İkiz Olabilir mi? Kızlar yardımınıza ihtiyacım var

Ya doktorlar sağolsun iyiler hoslar da bide gereksiz telaş yaptirmasalar süper olacak benim 5300 civarindayken anca göründü karından birazcık da göbeğinde varsa geç oluyo gorunmesi sen gönlünü ferah tut

Gerci görmüşsun sonradan onu kaçırmışım"))

Aynen ben de kilomdan dolayı göremediğini düşündüm zaten ama yine de geç bulunca insan herşeye endişeleniyor hala bitmedi şimdi de kalbi atacak mı diye bekleyişteyim zaman geçmiyor...

İnşallah ben de görebilirim bu hafta.
Sağ salim kucağına almak nasip etsin Rabbim inşallah canım bebegiğini
Ayni zamanlarda doğum yapacagız galiba

İnşallah ben de görebilirim bu hafta.
Sağ salim kucağına almak nasip etsin Rabbim inşallah canım bebegiğini
Ayni zamanlarda doğum yapacagız galiba
Amin inşaallah hepimize nasip etsin Allah hayırla,sağlıkla... Sen de bi dahaki randevunda görürsün mutlaka :)

Aynen ben de kilomdan dolayı göremediğini düşündüm zaten ama yine de geç bulunca insan herşeye endişeleniyor hala bitmedi şimdi de kalbi atacak mı diye bekleyişteyim zaman geçmiyor...
Valla o brkleyisler hoc bitmiyor hamilelikte :)) kalp atışlarını duyunca 2li test sonuçları var sonra cinsiyet var sonra ayrıntı ultrason var var da var yani :)))

Ilk yaptırdığım kan sonucunda değerim 17 bin küsurdü.. adet olma zamanimdan 5 gün geçmişti.. emin olmak için beklemiştim.. değerim yüksekti diye sağlık ocagindaki hemsire 1 aylık değil bu değer daha öncesinden hamilesin falan demişti.. hemsirenin de aklına gelmemişti benim de :)) şaşkınlıkla hastaneye gittim doktor iki kese gördü emin olamadi alttan baktı evet dedi ikiz.. ben şok hala şok ama alışıyorum fikre yavaştan.. sürpriz oldular :))

Ayyy maşallah nekadar çok çıkmış değer :)
Ben bugün gittim doktora 1 tane çok zor gördü. Haftaya bir daha gideceğim bakalım
Siz de sağ salim Kucağınıza alırsınız inşallah

Amin inşaallah hepimize nasip etsin Allah hayırla,sağlıkla... Sen de bi dahaki randevunda görürsün mutlaka :)
Benim dün ve bugün hafif kanama oldu apar topar gittim ama yine tam görünmedi canım
Aman sağlıklı olsun tek ikiz düşünmeyeceğim artık korktum çünkü

Valla o brkleyisler hoc bitmiyor hamilelikte :)) kalp atışlarını duyunca 2li test sonuçları var sonra cinsiyet var sonra ayrıntı ultrason var var da var yani :)))
Az önce biz de eşimle düşündük, dogınca da otursa yürüse konuşsa okula gitse vs vs diye sıraladık. Sonra karar dedik ki bizim hayatımız tatlı bir sekilde alt üst olacak galiba

700lerde olması gereken değerin 1000 çıkması bana çok anormal gelmedi. ikiz bebek istiyor muydun bilmiyorum ama zordur canım ikiz. benim de kardeşlerim var, az çok bilirim.
beta hcg si çok daha hızlı yükselen arkadaşlar gördüm ben de ikiz diye tahminde bulundum ama ikiz çıkmadı. o yüzden senin de ikiz olduğunu sanmıyorum.
zordur canım ikiz bebek. iki çocuğu farklı zamanlarda büyütmeye benzemez. Tek olsun güzel güzel ilgilen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…