mi hamilesiniz? Benim de ikiz ve ikili taramada bir bebeğimde 3.9 mm ense kalınlığı vardı yaklaşık 2 hafta sonra gittiğimizde durmuş hatta gerilemişti ama bu durumun ileride doğabilecwk bir sorunun habercisi olabileceğini ya da tamamen ödemden dolayı olabileceğini söyledi. Nitekim ilk dediği çıktı.

Back
X