- 30 Haziran 2018
- 211
- 275
- 23
- Konu Sahibi kitap dostu
-
canm iğne ilemi çatladı masalalh ne güzel artmış değerin bencede ikiz gibi hemnde 2 yumurtan varmisMerhaba arkadaslar,
23 Ekimde yumurtam catladı (2 adet yumurta vardı)
Çarşamba adet olmam gerekiyordu beta hcg verdim sonuç 366
Doktor cuma bir daha bakalım 700lerde olması gerekir dedi
Bugün bir daha yaptırdım 1068 çıktı
Doktora göstermeden önce 2 hemşire gördü ikisi de galiba ikiz dedi
Doktor baktı o da ikizden şüphelendi ama kesin bir sey söyleyemedi
Çarşamba bir daha bakalım dedi
O güne kadar gün geçmez diye sizlerden akıl alayım dedim
Sizce nasıl değer?
Aranızda ikiz olan ya da tanık olan var mı acaba
Merhaba ben de 6 kasımda test yaptırdım 266 çıktı 9 kasımda da testi tekrarladım 1000in üzerinde çıktı bana da ailede ikiz olup olmadığını sordu doktor acaba siz keseyi gördünüz mü?Merhaba arkadaslar,
Sizce nasıl değer?
Ben adete bir gün kala vermiştim 266 çıkmıştı. Sizin yeni mi?Adet olmaniz gerekn gun mu verdinizi kani ve sonuc 366 cikti? Eger oyleyse evet ikiz buyuk ihtimal ben adetimi 2 gun gectikten sonra kan vermistim ve 113 cikmisti.sizin ki ikiz gibi
Hayir ben dogum yaptim bebegim 8 aylikBen adete bir gün kala vermiştim 266 çıkmıştı. Sizin yeni mi?
Maşallah Allah bağışlasın darısı tüm hamilelere ve isteyen herkese olsunHayir ben dogum yaptim bebegim 8 aylik
Yani iki yumurtanız varmış belki olabilir ama artış miktarının çok da çoğul gebelik hakkında bilgi verdiğini sanmıyorum benim 10 gün sonra ilk ölçüm değerime göre beklenen degerimin 10 katı çıktı yani olması gereken 600 falan gibi bi değerken benim 5300 du ama tek bebeğe hamileyim :))Merhaba arkadaslar,
Sizce nasıl değer?
Canım ben adet günümde öğrendim hamile olduğumu ve beta 1738 çıkmıştı ama tek bebek :)Merhaba arkadaslar,
Sizce nasıl değer?
Evet canım aşılama yaptıracaktım vazgeçtim çünkü iğne vermişti doktor fazla yumurtam olsun diye ama ben iğneleri kullanırken bir hata yaptım o nedenle aşılama dan vazgeçtim.canm iğne ilemi çatladı masalalh ne güzel artmış değerin bencede ikiz gibi hemnde 2 yumurtan varmis
Yok canım tam olarak gördük diyememMerhaba ben de 6 kasımda test yaptırdım 266 çıktı 9 kasımda da testi tekrarladım 1000in üzerinde çıktı bana da ailede ikiz olup olmadığını sordu doktor acaba siz keseyi gördünüz mü?
Evet canım adet günü (çarşamba) verdim 366 cuma tekrarladı aynı saatte 1068 cıktı.Adet olmaniz gerekn gun mu verdinizi kani ve sonuc 366 cikti? Eger oyleyse evet ikiz buyuk ihtimal ben adetimi 2 gun gectikten sonra kan vermistim ve 113 cikmisti.sizin ki ikiz gibi
Evet canım çarşamba günü belli oldu.Ben adete bir gün kala vermiştim 266 çıkmıştı. Sizin yeni mi?
Evet ya sizin çok çıkmışYani iki yumurtanız varmış belki olabilir ama artış miktarının çok da çoğul gebelik hakkında bilgi verdiğini sanmıyorum benim 10 gün sonra ilk ölçüm değerime göre beklenen degerimin 10 katı çıktı yani olması gereken 600 falan gibi bi değerken benim 5300 du ama tek bebeğe hamileyim :))
Canım sağlıkla kucağına almak nasip etsin Rabbim inşallah.Canım ben adet günümde öğrendim hamile olduğumu ve beta 1738 çıkmıştı ama tek bebek :)
Amin herkese nasip etsin RabbimMaşallah Allah bağışlasın darısı tüm hamilelere ve isteyen herkese olsun
Evet tekrarlamistim ozmnda 200 kusur birsey cikmisti tam hatirmamiyorumEvet canım adet günü (çarşamba) verdim 366 cuma tekrarladı aynı saatte 1068 cıktı.
Peki siz tekrarladınız mı 2 gün sonra beta hcg testini?
Allah sağlık mutluluk huzur versin inşallah sizinde bebeğinize
Ben cuma günü 1000in üstünde çıkınca ultrsna girdim ancak karından göremedi dış gebelik olabilir takip edicez dedi sonra vajinal ultrasonla baktı ve keseyi gördü 3.3mm olduğunu söyledi 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı kalp atışı o zamana kadar oluşmuş olur dedi (inşaallah sağlıkla büyür bebişlerimiz) 24 kasımda gidedeğim tekrarYok canım tam olarak gördük diyemem
Yani doktor baktı değeri görünce sanki iki tane gibi ama emin olamıyorum dedi çarşamba bir daha gideceğim
Benimde 2 günde 2 kat artması gerekirken 3 kat artmış.
Sen ne zaman göreceksin Allah nasip ederse canım?
Seni de neredeyse 3 katı artmışBen cuma günü 1000in üstünde çıkınca ultrsna girdim ancak karından göremedi dış gebelik olabilir takip edicez dedi sonra vajinal ultrasonla baktı ve keseyi gördü 3.3mm olduğunu söyledi 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı kalp atışı o zamana kadar oluşmuş olur dedi (inşaallah sağlıkla büyür bebişlerimiz) 24 kasımda gidedeğim tekrar
Aynen dediki bu kadar hızlı artması normal değil ya ilk yaptırdığınız test yanlış ya da ikincisi yanlış dedi. Ama ben keseyi gördüğü için kan testini tekrar yaptırmadım nasılsa 15 gün sonra tekrar gideceğim.Evet vajinal ultrsnda keseyi görünce dış gebelik ihtimalinin ortadan kalktığını söyledi şimdi kalp atışı için bekleyeceğiz :)Seni de neredeyse 3 katı artmış
Ben özellikle sordum dış gebelik olabilir mi diye.
Benim doktorumda bu kadar artan değerde dış gebelik olmaz dedi.
Senin dış gebelik olmadığı kesinleşti değil mi canım
Benim vajinal ultrason da cok belli olmadı
Maşallah senin değer 1000lerde ee olsa belli görülmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?